Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asia Polak to potrafi oszukać system:lol2:.

A jak... :rotfl:

Ja to chyba jakaś lewa jestem. Do tego, że nikt mi żył nie umie znaleźć już zdążyłam przywyknąć (w ciąży co miesiąc miałam pobieraną krew, to się zahartowałam w boju :p), ale żeby do tego jeszcze linii papilarnych nie mieć, to na prawdę już jakiś spisek... może ja jestem kosmitką :rolleyes:

Duśka, Ty weź i w takim razie zrób remont subskrybowanych tematów ;) Bo to naprawdę wstyd, żeby Cię ludzie musieli nawoływać na lewo i prawo. Wszędzie jesteś, tylko u Ciebie Cię nie ma :lol2:

Duśka, Ty weź i w takim razie zrób remont subskrybowanych tematów ;) Bo to naprawdę wstyd, żeby Cię ludzie musieli nawoływać na lewo i prawo. Wszędzie jesteś, tylko u Ciebie Cię nie ma :lol2:

No patrz. tak jakbym o sobie czytala :lol2:

wszedzie mnie pelno a u siebie cisza :lol2:

Asia ty to norrrrmlanie matrix jestes :rotfl:

Czesc wszystkim :D

Zmykam...bede pozniej...jakos po 12, jak mi sie uda ;):bye:

Hej Dziewczyny :bye:

Byłam dzisiaj w urzędzie od paszportów i wiecie co? Nie da się pobrać mi odcisków palców :bash: Za cienką mam skórę :rolleyes: A ja dzisiaj w nocy z kuracją na dłonie, w bawełnianych rękawiczkach spałam :lol2:

Zaproponuj im odcisk poślada.

Podejrzewam, ze paszport zmieni nieco kaliber ;)

Wlasnie wrocilam, jakies pol godz temu, do domu...bylam core odebrac z zajec... wykapalam jedna, pozniej druga...teraz ziemniaczki im podpieklam na patelni zeby zjadly i pojda spac...

A ja sobie wyjelam gotowego drinka, smirnoff ice ;) Czekam az moj wroci do domu..i sie zastanawiam co jemu na kolacje przygotowac :rolleyes:

Edytowane przez Mmelisa

Asia? Dziewczyny? Andrzej ;)

Co o tej sukni myslicie?

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/632707-0014_1?$nelly_392x523$&cropN=0.02,0,0.955,1

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/632707-0014_5?$nelly_392x523$&cropN=0.02,0,0.955,1

dzisiaj przymierzalam i spodobala mi sie...ale nie mieli rozm,S..tylko M.... jutro planuje isc do drugiego sklepu zeby zobaczyc jak bedzie S na mnie wygladac...bo M jest ok...aleee bym musiala koronke z tylu przy pasie podszyc do dolu sukni bardziej...

Mam ochote ja kupic :rolleyes: okazji na wyjscie jeszcze nie mam..ale kto wie? dzisiaj nie, a jutro tak ;)

Meliska bier i się nie zastanawiaj! Ja wczoraj w nowe szpileczki się zaopatrzyłam i od razu jakoś fajniej:wiggle:.

ja dzisiaj w kurtke...nie taka co mi wpadla w oko w 1 sklepie.bo cenowo mnie zabila :bash:

wiec znalazlam inna w innym sklepie... Oczywiscie mezowi pokazalam uradowana a on do mnie... to wez moze kup jeszcze tamta :jawdrop:

wiec dylemat...bo byla w 2 kolorach i obie mi sie podobaja :lol2::bash: