marimag 03.03.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja też przeczytałam te teksty. To dobrze czy źle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Dobrze Mari - świadczy o tym, że jesteś wybitna! Hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja też przeczytałam te teksty. To dobrze czy źle ? noo super!! czyli jestes kolejna osoba razem z Andrzejem w tej 10% spoleczenstwa co potrafi przeczytac ten tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 noo super!! czyli jestes kolejna osoba razem z Andrzejem w tej 10% spoleczenstwa co potrafi przeczytac ten tekst chyba 10% nie potrafi...? czesc wam...przychodze po wsparcie zeby swojej wspanialej zasmarkanej dwójeczki nie umordowac.... po tygodniu siedzenia w domu zaczynam lekko swirowac i nawet pt wyjscie na miasto i wczorajsza wizyta tesiow mnie nie uleczyla, a przede mna kolejny tydzien nie chce mi sie sprzatac bajzlu ktory i tak zaraz znow sie pojawi, nie chce mi sie gotowac, bo male i tak nic jesc nie chce oprocz gotowanego miesa i suchego makaronu/ryzu...a malzonek w tym tyg do po 18tej siedzi w robocie!!!!!!! HELP!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Skoro tak, to jako wybitna osoba, powiem Ci Aniu, że sa tacy którzy maja jeszcze gorzej. Lepiej Ci ? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ania, a nie możesz im włączyć bajki? Czasem trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Skoro tak, to jako wybitna osoba, powiem Ci Aniu, że sa tacy którzy maja jeszcze gorzej. Lepiej Ci ? :hug: zdecydowanie nie na szczescie jedno poszlo spac, a drugie siedzi w lego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ania, a nie możesz im włączyć bajki? Czasem trzeba bajka jest po obiedzie, czyli jak juz calkiem nie moge a musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 bajka jest po obiedzie, czyli jak juz calkiem nie moge a musze ee tam zalowac dzieciom bajek... moje mialy do oporu a i tak nie skutkowalo to w balaganie i ichnym wydzieraniu sie Aniu nie ma metody na takie cos... nawet jezeli kazde do innego pokoju wyslesz... Ja mam jeszcze gorzej, bo zdana na sama siebie jestem..moj w domu po 20tej, nie mam osoby, ktora posiedzi chocby na chwile z dziecmi... lepiej ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ee tam zalowac dzieciom bajek... moje mialy do oporu a i tak nie skutkowalo to w balaganie i ichnym wydzieraniu sie Aniu nie ma metody na takie cos... nawet jezeli kazde do innego pokoju wyslesz... Ja mam jeszcze gorzej, bo zdana na sama siebie jestem..moj w domu po 20tej, nie mam osoby, ktora posiedzi chocby na chwile z dziecmi... lepiej ci? dalej nie ;P no ja siedze mniej wiecej od 8 do 18.30 sama, a potem malz i tak jeszcze wychodzi do drugiej prawie pracy a ty przynajmniej masz swojego wieczorami jest luz jak moge gdziekolwiek sie ruszyc, ale jak choruja na zmiane to to moej 'siedzenie' sie moze ciagnac tygodniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ta godz 20ta to juz taka z tych najwczesniejszych eee spoko laska! jest ok! nie dajmy sie zwariowac sa tacy co maja gorzej od nas... wiec..wiesz co... pal licho z tym sprzataniem.. zrob sobie dzien..dwa luzu.. albo dzialaj jak ja.. to co nie posprzatane -do wora 100l... i wynosimy... najpierw ostrzezenie... pozniej drugie..a za trzecim razem-dzialasz mowiac-ostrzegalam, powtarzac nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 no szkoda by mi tego lego bylo mlody takie statki buduje ze nam ostatnio oczy z orbit wyszly!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja ostatnio wielki komplet lego firends spakowalam i wynioslam... jezeli bede sie uzalala nad czyms czego moje dziecko po zabawie nie schowa to sorki.. ja nie zamierzam sie prosic dziecka zeby za kazdym razem po sobie sprzatalo, lub ja po niej. Bedzie przez tydzien trzymac porzadek-lego odzyska..a jak nie, to kolejna rzecz trafia do magicznego worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 aaa no taak...jak klocki wracaja to ok myslalam ze wywalilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.03.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 chyba 10% nie potrafi...? czesc wam...przychodze po wsparcie zeby swojej wspanialej zasmarkanej dwójeczki nie umordowac.... po tygodniu siedzenia w domu zaczynam lekko swirowac i nawet pt wyjscie na miasto i wczorajsza wizyta tesiow mnie nie uleczyla, a przede mna kolejny tydzien nie chce mi sie sprzatac bajzlu ktory i tak zaraz znow sie pojawi, nie chce mi sie gotowac, bo male i tak nic jesc nie chce oprocz gotowanego miesa i suchego makaronu/ryzu...a malzonek w tym tyg do po 18tej siedzi w robocie!!!!!!! HELP!! Anka jeden telefon do TULIPANA i sprawa zalatwiona :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 aaa no taak...jak klocki wracaja to ok myslalam ze wywalilas troche glupie by to bylo... bo wiadomo ile one kosztuja tak jest z kazda zabawka.. gorzej jak sie nazbiera tego duzo.. to wtedy staram sie robic wymiane zabawek, wtedy kiedy dziewczyn nie ma.. wtedy one sie nie nudza i bawia tym co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.03.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 troche glupie by to bylo... bo wiadomo ile one kosztuja tak jest z kazda zabawka.. gorzej jak sie nazbiera tego duzo.. to wtedy staram sie robic wymiane zabawek, wtedy kiedy dziewczyn nie ma.. wtedy one sie nie nudza i bawia tym co jest. Tez tak robimy z malym. Co jakis czas podprowadzamy mu kilka zabawek i po czasie je zwracamy. ma wrazenie tego ze pojawil sie nowy sprzet do zabawy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Anka jeden telefon do TULIPANA i sprawa zalatwiona :lol2: chcesz obsluzyc dwie baby (zona i ja) i 3 dzieci (twoje i moje)...czy ty wiesz na co sie godzisz? a bedziesz prac, sprzatac, gotowac? to juz dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Tez tak robimy z malym. Co jakis czas podprowadzamy mu kilka zabawek i po czasie je zwracamy. ma wrazenie tego ze pojawil sie nowy sprzet do zabawy :lol2: Noooo i wlasnie o to chodzi! dziecko zapomina o zabawce jaka mial wczesniej bo jest zajete ta nowa aleee im starsze tym trudniej z tym bo zaczyna trybic o co cho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 chcesz obsluzyc dwie baby (zona i ja) i 3 dzieci (twoje i moje)...czy ty wiesz na co sie godzisz? a bedziesz prac, sprzatac, gotowac? to juz dzwonie noo ja nie chce zapeszac..ale jak moj dostanie sie do pracy, gdzie bedzie w delegacji na 12 dni a 9dni w domu... to moze i ja zadzwonie po tego tulipana na te 12dni..a te 9dni bedzie dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts