marimag 27.02.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Widać tzn. nie widac i to właśnie jest takie dołujące I to jest ten przysłowiowy...chłopski rozum ? Ja dziś nasmazyłam pączków jak ten głupi i nie zjadłam żadnego. Te wyziewy...chyba mogę uznac za zaliczone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.02.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 a od jutra http://www.kwestiasmaku.com/blog-kulinarny/zielone-smoothie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.02.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nawet gdyby mnie przypalali to bym tego nie tknęła...A Tobie co dolega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.02.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 tja... śniadanie: twarożek, rzeżucha, pół papryki 2 śniadanie: jogurt, winogrona obiad: pierś z kurczola z mozzarella kolacja: sałatka waldorf deserek: wino eh life. a podwieczorek? a podwieczorek to gdzie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.02.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Duśka a w której rezydencji tak się pieszczą ?Tyle posiłków ?Kiedy masz na to czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ee Dus..ale jak to obiad tylko piers z mozarella??? a gdzie jaki ziemniaczek...ryz..kasza czy cuuus no nie zartuj:lol2: ja bym sie tym nie najadla ooo taki obiadek jak Andrzej zrobil...z mila checia bym skonsumowala...a wczesniej aerobik pocwiczyla w sypialni w ramach podziekowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.02.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ee Dus..ale jak to obiad tylko piers z mozarella??? a gdzie jaki ziemniaczek...ryz..kasza czy cuuus no nie zartuj:lol2: ja bym sie tym nie najadla ooo taki obiadek jak Andrzej zrobil...z mila checia bym skonsumowala...a wczesniej aerobik pocwiczyla w sypialni w ramach podziekowania niech ci twoj prywatny taki ugotuje? w ramach podziekowania za intensywne cwiczenia aerobowe za dnia i w nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 niech ci twoj prywatny taki ugotuje? w ramach podziekowania za intensywne cwiczenia aerobowe za dnia i w nocy! no oczywscie, ze piszac o tym aerobiku i podziekowaniu, to mialam na mysli mojego meza a nie Andrzeja... a co ty pomyslalas sobie, ze ja niby jego??? :lol2: chyba winko zaczelo dzialac pamietaj ze wino dobrze sie pije..ale skubane jest zdradliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.02.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ja takie rzeczy normalnie jem. wszystko poza obiadem czeka już w lodóweczce na jutrzejszy dzień, rano tylko zgarniam wałówę z lodówki i w miasto. (do obiadu oczywiście będzie jeszcze pęczak z cebulką i pietruszką, dodatek być musi) wino na podwieczorek, więcej wina ) a prywatny jutro sfruwa do azerbejdżanu. mam wychodne w weekend! łooo matko...moj nigdzie nie sfruwa ale tez mam wyjscie! na poczatek do Dymu na pyszne lane belgijskie piwo, a pozniej tak przypadkiem tuz obok leja cytrynoweczke w pijalni wodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.02.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 no oczywscie, ze piszac o tym aerobiku i podziekowaniu, to mialam na mysli mojego meza a nie Andrzeja... a co ty pomyslalas sobie, ze ja niby jego??? :lol2: chyba winko zaczelo dzialac pamietaj ze wino dobrze sie pije..ale skubane jest zdradliwe nie ze ty jego tylko ze twoj nie gotuje rozowe winko zawsze dziala ba...nawet moj prywatny małż juz powrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.02.2014 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 No właśnie - a propos - idę spalać przyszłoroczne pączki Ann - chyba coś będzie z tej Ch. - u kuzyna p. Jeleny, ale jednak terminy się nie pokryją, więc drineczek w PL. A co Cię do Krakowa zawiewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 27.02.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 no oczywscie, ze piszac o tym aerobiku i podziekowaniu, to mialam na mysli mojego meza a nie Andrzeja... a co ty pomyslalas sobie, ze ja niby jego??? :lol2: chyba winko zaczelo dzialac pamietaj ze wino dobrze sie pije..ale skubane jest zdradliwe oj dziewczyny dziewczyny jak chcecie to ja wam chetnie ugotuje ten obiadek ale na aerobik to bedzie trzeba sie zglosic gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 A kto bogatemu zabroni? Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No właśnie - a propos - idę spalać przyszłoroczne pączki Ann - chyba coś będzie z tej Ch. - u kuzyna p. Jeleny, ale jednak terminy się nie pokryją, więc drineczek w PL. A co Cię do Krakowa zawiewa? SUPER!! asiu...nigdzie mnie nie wywiewa...przeciez ja mieszkam prawie w krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 O! A dlaczego ja zakodowałam, że w Poznaniu? a przecież jak byk jest napisane: małopolska. Jak mi się mogła małopolska z wielkopolską pomylić? No jak? Się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 O! A dlaczego ja zakodowałam, że w Poznaniu? a przecież jak byk jest napisane: małopolska. Jak mi się mogła małopolska z wielkopolską pomylić? No jak? Się pytam to wszystko z niewyspania wybaczam i tak zawsze sie uwazalam i w dalszym ciagu uwazam jedynie za WROCŁAWIANKĘ!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 O! A dlaczego ja zakodowałam, że w Poznaniu? a przecież jak byk jest napisane: małopolska. Jak mi się mogła małopolska z wielkopolską pomylić? No jak? Się pytam to wszystko z niewyspania wybaczam i tak zawsze sie uwazalam i w dalszym ciagu uwazam jedynie za WROCŁAWIANKĘ!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.02.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dzien dory wszystkim, Jak tam po wczorajszych paczkach? Aerobik juz byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.02.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 to wszystko z niewyspania wybaczam i tak zawsze sie uwazalam i w dalszym ciagu uwazam jedynie za WROCŁAWIANKĘ!!!!!!!!!!!!!!! Patrz Asia, Anka to Wroclawianka:). Toz to przeciez swoja z naszych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Patrz Asia, Anka to Wroclawianka:). Toz to przeciez swoja z naszych stron to ty tez? co ciebie tak wywialo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts