pestka56 28.02.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 wczoraj zmyelem sie wczesniej z pracy do domu i zamienialem sie w rasowego kuraka domowego. Zmylem wszystkie podlogi, posprzatalem pierdolnik po dziecku i ugotowalem obiadek a na sam koniec jeszcze pozmywalem wszystko Mysle ze praktyke mam odpwiednia A tak wogole to zazwyczaj M leci za Z wiec dlaczego to ty wyemigorwalas? To brzmi jak GWiAZDKA Z NIEBA Skarb jakiś jesteś! Co ze mną nie tak, że nigdy na takiego faceta nie trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.02.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Pestka , może Yendrek chciałby dorobić ?cooo? w każdy dzień do innej na sprzątanie, gotowanie i te inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Pestka , może Yendrek chciałby dorobić ?cooo? w każdy dzień do innej na sprzątanie, gotowanie i te inne i te inne? czyli co? rozrywki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 http://images63.fotosik.pl/704/039f5b0b21dd7ba6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Asiuuu a to jest tulipan czy piorko do posmyrania pleckow podczas rozrywki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) To brzmi jak GWiAZDKA Z NIEBA Skarb jakiś jesteś! Co ze mną nie tak, że nigdy na takiego faceta nie trafiłam Wyjścia są 2: albo być francą (tak na chwilę - nakrzyczeć, wydać dyspozycje i wyjść z domu z hukiem), albo na litość. Ja wczoraj miałam doła i powiedziałam Darowi, że "pier**lę, nie robię 1000. x z rzędu tych samych czynności po to, żeby jutro wstać i zacząć dzień od tego samego"... Do tego jeszcze dodałam... http://imageshack.com/a/img713/8513/l1i.gif I o ile wszystko rozchodziło się o samą kuchnię, to przyszedł po całym dniu pracy sprzątnął kuchnię na błysk, a do tego cały salon! Aż z ochotą dzisiaj odpalę odkurzacz Edytowane 28 Lutego 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Asiuuu a to jest tulipan czy piorko do posmyrania pleckow podczas rozrywki? Jak dla mnie tulipan. Jędrek - Tulipan Pestka , może Yendrek chciałby dorobić ?cooo? w każdy dzień do innej na sprzątanie, gotowanie i te inne Ale dla Ciebie może być i piórko... Buahaha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jak dla mnie tulipan. Jędrek - Tulipan Ale dla Ciebie może być i piórko... Buahaha... :rotfl: jestem ciekawa jego reakcji na nowy Nick Asiu..u mnie tez ta sama afera o czynnosci dzisiaj obiadu podziubal i zapowiedzialam ze kolacji na pewno nie zrobie oczywiscie zawsze musi byc na goraco... Robie strajk zbuntowanych żon! piorko pioreczko...gdzie jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.02.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) TULIPAN!!! ale sobie tu jaja ze mnie robia :P:P:P Pestko jak chcesz to ja moge tez ci ugotowac i posprzatac ale z tymi innymi to wiesz... tak nie za bardzo Asiu z twoim Darem to chyba nadaje telepatycznie bo ja to sprzatanie i obiadek tez zrobilem z tego samego powodu. Wczoraj dalem pospolitej dupy bo do obiadku nie zalatwilem red wine ale dzis to juz sie poprawie. Mysle ze ''te inne'' beda pozniej ciekawsze Sprztania tez nie bede juz dzis mial tak duzo bo caly pierdolnik w kuchni juz ogaranolem z rana. Nic moze pozniej wrzuce jakas fotke z obiadku. Edytowane 28 Lutego 2014 przez yendrek3 Debilna wypowiedz mogla kogos urazic, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Laseczki grunt to nie przyzwyczajac facetow do dobrego poczekamy zobaczymy..madralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Co znaczy poczekamy zobaczymy?! bedziesz miala staz jak my, to pogadamy ...jak to swojego i do czego przyzwyczailas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ooo to ja 7lat...wiec nie dlugo...ale dzieci..prawda , tutaj duuuuzo sie zmienia mniej czasu na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 TULIPAN!!! ale sobie tu jaja ze mnie robia :P:P:P Pestko jak chcesz to ja moge tez ci ugotowac i posprzatac ale z tymi innymi to wiesz... tak nie za bardzo Asiu z twoim Darem to chyba nadaje telepatycznie bo ja to sprzatanie i obiadek tez zrobilem z tego samego powodu. Wczoraj dalem pospolitej dupy bo do obiadku nie zalatwilem red wine ale dzis to juz sie poprawie. Mysle ze ''te inne'' beda pozniej ciekawsze Sprztania tez nie bede juz dzis mial tak duzo bo caly pierdolnik w kuchni juz ogaranolem z rana. Nic moze pozniej wrzuce jakas fotke z obiadku. W rodzinnych stronach mojego ojca tulipan bywał żartbliwie nazywany "pieścichłop" Yendrek, dzięki za propozycję a te inne... funkcjonują u mnie bywa, że ponad normę Laseczki grunt to nie przyzwyczajac facetow do dobrego Moja droga ja z moim N prawie 10lat jestem toz to jak stare malzenswo Tyle, ze dzieci nie mam wiec tu sie nie wypowiadam Oj, Aneczko ja drugiego usiłuję przystować do potrzeb i ...pudło prawie całkowite. Nawet radykalne metody działają krótkoterminowo. Ale nie uogólniając - pierwszy był kompletnie niereformowalny, ten obecny miewa dni dobroci dla domowej służby. Potrafi wysprzątać domek. Za to na polu gotowania bryndza całkowita - gdyby się czajnik nie wyłączał sam, to wodę by przypalił Ma inne... zalety, które moje doświadczenie ocenia jako górną półkę ciągle Stuka nam razem tej wiosny piękna wielokrotność 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.02.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 W rodzinnych stronach mojego ojca tulipan bywał żartbliwie nazywany "pieścichłop" Yendrek, dzięki za propozycję a te inne... funkcjonują u mnie bywa, że ponad normę Oj, Aneczko ja drugiego usiłuję przystować do potrzeb i ...pudło prawie całkowite. Nawet radykalne metody działają krótkoterminowo. Ale nie uogólniając - pierwszy był kompletnie niereformowalny, ten obecny miewa dni dobroci dla domowej służby. Potrafi wysprzątać domek. Za to na polu gotowania bryndza całkowita - gdyby się czajnik nie wyłączał sam, to wodę by przypalił Ma inne... zalety, które moje doświadczenie ocenia jako górną półkę ciągle Stuka nam razem tej wiosny piękna wielokrotność 5. No Tulipan, Tuli Pan - no coz piescioszek taki powiadasz, czasem moze i tak jest Stuka nam razem tej wiosny piękna wielokrotność 5 czyli ile Pesteczko wielokrotnosci 5, niech pomysle 5*5 = 25 ale z was mlodziaki dzieciaki sa, mi juz na 32 leci :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.02.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ja zawsze powtarzam mojemu P., żeby sobie uważał bo w 6 totka trafił moj w 7ke, bo u nas sa 7mki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) Kto się bawi w rymowanie? Muszę dzisiaj wymęczyć ten wierszyk Trzeba by do każdej z tych linijek dopisać drugą z rymem. Wstęp już mam Widzicie silne wpływy z inspiracji Karolinowych? W czerwonym serduszku walentynkowym, W pomarańczowej, wiosennej marchewce W żółtym, letnim słoneczniku W zielonym miękkim trawniku W niebieskich kwiatkach szafirkach W indygowych, zimowych wieczorach I w fioletowych fiołkach Edytowane 28 Lutego 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.02.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) Kto się bawi w rymowanie? Muszę dzisiaj wymęczyć ten wierszyk Trzeba by do każdej z tych linijek dopisać drugą z rymem. Wstęp już mam Widzicie silne wpływy z inspiracji Karolinowych? W czerwonym serduszku walentynkowym, plynie sok o smaku malinowym W pomarańczowej, wiosennej marchewce jest robak co na drutach hewce W żółtym, letnim słoneczniku siedza pszczolki przy smietniku W zielonym miękkim trawniku lezy rosa prosto z nosa W niebieskich kwiatkach szafirkach mysle tylko o motylkach W indygowych, zimowych wieczorach lezy serek w mysich norach I w fioletowych fiołkach slychac spiew w skowronkach ale wymyslilem co Edytowane 28 Lutego 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.02.2014 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 O Cię! czad - nawet myślałam jakiś motyw humorystyczny włączyć "siedzą pszczółki przy śmietniku" Choć "hewce" (hefce) może być trochę za trudne dla malucha - przedszkolaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No Tulipan, Tuli Pan - no coz piescioszek taki powiadasz, czasem moze i tak jest Stuka nam razem tej wiosny piękna wielokrotność 5 czyli ile Pesteczko wielokrotnosci 5, niech pomysle 5*5 = 25 ale z was mlodziaki dzieciaki sa, mi juz na 32 leci :lol2: BRAVO !!!!! My razy 5 ...ale z poprzednim byłam w sumie 10 Pesteczko każda kobieta czasem musi huknąć (bo innaczej się udusi:rotfl:). Ja przynajmniej czasem miewam takie katarzis:yes:. Czasem też trzeba nauczyć się odpuszczać trudno najwyżej łazienka nie będzie posprzątana tak jak ja chcę, itd. Ja zawsze powtarzam mojemu P., żeby sobie uważał bo w 6 totka trafił Ania, no ja to potrafię konkretną karczemną awanturkę zaserwować. Nie myśl sobie. Jak ostatnio mnie tona obuwia walającego się po wiatrołapie do pasji przywiodła, drzwi otworzyłam fru...u nawet te smokingowe poleciały na trawnik. Dobrze, że sucho było, bo J zorientował sie dopiero następnego dnia że brak mu obuwia Oj działo się. Przepraszał potem też intensywnie Ale starczyło na nieco ponad tydzień i znowu mało orła nie wywinęłam na kapciu. Nie wiem, może to o to przepraszanie potem chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts