asiazett 26.02.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 26.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Czy konkurs na wierszyk optymistycznego przedszkolaka, jest nadal aktualny ? Jakie nagrody ? No to dajesz Mari z tym wierszykiem. Pierwsza nagroda jest uscisk i przytul od Yendrusia a nagroda specjalna jest recznie dziargana czapeczka przez sama Asiezett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 26.02.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) ok wymyslislem cos na poczekaniu , tylko nie robcie sobie polewki lejdis. Wierszyk o tytule ''Budowa'' ''Budowa'' by Yendrek Ytong Tęcza pęczna wiosną tworzą się wnętrza Kiedy latem slonko swieci majster z taczka leci A w samo lato z chata jest juz bogato Gdyz na jesieni plytki uklada się w sieni Zimą bialo tylko gladzią by sie szpachlowalo I tak sie konczy budowlana przygoda bo znów na wiosne zaczynamy remont od nowa :lol2: Edytowane 26 Lutego 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 26.02.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Duska no to dzien pelny wrazen, grunt to zeby bylo miejsce jutro na paczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Yendrek - czapaka zapewniona Duśka - zapodałm Darkowi kawałek Twojej prozy, a on na to: "Pięknie. A tęczy się tam nie da wpleść? :confused:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Hip - hop - to by było to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Daro mnie dzisiaj troszeczkę upił*) - taki był plan, bo wtedy jestem łatwiejsza Ale korzystając z okazji ycia artystycznie oderwaną od rzeczywistości pomyślałam, że zmontuję wreszcie ten wierszyk. I wiecie co? Tak jak krzesła - nie wychodzi mi symetrycznie. Bez rymów też może być? *) od razu mówię, że z tym upijaniem to częściej gdaczę niż faktycznie piję, bo zaraz sobie pomyślicie, że ze mnie jakaś wiecznie zawiana... noł, noł, noł :no: *) Andrew - dzisiaj Ci czapki nie uszyję... noł, noł, noł :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 26.02.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Asia ty sie dzisiaj lepiej za igle z nitka nie tykaj bo nam sie jeszcze pokaleczysz. :lol2::lol2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Asia ty sie dzisiaj lepiej za igle z nitka nie tykaj bo nam sie jeszcze pokaleczysz. :lol2::lol2 O to, to, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Bo mi Daro kupił jakąś nową odmianę różowego Carlo Rosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 26.02.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Asienka a czym takim sie zgielas? :wiggle: o no to juz wiem Carlo Rossi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Asienka a czym takim sie zgielas? :wiggle: No czekaj, czekaj Aż tak źle ze mną nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Może DJ włączy muzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dus ale jazda Andrzej...nozzzz poezja jak ta lala...ale nie ma tam teczy wieccc ja i Karolina wygralysmy.... jutro sie nie liczy na nowe wierszyki too jak? gdzie i komu mam moj adres zapodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.02.2014 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Poproszę. Razem z rozmiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 26.02.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 No czekaj, czekaj Aż tak źle ze mną nie jest Asiu trzymaj sie czegos to bedzie ci lzej, najlepiej zlap sie Dara, bedzie stabilniej Dus ale jazda Andrzej...nozzzz poezja jak ta lala...ale nie ma tam teczy jak nie ma Meliska, a w pierwszej linijce to co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2014 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Poproszę. Razem z rozmiarem Asiuniu no co ty...:hug:kochana zartowalam nawet bym nie smiala:no: jak juz to ja moge tobie pocztowke wyslac po niedzieli bo wybieram sie na poczte...mam zalegla kartke do wyslania:yes: jak nie ma Meliska, a w pierwszej linijce to co jest o tym mowisz? ''Budowa'' by Yendrek Ytong Tęcza pęczna wiosną tworzą się wnętrza Kiedy latem slonko swieci majster z taczka leci A w samo lato z chata jest juz bogato Gdyz na jesieni plytki uklada się w sieni Zimą bialo tylko gladzią by sie szpachlowalo I tak sie konczy budowlana przygoda bo znów na wiosne zaczynamy remont od nowa :lol2: no wiesz...no jest cos ze ta tecza peczna ale o co chooo w tym to ja nie kapejszyn Andrzej wierszyk piekny...ale taki chlopakowy...nie pasuje dla dziewczynki wiec wybacz.. odpadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 26.02.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Andrzej wierszyk piekny...ale taki chlopakowy...nie pasuje dla dziewczynki wiec wybacz.. odpadasz :(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 26.02.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 te, matki polki irlandki i norweżki, do garów! pączki smażyć! tłusty od 20 min... ja mam miejsce, to stawiam pierwszą kolejkę... http://babeczka.zuzka.pl/wp-content/uploads/2013/02/paczki_3.jpg Duska to jest jakis falstart, u mnie dopiero 23 30 na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2014 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 te, matki polki irlandki i norweżki, do garów! pączki smażyć! tłusty od 20 min... ja mam miejsce, to stawiam pierwszą kolejkę... spoko loko juz sie robi http://www.mojewypieki.com/img/comments/244649.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts