yendrek3 02.03.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 jak nie dostane @ to ja Tobie pokaze jaka to burza p.s. na pocieszenie...u mnie tez pochmurno juz juz @ piorun poszedl Dobijaj lezacego jeszcze bardziej juz dobity i lezy plackiem, nie ma co juz dobijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.03.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 juz juz @ piorun poszedl juz dobity i lezy plackiem, nie ma co juz dobijac @ to u kobiety przyslowiowe zjawisko co miesieczne A z tym dobiciem,..chodzilo o mnie nie o Ciebie juz wszystko wiemy? wiec moge isc spac cooo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 02.03.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 @ to u kobiety przyslowiowe zjawisko co miesieczne A z tym dobiciem,..chodzilo o mnie nie o Ciebie juz wszystko wiemy? wiec moge isc spac cooo?? eeeeee duno do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.03.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Asia grasuje po forum... a jak my juz pojdziemy spac to wtedy sie pojawi Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.03.2014 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Czy ten tarasik ma wyjścia z pokojów dziewczynek? Jedno wyjście jest z pralni, a drugie z łazienki, ale w projekcie to 2 normalne pokoje, więc teoretycznie taki tarasik byłby możliwy. Z tymi balkonami w domu to jest tak, że przy wyborze projektu upierałam się, że mamy mieć balkon pomimo, że wszyscy dookoła mi mówili, że w domu z balkonów się raczej nie korzysta. Kiedyś celowałam w taki projekt, gdzie tak jak u mnie jeden balkon też wychodził z 2 pomieszczeń: łazienki i sypialni. Genialne! - myślałam i wyobrażałam sobie jak rano z kawką w szlafroczku wychodzę sobie na balkonik prosto z sypialni Iluzja! Po co kawka - skoro nie piję i skąd kawka - skoro ekspres na dole. Jak już stoczę się na dół to mogę sobie wyjść na taras i trawkę, a nie wracać na górę na balkon. I po trzecie - nie narażę sąsiadów na zawał serca prezentując im swój poranny anturaż U mojego taty są chyba 3 balkony, po 3 latach mieszkania żaden jeszcze nie ma balustrady - to właśnie dowodzi ich użyteczności Dla swojego znalazłam małą funkcę Wystawiłam tam suszarki na bieliznę. Latem mogę tam suszyć (pewnie rzadko, bo przecież mam energooszczędnego panasonica ) ale ręczniki po kąpieli... No i przede wszystkim zamierzam tam wietrzyć pościel, bo uwielbiam zapach pościeli z dworu. Bez barierki nie mogłam tego robić, bo raz spróbowałam i potem tachałam poturbowaną suszarkę z utrawiono - uziemnioną kołdrą z samego dołu w 5 minut po jej wystawieniu No i z czasem pewnie trochę go ukwiecę Dzięki za pochwały - miło słyszeć, choć w sumie nad dizajnem długo nie myślałam. Miała być prosta, bezpieczna i pasująca - no nie chciało wyjść nic innego (przez jeden krótki moment myślałam o blasze perforowanej, ale cena przesądziła sprawę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.03.2014 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Asia grasuje po forum... a jak my juz pojdziemy spac to wtedy sie pojawi No mówisz i masz A nie - widzę, że Jędrula jeszcze przytomny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 02.03.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 No mówisz i masz A nie - widzę, że Jędrula jeszcze przytomny... Meliska narobila zadymy i poszla spac :sleep:, Jedrula jeszcze przytomny a skad wy to wiecie kto lata po fm a kto nie? duno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.03.2014 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Meliska narobila zadymy i poszla spac :sleep: Cała ona - szalona a skad wy to wiecie kto lata po fm a kto nie? duno:rolleyes: A zielone światełko obok nicka Ci się świeci? is DUNO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Cała ona - szalona A zielone światełko obok nicka Ci się świeci? is DUNO? :P:P Asiuuu no jak to nie wiesz co to jest duno??? a wez rusz glowka i pomysl od czego ten skrot Dzien dobry jeszcze 20minut i wysylam moje panny tam gdzie powinny byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.03.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Asiu bariereczka bardzo ładna taka jak moja brama wjazdowa więc sentyment mam hehehe ...dzieciaki miały jeden balkon - bardzo mi się to podobało. a jesteś pewna funkcjonalności? ja powiem ze swojego doświadczenia jak to jest... wg mnie jak balkon to dla każdego pokoju osobny koniecznie... by dzieci miały prywatność między sobą jakąś nie będzie wtedy sytuacji, że jedno drugie podgląda przez balkon... bo np przyjdzie chłopak/dziewczyna do starszaka a młodziak przez balkon żurawia i luka co się dzieje... a potem mamusi donosi... o :no: dla mnie tylko dwa osobne! ale może ja nie jestem obiektywna, bo mam taki uraz z młodości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 :P:P Asiuuu no jak to nie wiesz co to jest duno??? a wez rusz glowka i pomysl od czego ten skrot Ruszam, ruszam w lewo, w prawo, w przód, w tył i dookoła - w tą z powrotem, no i nic... :bas: Zabij mnie a nie wiem. Odszyfrowuj Cześć wszyscy http://images62.fotosik.pl/679/5f2f6232ac5eb0ecmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.03.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja będę mieć taras z naszej sypialni, na dachu garażu. Taki był projekt. Dałaś mi Asiu do myślenia z tą kawą, ale szybko znalazłam rozwiązanie - M musi mi ją zaserwować. W moich marzeniach odnośnie tarasu jest jeszcze wieczorne winko na nim i inne przyjemności, bo u nas murowana attyka od dołu i dopiero powyżej barierka. Jak będzie z uźytecznością tarasu przy sypialni ocenię dopiero za jakiś czas. Jak to kawy nie pijesz? Boże ja uwielbiam ten smak. Mogę pić non stop. Jak już przekroczę dozwoloną dawkę kofeiny to do ekspresu pakuję bezkofeinową. No uwielbiam po prostu smak kawy! Ba jestem uzależniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.03.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Cześć , Aśka ja też nie kumam tego skrótu Częstuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Hej, wesoła kompanijo Barierka cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Mari - jak tam po wczorajszym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Dupy nie urwało.Czuję się staro:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Och... No ja właśnie co roku mam to samo Ale co zrobić jak nie ma wpływu? Trza se radzić ja od ostatnich urodzin się rozwijam, a nie starzeję :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Asiu, jakbym miała tyle lat co Ty, to też bym sobie jeszcze jakos dawała radę. Nieuchronnie, galopuje do 40 na tym wściekłym koniu o wdzięcznym imieniu DEMENCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ale ja też mam ambicje do tego wieku dożyć, więc jakby nie możesz mnie dyskryminować hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Oj podziało się tu trochę przez weekend Barierka super. No - wreszcie coś poza flirtami, gotowaniem i chlaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts