yendrek3 02.03.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Czesc wszystkim Lejdis:). Naczelny Barister poleje i dzis Dzis jako dodatek macie jeszcze muffinka na dokladke . Idealna kompozycja na dzisiejsza beznadziejna pochmurna pogode . Do tego nie bede ukrywac ze wstalem dzis z rana i dopadl mnie meski foch! Smacznego http://goodtoknow.media.ipcdigital.co.uk/111/00000c392/9f3e/Coffee-and-walnut-cupcakes-recipe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.03.2014 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 O holender! Męski foch a to się jakoś charakteryzuje płciowo? Scharakteryzuj proszę to zjawisko, bo to może być ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.03.2014 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 By the way... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 02.03.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 O holender! Męski foch a to się jakoś charakteryzuje płciowo? Scharakteryzuj proszę to zjawisko, bo to może być ciekawe... Charakterystyka meskiego focha wszystko wku..a dookola a zwlaszcza obecnosc Z ktora to wywolala ow focha. Ogolnie mowiac dupa na kazdym froncie:sick::sick::P:P to tego jeszcze ta rewelacyjna pogoda w brytyjskim stylu. Zero slonca i wszedzie chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.03.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Przepraszam, ze tak późno, ale widzę, ze sie wyrobiłam. Wierszyk dla optymistycznego przedszkolaka Każda pora roku, ma swoich wielkich fanów, lecz do mnie najbardziej przemawia, ta od... bałwanów. Zima, bo o niej mowa, jest wielce malownicza stale nas swą urodą, ogromnie zachwyca. Ze mną jest ciut inaczej, ciut nietypowo, bo nie z tych właśnie względów jest pór królową. W grudniu, mój tatuś często wraca bardzo zmęczony, bo wypić dużo musiał gdyż śledzik był za słony.... Mama bardzo ciężko codziennie pracuje, głowę swa nadwyręża, knuje, planuje... Jakby tu za darmo urządzić piękne święta..? aha ! od czego babci Krysi renta ! Dzięki jej szczodrości i niebanalnej kwocie, rodzice spędzą sylwka na balu w Mariocie. Kochanek mamy- Rycho, w przebraniu Mikołaja co roku udaje, brodatego Batmana. Wspina sie po rynnie lub spuszcza z dachu, nie raz lekarz z karetki, najadł się solidnie strachu. Bart mój lafiryndziarz o sercu wielkim jak dzban, przemyca do domu, stada tanich pań. Niektóre z nich są fajne, serdeczne i miłe, ale Ja najbardziej lubię Nataszę i Ludmiłę. A Ja na to wszystko patrzę, wnikliwie obserwuję i tak między nami, Bogu serdecznie dziękuję. A za co ? Też pytanie... Niektóre dzieci z przedszkola maja w domu jeszcze ...nianię. Ja nei wiedziałąm ,że taką poetkę mamy !!!! pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.03.2014 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Poetka dzisiaj jest solenizantką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.03.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Nooozeszzzz i ja nie skomentowalam??? Ja? ja???? przeciez czytalam i pisalam ! Aniuu pieeekna tworczosc tylko pytanie- czy taki przedszkolak moze to recytowac w przedszkolu? Witam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.03.2014 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Wrzucam fotki barierki... http://images64.fotosik.pl/714/634b27ce81f459a2med.jpg http://images64.fotosik.pl/713/ab75d153c59c9c1cmed.jpg http://images61.fotosik.pl/711/7419afe5512c7710med.jpg I zmykam. Będę później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.03.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Asiu piekne proste barierki:yes: w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 02.03.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Asia well done, bardzo fajne , ladne no i sa 'kids safe' bo jednak dzieciaki nie moga sie na takie wdrapac, super czadowe BTW Asia mieliscie dzis slonce u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.03.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Poetka dzisiaj jest solenizantką Ulalalaaaaa zanotowałam to dyskretne przesłanie :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.03.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ale długa barierka Ładnie, prosto i elegancko Pasuje do stylu Waszego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.03.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 BTW Asia mieliscie dzis slonce u siebie? U nas była cudowna pogoda, 15 stopni Wiosna wiosna wiosna Myślę że u Asi podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 02.03.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 U nas była cudowna pogoda, 15 stopni Wiosna wiosna wiosna Myślę że u Asi podobnie Dzieki Slezanka, wlasnie widzialem w chmurce sprawozdanie ze moj caly piekny dolny slask byl dzis w sloncu:bash::bash:. To tylko ta zakichana wawa i okoliczne wsie byly zamulone chmurami Rany co mnie tu wywialo. trzeba bylo zostac na dole kraju a tak BTW, to co tu taka cisza u Asi? jakas burza idzie czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.03.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 To tylko ta zakichana wawa i okoliczne wsie byly zamulone chmurami Rany co mnie tu wywialo. trzeba bylo zostac na dole kraju No trzeba było zostać Asia gdzie się szlajasz? Mam do Ciebie pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.03.2014 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Jestem, jestem Właśnie przez tą pogodę mnie nie było A potem jeszcze goście byli Yenduś - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie słońce mieliśmy dzisiaj Sąsiedzi już sobie dzisiaj smażing, plażing, opalażing urządzii Ania - dajesz (czy to już po?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.03.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Asiula, super barierka. Dobrze to wygląda. Czy ten tarasik ma wyjścia z pokojów dziewczynek? Kiedyś oglądałam dom, gdzie dzieciaki miały jeden balkon - bardzo mi się to podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 02.03.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 [quote=asiazett;6390837 Yenduś - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie słońce mieliśmy dzisiaj Sąsiedzi już sobie dzisiaj smażing, plażing, opalażing urządzii Asia wez mnie dobijaj prosze Wawa - zrodlo swiadomego chmurzingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.03.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 a tak BTW, to co tu taka cisza u Asi? jakas burza idzie czy co? jak nie dostane @ to ja Tobie pokaze jaka to burza p.s. na pocieszenie...u mnie tez pochmurno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.03.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Yenduś - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie słońce mieliśmy dzisiaj Sąsiedzi już sobie dzisiaj smażing, plażing, opalażing urządzii Dobijaj lezacego jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts