Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dusia dzięki za pozdrowionka :) Ciebie też gorąco pozdrawiam - idąc prać dywan z drugiej strony... dziś znów paw poszedł :sick::sick::sick: biedna ta moja mała :(

a marchewka - no cóż, sprać się raczej nie spierze już... ale zapach powinien zejść...

ja te mlekowe rzygi ciągle czuję :( najgorzej że na mnie chlusło na maxa i mi teraz cyce jadą wymiocinami :cry:

mój Ł wczoraj przywiózł pakę pączków z tisco - takie napompowane bardzo, ale poszły wszystkie wieczorem :D hehe

dziś jeszcze żadnego, ale to dlatego że nie mam w domu :-P będą dopiero po południu kupione

upieklam, upieklam :) pachnie cudnie ;)

paczki serowo-waniliowe :) wiec czujecie ten aromat ?? ;)

niestety ksztalt nie pokazowy, ale juz nie moge sie doczekac az ostygna

mama wpadnie na kawe (moze i tato da sie namowic;) )! i bedziemy palaszowac, zanim reszta domownikow zladuje do domu ;)

Asiulek, Melisko :hug::hug::hug::hug::hug: chociaz na Was moge liczyc ;)

Asia czekam zatem na maila ;)

Duska lubie Cie czytac :) widze, ze Miki moze sobie pogac reke z moim M ;) tyle, ze u nas czolgi ;) za to M ma towarzyszke podczes grania, bo kot lezy obok klawiatury i patrzy na gre, a potem zasypia :) smiac mi sie chce jak to widze ;)

ale nie zaluje M., niech gra ...... pracuje dlugo i wyczerpujaco, wiec niech sie tak relaksuje, lepiej, ze w domu jest niz inaczej mialby spedzac czas

Karolina ojej alez masz biedulke w domu :( niech szybko zdrowieje

dusia dzięki za pozdrowionka :) Ciebie też gorąco pozdrawiam - idąc prać dywan z drugiej strony... dziś znów paw poszedł :sick::sick::sick: biedna ta moja mała :(

a marchewka - no cóż, sprać się raczej nie spierze już... ale zapach powinien zejść...

ja te mlekowe rzygi ciągle czuję :( najgorzej że na mnie chlusło na maxa i mi teraz cyce jadą wymiocinami :cry:

mój Ł wczoraj przywiózł pakę pączków z tisco - takie napompowane bardzo, ale poszły wszystkie wieczorem :D hehe

dziś jeszcze żadnego, ale to dlatego że nie mam w domu :-P będą dopiero po południu kupione

biedna chorowitka :( a moje mlodsze ma chyba chorobe lokomocyjna :/ bo czasami jej sie zdarza :sick: albo zaraz po wystartowaniu albo tuz przed brama...najpierw myslalam ze to kwestia fotelika, ze juz za maly, pasy w brzuszek cisna czy co, wiec starszy sie przesiadl do nowego wiekszego, a mlodzinka do jego starego fotelika...no ale nie pomoglo...znow to samo sie przydarzylo...:(