Mmelisa 05.03.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Asia fajne wianuszki..ale owca wymiata na maxa Timmy nasz Timmy, to baranek co stale uczy sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.03.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Hej Dziewczyny Byłam dzisiaj w urzędzie od paszportów i wiecie co? Nie da się pobrać mi odcisków palców Za cienką mam skórę A ja dzisiaj w nocy z kuracją na dłonie, w bawełnianych rękawiczkach spałam Edytowane 5 Marca 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.03.2014 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Asia Polak to potrafi oszukać system:lol2:. A jak... Ja to chyba jakaś lewa jestem. Do tego, że nikt mi żył nie umie znaleźć już zdążyłam przywyknąć (w ciąży co miesiąc miałam pobieraną krew, to się zahartowałam w boju ), ale żeby do tego jeszcze linii papilarnych nie mieć, to na prawdę już jakiś spisek... może ja jestem kosmitką Duśka, Ty weź i w takim razie zrób remont subskrybowanych tematów Bo to naprawdę wstyd, żeby Cię ludzie musieli nawoływać na lewo i prawo. Wszędzie jesteś, tylko u Ciebie Cię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Duśka, Ty weź i w takim razie zrób remont subskrybowanych tematów Bo to naprawdę wstyd, żeby Cię ludzie musieli nawoływać na lewo i prawo. Wszędzie jesteś, tylko u Ciebie Cię nie ma No patrz. tak jakbym o sobie czytala wszedzie mnie pelno a u siebie cisza Asia ty to norrrrmlanie matrix jestes Czesc wszystkim Zmykam...bede pozniej...jakos po 12, jak mi sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.03.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Hej Dziewczyny Byłam dzisiaj w urzędzie od paszportów i wiecie co? Nie da się pobrać mi odcisków palców Za cienką mam skórę A ja dzisiaj w nocy z kuracją na dłonie, w bawełnianych rękawiczkach spałam Zaproponuj im odcisk poślada. Podejrzewam, ze paszport zmieni nieco kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Obawiam się, że już czytnik nie dał by rady, a co dopiero kaliber paszportu Hejo Kawusia? http://images62.fotosik.pl/719/6ad72ac5c1dd2027med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 06.03.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Dzień dobry Biorę , bo ja kawoszka straszna ! Kubek ze zdjęciaz Ikei fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2014 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja mam takie szklanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Co to za taka cisza ?? To nie podobne do tego watka/ku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2014 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Bo Meliski brakło Jakie plany na wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) Wlasnie wrocilam, jakies pol godz temu, do domu...bylam core odebrac z zajec... wykapalam jedna, pozniej druga...teraz ziemniaczki im podpieklam na patelni zeby zjadly i pojda spac... A ja sobie wyjelam gotowego drinka, smirnoff ice Czekam az moj wroci do domu..i sie zastanawiam co jemu na kolacje przygotowac Edytowane 6 Marca 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Asia? Dziewczyny? Andrzej Co o tej sukni myslicie? http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/632707-0014_1?$nelly_392x523$&cropN=0.02,0,0.955,1 http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/632707-0014_5?$nelly_392x523$&cropN=0.02,0,0.955,1 dzisiaj przymierzalam i spodobala mi sie...ale nie mieli rozm,S..tylko M.... jutro planuje isc do drugiego sklepu zeby zobaczyc jak bedzie S na mnie wygladac...bo M jest ok...aleee bym musiala koronke z tylu przy pasie podszyc do dolu sukni bardziej... Mam ochote ja kupic okazji na wyjscie jeszcze nie mam..ale kto wie? dzisiaj nie, a jutro tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2014 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ja też gwiazdy zaraz pakuję w łóżeczka i zajmę się swoimi pazurami, bo są... no po prostu wymagają interwencji Mężusiowi zaserwuj obojętnie co. Tyle że na osobliwej tacy (jeśli wiesz co chcę powiedzieć )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Asia..nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 No widzę Cię w niej A u Ciebie to się da bez stanika da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 A dlaczego mialoby nie ? Kazdej kobiecie sie da bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 No, nie bądź taka "do przodu". Nie wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Noooo dobraaaaa.... sa jakies tam wyjatki co nie da sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Nowe szpileczki...? A komu akupunkturę będziesz robić? Pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Meliska bier i się nie zastanawiaj! Ja wczoraj w nowe szpileczki się zaopatrzyłam i od razu jakoś fajniej:wiggle:. ja dzisiaj w kurtke...nie taka co mi wpadla w oko w 1 sklepie.bo cenowo mnie zabila wiec znalazlam inna w innym sklepie... Oczywiscie mezowi pokazalam uradowana a on do mnie... to wez moze kup jeszcze tamta wiec dylemat...bo byla w 2 kolorach i obie mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts