marimag 01.03.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Przepraszam, ze tak późno, ale widzę, ze sie wyrobiłam. Wierszyk dla optymistycznego przedszkolaka Każda pora roku, ma swoich wielkich fanów, lecz do mnie najbardziej przemawia, ta od... bałwanów. Zima, bo o niej mowa, jest wielce malownicza stale nas swą urodą, ogromnie zachwyca. Ze mną jest ciut inaczej, ciut nietypowo, bo nie z tych właśnie względów jest pór królową. W grudniu, mój tatuś często wraca bardzo zmęczony, bo wypić dużo musiał gdyż śledzik był za słony.... Mama bardzo ciężko codziennie pracuje, głowę swa nadwyręża, knuje, planuje... Jakby tu za darmo urządzić piękne święta..? aha ! od czego babci Krysi renta ! Dzięki jej szczodrości i niebanalnej kwocie, rodzice spędzą sylwka na balu w Mariocie. Kochanek mamy- Rycho, w przebraniu Mikołaja co roku udaje, brodatego Batmana. Wspina sie po rynnie lub spuszcza z dachu, nie raz lekarz z karetki, najadł się solidnie strachu. Bart mój lafiryndziarz o sercu wielkim jak dzban, przemyca do domu, stada tanich pań. Niektóre z nich są fajne, serdeczne i miłe, ale Ja najbardziej lubię Nataszę i Ludmiłę. A Ja na to wszystko patrzę, wnikliwie obserwuję i tak między nami, Bogu serdecznie dziękuję. A za co ? Też pytanie... Niektóre dzieci z przedszkola maja w domu jeszcze ...nianię. Edytowane 1 Marca 2014 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.03.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Pani trzeba oklad zrobic za duuuzo tego belgijskiego bylo Anka to tobie trzeba pielegniarza nie doktorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 01.03.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 u doktorka to wczoraj jeszcze przed belgijskim bylam z dzieciami - jedno zapalenie gardla drugie zapalenie oskrzeli!! a i mamuśką anuśką doktorek tez sie zajal dziecka wczoraj nakarmil, wykapal, spac polozyl, rano przed 7 wstal, nakarmil, leki zaaplikowal, pozniej zonke obudzil, sniadanko zrobil, kawke poslodzil i nawet zamieszal teraz leci do apteki po srodki usmierzajace bol i obok po mieso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.03.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 czyli oklady z miesa na czole beda AnnNS nie wiesz, ze czym sie strulas tym sie lecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 01.03.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 czyli oklady z miesa na czole beda AnnNS nie wiesz, ze czym sie strulas tym sie lecz wiem ale do wieczora jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.03.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 wiem ale do wieczora jeszcze daleko gdybym miala czekac do wieczora i meczyc sie z bolem... to bym wyjela to piffo i szklanke wypila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.03.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Duska ale kawa juz wychlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.03.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 w zasadzie to nie szkodzi. jest po 12, jest weekend, można odpalić browara dobrze kobieta mowi... nalac jej piwa!!!! :lol2: przy okazji miiii tezzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.03.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 no to macie dziewczyny http://discovermagazine.com/~/media/Images/Issues/2013/June/beer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.03.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ojjjjjjjjjjjj jak ja lubie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 01.03.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 jest jeszcze piwo....?? wstalam wlasnie...dzieci jeszcze spia, malzon gdzies sie zmyl...A GDZIE OBIAD??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.03.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 jest jeszcze piwo....?? wstalam wlasnie...dzieci jeszcze spia, malzon gdzies sie zmyl...A GDZIE OBIAD??? excuse me madam, wuala obiadek podano http://www.browneyedbaker.com/wp-content/uploads/2010/01/dinner-party.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 01.03.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 mniam dziekuje i ania tuli pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.03.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Hej, zniknęło mi się dzisiaj, ale I'm back Mari - nikt nie skomentował Twojego poetyckiego uzewnętrznia. Ty Diablico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.03.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 czesc Asia!!!, jak tam barierki na balkonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.03.2014 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Som! Jutro obfocę, bo dzisiaj nawet nie było kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Hej, zniknęło mi się dzisiaj, ale I'm back Mari - nikt nie skomentował Twojego poetyckiego uzewnętrznia. Ty Diablico Pozostawiam to bez komentarza :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 01.03.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Melduję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.03.2014 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Pozostawiam to bez komentarza :sick: Widocznie wszystkich zatkało Twoja twórczość powala jak uderzenie obuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.03.2014 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Melduję się No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts