Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

wczoraj zmyelem sie wczesniej z pracy do domu i zamienialem sie w rasowego kuraka domowego. Zmylem wszystkie podlogi, posprzatalem pierdolnik po dziecku i ugotowalem obiadek a na sam koniec jeszcze pozmywalem wszystko

Mysle ze praktyke mam odpwiednia ;)

A tak wogole to zazwyczaj M leci za Z wiec dlaczego to ty wyemigorwalas?

To brzmi jak GWiAZDKA Z NIEBA

:)

Skarb jakiś jesteś!

Co ze mną nie tak, że nigdy na takiego faceta nie trafiłam :(

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To brzmi jak GWiAZDKA Z NIEBA

:)

Skarb jakiś jesteś!

Co ze mną nie tak, że nigdy na takiego faceta nie trafiłam :(

Wyjścia są 2: albo być francą (tak na chwilę - nakrzyczeć, wydać dyspozycje i wyjść z domu z hukiem), albo na litość. Ja wczoraj miałam doła i powiedziałam Darowi, że "pier**lę, nie robię 1000. x z rzędu tych samych czynności po to, żeby jutro wstać i zacząć dzień od tego samego"... :bash:

Do tego jeszcze dodałam...

http://imageshack.com/a/img713/8513/l1i.gif

I o ile wszystko rozchodziło się o samą kuchnię, to przyszedł po całym dniu pracy sprzątnął kuchnię na błysk, a do tego cały salon! :wave: Aż z ochotą dzisiaj odpalę odkurzacz :yes:

Edytowane przez asiazett

Jak dla mnie tulipan. Jędrek - Tulipan :lol2:

Ale dla Ciebie może być i piórko... Buahaha... :D

:rotfl::rotfl::rotfl:

jestem ciekawa jego reakcji na nowy Nick :D

Asiu..u mnie tez ta sama afera o czynnosci ;)

dzisiaj obiadu podziubal i zapowiedzialam ze kolacji na pewno nie zrobie :p

oczywiscie zawsze musi byc na goraco...

Robie strajk zbuntowanych żon! :p

piorko pioreczko...gdzie jestes :rotfl:

TULIPAN!!! :wtf:

ale sobie tu jaja ze mnie robia :p:P:P:P

Pestko jak chcesz to ja moge tez ci ugotowac i posprzatac ale z tymi innymi to wiesz... tak nie za bardzo ;)

Asiu z twoim Darem to chyba nadaje telepatycznie bo ja to sprzatanie i obiadek tez zrobilem z tego samego powodu. Wczoraj dalem pospolitej dupy bo do obiadku nie zalatwilem red wine ale dzis to juz sie poprawie. Mysle ze ''te inne'' beda pozniej ciekawsze :yes:;)

Sprztania tez nie bede juz dzis mial tak duzo bo caly pierdolnik w kuchni juz ogaranolem z rana. Nic moze pozniej wrzuce jakas fotke z obiadku. :bye:

Edytowane przez yendrek3
Debilna wypowiedz mogla kogos urazic, przepraszam

TULIPAN!!! :wtf:

ale sobie tu jaja ze mnie robia :p:P:P:P

Pestko jak chcesz to ja moge tez ci ugotowac i posprzatac ale z tymi innymi to wiesz... tak nie za bardzo ;)

Asiu z twoim Darem to chyba nadaje telepatycznie bo ja to sprzatanie i obiadek tez zrobilem z tego samego powodu. Wczoraj dalem pospolitej dupy bo do obiadku nie zalatwilem red wine ale dzis to juz sie poprawie. Mysle ze ''te inne'' beda pozniej ciekawsze :yes:;)

Sprztania tez nie bede juz dzis mial tak duzo bo caly pierdolnik w kuchni juz ogaranolem z rana. Nic moze pozniej wrzuce jakas fotke z obiadku. :bye:

W rodzinnych stronach mojego ojca tulipan bywał żartbliwie nazywany "pieścichłop" :cool:

Yendrek, dzięki za propozycję :) a te inne... funkcjonują u mnie bywa, że ponad normę :D

Laseczki grunt to nie przyzwyczajac facetow do dobrego :cool::D

Moja droga ja z moim N prawie 10lat jestem toz to jak stare malzenswo :bash::yes:

Tyle, ze dzieci nie mam wiec tu sie nie wypowiadam

Oj, Aneczko ja drugiego usiłuję przystować do potrzeb i ...pudło prawie całkowite. Nawet radykalne metody działają krótkoterminowo. Ale nie uogólniając - pierwszy był kompletnie niereformowalny, ten obecny miewa dni dobroci dla domowej służby. Potrafi wysprzątać domek. Za to na polu gotowania bryndza całkowita - gdyby się czajnik nie wyłączał sam, to wodę by przypalił :D

Ma inne... zalety, które moje doświadczenie ocenia jako górną półkę :yes: ciągle :yes:

Stuka nam razem tej wiosny piękna wielokrotność 5.

W rodzinnych stronach mojego ojca tulipan bywał żartbliwie nazywany "pieścichłop" :cool:

Yendrek, dzięki za propozycję :) a te inne... funkcjonują u mnie bywa, że ponad normę :D

Oj, Aneczko ja drugiego usiłuję przystować do potrzeb i ...pudło prawie całkowite. Nawet radykalne metody działają krótkoterminowo. Ale nie uogólniając - pierwszy był kompletnie niereformowalny, ten obecny miewa dni dobroci dla domowej służby. Potrafi wysprzątać domek. Za to na polu gotowania bryndza całkowita - gdyby się czajnik nie wyłączał sam, to wodę by przypalił :D

Ma inne... zalety, które moje doświadczenie ocenia jako górną półkę :yes: ciągle :yes:

Stuka nam razem tej wiosny piękna wielokrotność 5.

No Tulipan, Tuli Pan - no coz piescioszek taki powiadasz, czasem moze i tak jest :rolleyes:

Stuka nam razem tej wiosny piękna wielokrotność 5

czyli ile Pesteczko wielokrotnosci 5, niech pomysle 5*5 = 25 ale z was mlodziaki dzieciaki sa, mi juz na 32 leci :lol2::lol2:

Kto się bawi w rymowanie?

Muszę dzisiaj wymęczyć ten wierszyk :bash:

Trzeba by do każdej z tych linijek dopisać drugą z rymem. Wstęp już mam :D Widzicie silne wpływy z inspiracji Karolinowych? :rotfl:

W czerwonym serduszku walentynkowym,

W pomarańczowej, wiosennej marchewce

W żółtym, letnim słoneczniku

W zielonym miękkim trawniku

W niebieskich kwiatkach szafirkach

W indygowych, zimowych wieczorach

I w fioletowych fiołkach

Edytowane przez asiazett

Kto się bawi w rymowanie?

Muszę dzisiaj wymęczyć ten wierszyk :bash:

Trzeba by do każdej z tych linijek dopisać drugą z rymem. Wstęp już mam :D Widzicie silne wpływy z inspiracji Karolinowych? :rotfl:

W czerwonym serduszku walentynkowym, plynie sok o smaku malinowym

W pomarańczowej, wiosennej marchewce jest robak co na drutach hewce

W żółtym, letnim słoneczniku siedza pszczolki przy smietniku :rolleyes:

W zielonym miękkim trawniku lezy rosa prosto z nosa :lol2:

W niebieskich kwiatkach szafirkach mysle tylko o motylkach

W indygowych, zimowych wieczorach lezy serek w mysich norach

I w fioletowych fiołkach slychac spiew w skowronkach

ale wymyslilem co :p

Edytowane przez yendrek3

No Tulipan, Tuli Pan - no coz piescioszek taki powiadasz, czasem moze i tak jest :rolleyes:

Stuka nam razem tej wiosny piękna wielokrotność 5

czyli ile Pesteczko wielokrotnosci 5, niech pomysle 5*5 = 25 ale z was mlodziaki dzieciaki sa, mi juz na 32 leci :lol2::lol2:

BRAVO !!!!!

My razy 5 :D ...ale z poprzednim byłam w sumie 10 :(

Pesteczko każda kobieta czasem musi huknąć (bo innaczej się udusi:rotfl:). Ja przynajmniej czasem miewam takie katarzis:yes:.

Czasem też trzeba nauczyć się odpuszczać trudno najwyżej łazienka nie będzie posprzątana tak jak ja chcę, itd.

Ja zawsze powtarzam mojemu P., żeby sobie uważał bo w 6 totka trafił:p

Ania, no ja to potrafię konkretną karczemną awanturkę zaserwować. :wiggle: Nie myśl sobie. Jak ostatnio mnie tona obuwia walającego się po wiatrołapie do pasji przywiodła, drzwi otworzyłam fru...u nawet te smokingowe poleciały na trawnik. Dobrze, że sucho było, bo J zorientował sie dopiero następnego dnia że brak mu obuwia :lol2: Oj działo się. Przepraszał potem też intensywnie :wiggle: Ale starczyło na nieco ponad tydzień i znowu mało orła nie wywinęłam na kapciu. Nie wiem, może to o to przepraszanie potem chodzi :p