asiazett 03.03.2014 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Zgon! Zaliczyłam zgon Masz ode mnie huga za tą twórczość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 A co mi tam. Anka - też masz: (skoro mąż Cię nie przytula, bo go nie ma hehe...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.03.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 A co mi tam. Anka - też masz: (skoro mąż Cię nie przytula, bo go nie ma hehe...) nie no...JUZ wrocil...zdziwniony ze JESZCZE nie spie ale przytulaska biore i ide spac do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.03.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Anka ty sie nie martw sie tu o przytula gdy w poblizu jest Jedrula Asia mi tu nie umieraj prosze, ja wylecze i ponosze a z rana gdy sie lepiej juz poczujesz to Jedruli kawusie zaserwujesz Edytowane 3 Marca 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Dobranoc Edytowane 3 Marca 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.03.2014 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/836/ef5h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2014 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Głodnemu chleb na myśli – kończymy dzień Panienki i Pan(owie) więc trzeba tę odczuwalną dziurę emocjonalno- jakąś tam załatać. Przybocznych do galopu proponuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.03.2014 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 I nawet pestkę biedną zepsuliśmy do szpiku... Pestki (nasionka - jak kto woli. Ciągle o seksie tutaj gada Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dzien dobry. Kto gada ten gada, ale ja to na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.03.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 o jakim sexie? kto? gdzie? ja nic nie wiem?! czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 04.03.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 widze ze teraz wszyscy niemca udaja, nikt nic nie wie, czeski film wczoraj grali co? Morning Lejdis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.03.2014 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Dzien dobry. Kto gada ten gada, ale ja to na pewno nie No Meliska przeszła od gadania do działania. Czuję jak się ziemia trzęsie widze ze teraz wszyscy niemca udaja, nikt nic nie wie, czeski film wczoraj grali co? ... Taaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 No Meliska przeszła od gadania do działania. Czuję jak się ziemia trzęsie Taaaa... o, i tutaj racje przyznac musze... co tam gadanie, liczy sie dzialanie Asia? ale ze niby gdzie ta ziemia sie trzesie? Yendrek, jak juz to nie czeski film a ruski Rosyjska Ruletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 04.03.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 haha dla mnie to fakt, ruska ruletka. Nigdy nie wiem u ktorej bede Tulipanem i co co bede mial czyscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 haha dla mnie to fakt, ruska ruletka. Nigdy nie wiem u ktorej bede Tulipanem i co co bede mial czyscic. Moje auto az sie prosi, zeby je w srodku odkurzyc Okna w mieszkaniu tak samo po tych ulewach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.03.2014 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ale mi się chce spać Usypiam na siedząco. Chyba się starzeję Taka kawa to naprawdę pomaga, pobudza? Bo jeśli tak to potrzebuję sporą dawkę... http://images64.fotosik.pl/720/41c0623eb43edfeemed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 04.03.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Moje auto az sie prosi, zeby je w srodku odkurzyc Okna w mieszkaniu tak samo po tych ulewach no problemo, jeszcze moze do tego obiadek ugotowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.03.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ale mi się chce spać Usypiam na siedząco. Chyba się starzeję Taka kawa to naprawdę pomaga, pobudza? Bo jeśli tak to potrzebuję sporą dawkę... Kawa pobudza po pol godz od jej wypicia... czyli najlepiej napic sie filizanke kawy...zrobic drzemke 20minutowa, wstac i za chwile masz naplyw energii do wykorzystania no problemo, jeszcze moze do tego obiadek ugotowac? Obiadek ugotuje sama... ty mozesz co najwyzej przygotowac deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.03.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 haha dla mnie to fakt, ruska ruletka. Nigdy nie wiem u ktorej bede Tulipanem i co co bede mial czyscic. u mnie praca lekka, szybka i przyjemna zadnego dokladania do pieca i czyszczenia komina jedynie jedno nieotwierane okno do umycia - dojcie od balkonu tylko trzeba sie mocno wychylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.03.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Wyginam śmiało ciało Fitness sam w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts