Mmelisa 27.02.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ale z wielkim brzuchlam ciezko sie tak powyginac od tylu mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kurde ale męża nie ma , bo w pracy !!!!! wieczorem spalisz...no problem... don't warry be happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.02.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 dusia dzięki za pozdrowionka Ciebie też gorąco pozdrawiam - idąc prać dywan z drugiej strony... dziś znów paw poszedł :sick: biedna ta moja mała a marchewka - no cóż, sprać się raczej nie spierze już... ale zapach powinien zejść... ja te mlekowe rzygi ciągle czuję najgorzej że na mnie chlusło na maxa i mi teraz cyce jadą wymiocinami mój Ł wczoraj przywiózł pakę pączków z tisco - takie napompowane bardzo, ale poszły wszystkie wieczorem hehe dziś jeszcze żadnego, ale to dlatego że nie mam w domu będą dopiero po południu kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ja zmykam piec... narka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.02.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Sheepania - nie samymi pączkami tłusty czwartek żyje Czekolada też się nada http://images62.fotosik.pl/701/3701cfe1ab19315dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 27.02.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Lejdis macie tu powera troszeczke, pomoze w pieczeniu tych paczkow :stirthepot: ;) I love it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.02.2014 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Słońce - jasne, że tęskniłam Nie zauważyłaś? Odpiszę później :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 no to ja smigam w rytm muzy na obroty teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 27.02.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 mozna zjesc i budyn w tlusty czwartek to moja pociecha jak mial z jakis roczek, poltora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.02.2014 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Lejdis macie tu powera troszeczke, pomoze w pieczeniu tych paczkow :stirthepot: ;) I love it O jak pięknie Mi się power przyda, bo do zrobienia mam kupę rzeczy, a energii jakby - wcale (usypiam). No to już odpalam motorek i do galopu http://emotikona.pl/emotikony/pic/ulan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.02.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Oł szit! Nawet nosem... Jak on biedulek oddychał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 27.02.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Oł szit! Nawet nosem... Jak on biedulek oddychał? Sam sie nad tym do dzis zantanawiam ale ma sie swietnie. O zarcie zawsze robi tyle szumu ze nie popusci malec :lol2: Do niejadkow napewno nie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 27.02.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 upieklam, upieklam pachnie cudnie paczki serowo-waniliowe wiec czujecie ten aromat ?? niestety ksztalt nie pokazowy, ale juz nie moge sie doczekac az ostygna mama wpadnie na kawe (moze i tato da sie namowic;) )! i bedziemy palaszowac, zanim reszta domownikow zladuje do domu Asiulek, Melisko :hug::hug: chociaz na Was moge liczyc Asia czekam zatem na maila Duska lubie Cie czytac widze, ze Miki moze sobie pogac reke z moim M tyle, ze u nas czolgi za to M ma towarzyszke podczes grania, bo kot lezy obok klawiatury i patrzy na gre, a potem zasypia smiac mi sie chce jak to widze ale nie zaluje M., niech gra ...... pracuje dlugo i wyczerpujaco, wiec niech sie tak relaksuje, lepiej, ze w domu jest niz inaczej mialby spedzac czas Karolina ojej alez masz biedulke w domu niech szybko zdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.02.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 dusia dzięki za pozdrowionka Ciebie też gorąco pozdrawiam - idąc prać dywan z drugiej strony... dziś znów paw poszedł :sick: biedna ta moja mała a marchewka - no cóż, sprać się raczej nie spierze już... ale zapach powinien zejść... ja te mlekowe rzygi ciągle czuję najgorzej że na mnie chlusło na maxa i mi teraz cyce jadą wymiocinami mój Ł wczoraj przywiózł pakę pączków z tisco - takie napompowane bardzo, ale poszły wszystkie wieczorem hehe dziś jeszcze żadnego, ale to dlatego że nie mam w domu będą dopiero po południu kupione biedna chorowitka a moje mlodsze ma chyba chorobe lokomocyjna :/ bo czasami jej sie zdarza albo zaraz po wystartowaniu albo tuz przed brama...najpierw myslalam ze to kwestia fotelika, ze juz za maly, pasy w brzuszek cisna czy co, wiec starszy sie przesiadl do nowego wiekszego, a mlodzinka do jego starego fotelika...no ale nie pomoglo...znow to samo sie przydarzylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.02.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 mozna zjesc i budyn w tlusty czwartek to moja pociecha jak mial z jakis roczek, poltora [ATTACH=CONFIG]245216[/ATTACH] No w kogo on sie wdał??? hmmm ??? się pytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 No w kogo on sie wdał??? hmmm ??? się pytam ? tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 27.02.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 No w kogo on sie wdał??? hmmm ??? się pytam ? tatusia No to chyba jest prawda, synek swintuszy tak jak jego tatus chodz moze nie do konca w ten sam sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 27.02.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 zamiast paczkow samodzielnie dzis przygotowalem dla zonki taki oto obiadek. Pork Sweet 'n Sour. Wyszlo yuammy yuammy a zonce banan na buzce wyrosl http://oxygenbicycles.com/images/sweet-s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.02.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Andrew, chwali Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts