Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Widać tzn. nie widac i to właśnie jest takie dołujące :(

I to jest ten przysłowiowy...chłopski rozum ? ;)

Ja dziś nasmazyłam pączków jak ten głupi i nie zjadłam żadnego. Te wyziewy...chyba mogę uznac za zaliczone ?

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ee Dus..ale jak to obiad tylko piers z mozarella??? a gdzie jaki ziemniaczek...ryz..kasza czy cuuus no nie zartuj:lol2:

ja bym sie tym nie najadla :lol2:

ooo taki obiadek jak Andrzej zrobil...z mila checia bym skonsumowala...a wczesniej aerobik pocwiczyla w sypialni :D w ramach podziekowania :p

ee Dus..ale jak to obiad tylko piers z mozarella??? a gdzie jaki ziemniaczek...ryz..kasza czy cuuus no nie zartuj:lol2:

ja bym sie tym nie najadla :lol2:

ooo taki obiadek jak Andrzej zrobil...z mila checia bym skonsumowala...a wczesniej aerobik pocwiczyla w sypialni :D w ramach podziekowania :p

niech ci twoj prywatny taki ugotuje? w ramach podziekowania za intensywne cwiczenia aerobowe za dnia i w nocy! :D

niech ci twoj prywatny taki ugotuje? w ramach podziekowania za intensywne cwiczenia aerobowe za dnia i w nocy! :D

no oczywscie, ze piszac o tym aerobiku i podziekowaniu, to mialam na mysli mojego meza a nie Andrzeja...

a co ty pomyslalas sobie, ze ja niby jego??? :eek::lol2::lol2::lol2:

chyba winko zaczelo dzialac :D pamietaj ze wino dobrze sie pije..ale skubane jest zdradliwe :D

ja takie rzeczy normalnie jem.

wszystko poza obiadem czeka już w lodóweczce na jutrzejszy dzień, rano tylko zgarniam wałówę z lodówki i w miasto. (do obiadu oczywiście będzie jeszcze pęczak z cebulką i pietruszką, dodatek być musi)

wino na podwieczorek, więcej wina :))

a prywatny jutro sfruwa do azerbejdżanu. mam wychodne w weekend!

łooo matko...moj nigdzie nie sfruwa ale tez mam wyjscie! :D na poczatek do Dymu na pyszne lane belgijskie piwo, a pozniej tak przypadkiem tuz obok leja cytrynoweczke w pijalni wodki :D

no oczywscie, ze piszac o tym aerobiku i podziekowaniu, to mialam na mysli mojego meza a nie Andrzeja...

chyba winko zaczelo dzialac :D pamietaj ze wino dobrze sie pije..ale skubane jest zdradliwe :D

nie ze ty jego tylko ze twoj nie gotuje :D

rozowe winko zawsze dziala :D ba...nawet moj prywatny małż juz powrocil ;)

oj dziewczyny dziewczyny jak chcecie to ja wam chetnie ugotuje ten obiadek ale na aerobik to bedzie trzeba sie zglosic gdzie indziej ;)

No właśnie - a propos - idę spalać przyszłoroczne pączki :)

Ann - chyba coś będzie z tej Ch. - u kuzyna p. Jeleny, ale jednak terminy się nie pokryją, więc drineczek w PL. A co Cię do Krakowa zawiewa? :rolleyes:

SUPER!! :D

asiu...nigdzie mnie nie wywiewa...przeciez ja mieszkam prawie w krk ;)

O! A dlaczego ja zakodowałam, że w Poznaniu? :eek: a przecież jak byk jest napisane: małopolska. Jak mi się mogła małopolska z wielkopolską pomylić? No jak? Się pytam :confused:

to wszystko z niewyspania :D wybaczam :) i tak zawsze sie uwazalam i w dalszym ciagu uwazam jedynie za WROCŁAWIANKĘ!!!!!!!!!!!!!!!

O! A dlaczego ja zakodowałam, że w Poznaniu? :eek: a przecież jak byk jest napisane: małopolska. Jak mi się mogła małopolska z wielkopolską pomylić? No jak? Się pytam :confused:

to wszystko z niewyspania :D wybaczam :) i tak zawsze sie uwazalam i w dalszym ciagu uwazam jedynie za WROCŁAWIANKĘ!!!!!!!!!!!!!!!