Mmelisa 28.02.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 kurde ze slowem zonka przychodzi mi jedno do glowy...taka piosenka...ale jeszcze nie ma 23 wiec nie moge teraz napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 A to z żonką nie ma zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.02.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Thx , dziewczynki to jest rasa "rodzinna " ,że tak powiem , do dzieci. Łagodny i milusiński Ale jak łapą stanie na nogę to poczuje! 50 kg żywej wagi Dlatego biega ze mną czasami;)hehe Jak każdy pies , powinien być wyszkolony , wytresowany że tak powiem . Pies nie może sobie tylko "być" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.02.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 A to z żonką nie ma zabawy? Ha ha ha. Jest jest zabawa z zonka i to jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.02.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Thx , dziewczynki Jak każdy pies , powinien być wyszkolony , wytresowany że tak powiem . Pies nie może sobie tylko "być" . no prosze cie Anka, chcialem tez dodac ze jest tu tez jeden ''chopaczek'' a z tym tresowaniem to wy kobiety rzeczywiscie tak macie. Moja to caly czas probuje mnie sobie wytresowac ale tak latwo sie nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Asienka ja tez bede zaproszony? zawsze moge wam cos ugotowac Anqia fajny ten twoj niedzwiedz a pewnie jak ugotujesz i jeszcze pozmywasz to juz sie mozesz zaczac szykowac no chyba ze ma ktos ochote na belgijskie dzisiaj wieczorem w krk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Anka a jak myslisz co mnie moglo wywiac na ta podwarszawska wies? Dam podpowiedz, piewrwsz litera to Z a ostania to A :lol2: ale za naszym dolnym slaskiem to bardzo mi sie teskni a ty myslisz ze co mnie wywialo do tego krk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 no chyba ze ma ktos ochote na belgijskie dzisiaj wieczorem w krk? gdybym tylko mogla to z checia bym przyleciala:yes: mialam leciec 23stycznia do Krk.. na kilka dni... ale plany sie zrypaly... i teraz du..pa lubie Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 a ty myslisz ze co mnie wywialo do tego krk?? a wy myslicie ze co mnie wywialo do Stv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Anka, to ja od września/października będę w K. raz w miesiącu (jak się nie posypie i wszystko tak wyjdzie jak zaplanowałam) to może wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.02.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 a pewnie jak ugotujesz i jeszcze pozmywasz to juz sie mozesz zaczac szykowac no chyba ze ma ktos ochote na belgijskie dzisiaj wieczorem w krk? wczoraj zmyelem sie wczesniej z pracy do domu i zamienialem sie w rasowego kuraka domowego. Zmylem wszystkie podlogi, posprzatalem pierdolnik po dziecku i ugotowalem obiadek a na sam koniec jeszcze pozmywalem wszystko Mysle ze praktyke mam odpwiednia A tak wogole to zazwyczaj M leci za Z wiec dlaczego to ty wyemigorwalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.02.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 a wy myslicie ze co mnie wywialo do Stv niech zgadne Losos Norweski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 niech zgadne Losos Norweski a wez.... juz mam go dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.02.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 a wez.... juz mam go dosc wiedzialem ze to powiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 wczoraj zmyelem sie wczesniej z pracy do domu i zamienialem sie w rasowego kuraka domowego. Zmylem wszystkie podlogi, posprzatalem pierdolnik po dziecku i ugotowalem obiadek a na sam koniec jeszcze pozmywalem wszystko Mysle ze praktyke mam odpwiednia A tak wogole to zazwyczaj M leci za Z wiec dlaczego to ty wyemigorwalas? u mnie to bardziej skomplikowane no ale obecny malzonek to juz mnie sobie na miejscu na studiach 'wylazil' no i utknelam w krk na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.02.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Lejdis tak trosze z innej beczki. Pamietajcie nigdy nie mowicie NIE do Pandy! Zobaczcie jaki slodziak z tego futrzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ... obecny malzonek to juz mnie sobie na miejscu na studiach 'wylazil' a poprzedni co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 wiedzialem ze to powiesz taaa?? a to ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.02.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 a poprzedni co? juz daaaaleko stad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.02.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) no prosze cie Anka, chcialem tez dodac ze jest tu tez jeden ''chopaczek'' a z tym tresowaniem to wy kobiety rzeczywiscie tak macie. Moja to caly czas probuje mnie sobie wytresowac ale tak latwo sie nie daje hahaha no widac ,że jej słabo to idzie hahah Edit , nie no zwracam honor doczytałam o wczorajszych zajęciach !! Please forgive me !! Ale PANDA wymiata !!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 28 Lutego 2014 przez aniqa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts