annNS2 03.03.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 noo ja nie chce zapeszac..ale jak moj dostanie sie do pracy, gdzie bedzie w delegacji na 12 dni a 9dni w domu... to moze i ja zadzwonie po tego tulipana na te 12dni..a te 9dni bedzie dla Was nieee...bedziesz na te 12dni do krk przyjezdzac baby w miasto a chlopina z dziateczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.03.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 chcesz obsluzyc dwie baby (zona i ja) i 3 dzieci (twoje i moje)...czy ty wiesz na co sie godzisz? a bedziesz prac, sprzatac, gotowac? to juz dzwonie Anka z zonka sie zaprzyjaznicie, dzieciaki sie soba zajma a ja troche przykurze w domu i jakos to ograrniemy :lol2: Jstem, caly zwarty i gotowy :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.03.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 noo ja nie chce zapeszac..ale jak moj dostanie sie do pracy, gdzie bedzie w delegacji na 12 dni a 9dni w domu... to moze i ja zadzwonie po tego tulipana na te 12dni..a te 9dni bedzie dla Was czy mam juz przyjmoac zapisy gdzie na ile dni bede kurzyc i u kogo? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Wy sobie aż tak słodko z Anką tego nie planujcie, bo żona jak zona, ale jak Wam tam Meliska wparuje i raban zrobi to dopiero będzie siwy dym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.03.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Wy sobie aż tak słodko z Anką tego nie planujcie, bo żona jak zona, ale jak Wam tam Meliska wparuje i raban zrobi to dopiero będzie siwy dym... Eeee tam Asia chyba nie bedzie tak zle, jakos sie z Meliska dogadamy, co nie? w koncu ja tam chyba tylko do czyszczenia mam sluzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Wy sobie aż tak słodko z Anką tego nie planujcie, bo żona jak zona, ale jak Wam tam Meliska wparuje i raban zrobi to dopiero będzie siwy dym... no juz sie dogadalysmy - meliska bierze na 12 dni ja na 9 reszta dla zony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 nieee...bedziesz na te 12dni do krk przyjezdzac baby w miasto a chlopina z dziateczkami wiesz, ze to wcale nie jest gluupi pomysl tym bardziej, ze UWIELBIAM KRK!!!!! Co prawda nie znam go jak wlasnej kieszeni...ale uwielbiam to miasto.. i mam plan zeby w tym roku tam zawitac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Wy sobie aż tak słodko z Anką tego nie planujcie, bo żona jak zona, ale jak Wam tam Meliska wparuje i raban zrobi to dopiero będzie siwy dym... taaaaa jak tupne noga raz, to zaraz bedzie akcja stanie na bacznosc Eeee tam Asia chyba nie bedzie tak zle, jakos sie z Meliska dogadamy, co nie? w koncu ja tam chyba tylko do czyszczenia mam sluzyc Komina czyscic nie bedziesz musial.. od grzania u mnie bedzie pompa a moim kominem zajmie sie maz jak bedzie wracac Nooo nie wiem czy sie dogadamy.... ja juz z Ania mamy inne plany znacznie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 no juz sie dogadalysmy - meliska bierze na 12 dni ja na 9 reszta dla zony ale po tych 9 znowu jest 12... moje 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.03.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 taaaaa jak tupne noga raz, to zaraz bedzie akcja stanie na bacznosc Co stanie, zegarek? to wtedy czasu juz liczyc nie bedziemy Komina czyscic nie bedziesz musial.. od grzania u mnie bedzie pompa a moim kominem zajmie sie maz jak bedzie wracac Nooo nie wiem czy sie dogadamy.... ja juz z Ania mamy inne plany znacznie lepsze :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Co stanie, zegarek? to wtedy czasu juz liczyc nie bedziemy :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Andrzej...a co ty?? zawstydziles sie?? czym to takim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.03.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 chyba czyszczeniem tego komina co nie dymi :lol2::lol2::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 chyba czyszczeniem tego komina co nie dymi :lol2::lol2::rotfl::rotfl: aaa bo widzisz... skoro ma byc prąd... to co ma dymic :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 03.03.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 czyszczenie kominaaaa???! :o:o oh my !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 czyszczenie kominaaaa???! :o:o oh my !! Aniuuuu a przyznaj bez bicia;) o jaki komin Tobie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.03.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Najpierw zrobily ze mnie TUPLIPANA a teraz z Pana Tulipana chca tu zrobic kominiarza Facet mial byc do sprzatania, gotowania a nie po dachach lazenia i kominow dmuchania. jesli taka jest potrzeba to kominiarza przeciez trzeba, I zostawicie TULIPANA, bo mu zwiednie juz do rana i jak moze byc proza po 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Bileciki na wejściu będę wręczać i pieczątki na rękę przybijać A jak ktoś będzie niegrzeczny to najpierw do mnie na dywanik, a potem do Meliski na lanie tyłka - wierzę, że ona to zrobi profesjonalnie No widzisz - nie da się, żeby było jakoś normalnie. O pogodzie mamy gadać? O czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Andrew, od zawsze masz ten talent poetycki, czy przy nas się tak rozwinąłeś (Meliska i Ann Cię natchnęły?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.03.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Jak tu same hotties dookola to sie psota knuje u oczach jest tu kilka takich rozgwiazd co natchnienia mi dodaja az sprosne mysli to sie same pojawiaja a tak na serio Asia to chyba tu was mnie tak zgielo. Jak to mawiaja z kim sie zadajesz tym sie stajesz Edytowane 3 Marca 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Jak tu same hotties dookola to sie psota knuje u bawola jest tu kilka takich rozgwiazd co natchnienia mi dodaja az sie mysli sprosne pojawiaja az mi sie czerwona lampka w powiadomieniach zaswiecila i musialam zajrzec mial byc true detective ale oczywizda matka zasnela z pociecha mlodsza...mazlon nie obudzil bo wybyl...nikt mnie nie obudzil kurna wstalam tylko po to zeby sie znow polozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts