Mmelisa 06.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Padam na twarz... to byl zakrecony dzien... nie znosze czwartkow. daja mi popalic wiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Owieczka...smiesznie to zabrzmi, ale kolor niby to pod niebieski podpadajacy, a druga to jakby bez.. nie pamietam firmy..jutro pojade i zrobie fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2014 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Sheepania, a dlaczego oberwałaś? Co nie tak z bluzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.03.2014 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 No to dobrze, znaczy się, że chodliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2014 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Kiecka lepsza z tyłu niż z przodu. Jakbym miała ją brać widząc tylko tył, to bym z radości koziołka wywinęła, Extra jest i plecki i koroneczka. ALE.. z przodu mnie osadziło w miejscu. Cała uroda i szyk poszły się wietrzyć. Jak Ci kra...awcy to robią, że im takie dysonansy wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.03.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) ło zakupowe szaleństwo wiosennie się robi, bo kasa się wydawać zaczyna ja wiosennie dziś sobie zaplotłam warkocza - i to jeszcze tak na bok wyglądam jak licealistka hehehe bomba! dziś tak po mieście łażę ooooo taki mam: Edytowane 7 Marca 2014 przez lukasz69karolina dodanie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dzien dobry Lejdis Boy is back Widze ze sie rozpisalyscie pod moja nieobecnosc peleje wam dzis ale wyjatkowo nie kawusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.03.2014 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) Ojeja! Jaki piękny warkocz Co ja bym dała za pół takiego Ja od kilku dni siedzę z nosem w blogach włosowych i szukam metod na ubujnienie fryza Witam, witam... http://emotikona.pl/emotikony/pic/witaj.gif Edytowane 7 Marca 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Hello hello:D kiecka z przodu lepiej u mnie wyglada niz u modelki.. modelka ze zdjecia to ma na sobie rozm xs Dus wczoraj moje oczeta tez sie zawiesily przy strojach kapielowych stalam i gdybalam jaki kolor wybrac, gdybym chciala kupic Karolina warkocz fajny...ja jednak latam z kloskiem na glowie Andrzej..pliiiiissss ja to kawoszka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 O zakupach się zaczęło pisać i od razu wszystkie się ożywiły. Ja sie ozywilam, bo zawsze jak szlam sobie cos kupic, to kupowalam, ale dzieciom... teraz powiedzialam STOP... Nie wchodze do sklepow z dzialem dla dzieci i dzieki temu moge spokojnie patrzec za czyms dla mnie..tyyyylko dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ostatnio z kumpelą gadałam na ten temat... No... temat rzeka mam nadzieję, że ja tak nie będę robić Zdziwisz sie bo tez tak mowilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.03.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ostatnio z kumpelą gadałam na ten temat... No... temat rzeka mam nadzieję, że ja tak nie będę robić Będziesz! Bo to na początku z resztą jest przyjemne. Sprawia frajdę większą zakupy dla siebie Tylko potem następuje zmęczenie materiału Mnie jeszcze nie dopadło, ale Meliska ma dłuższy staż bycia mamą to ma prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.03.2014 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dzisiaj umyłam sobie włosy tylko odżywką Chyba działa, bo włosy są ok. Będę tak robiła co 2. mycie. A jutro mam zamiar je sobie zalaminować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.03.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) 1 łyżka żelatyny rozpuszczona w 3 łyżkach gorącej wody. Do tego dodana 1 łyżka maski/odżywki/oleju - wysmarować włosy, zawinąć w folię, ręczniczek i hodować przez 45 minut. Potem zmyć. Dopiero jutro Wam powiem jak to działa. O włosach, dobrych kosmetykach włosowych i naturalnych metodach pielęgnacji poczytajcie sobie tutaj (dużo tego , namiar na bloga mam od forumowej Magda_leny85 ) Ja powoli zaczynam szukać sposobów na swoje włosy. Nie mogę ich zapuścić Od kilku lat mam tą samą długość, bo co odrosną to trzeba podciąć. Wkurzyłam się Biorę byka za rogi Edytowane 7 Marca 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.03.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ... Karolina warkocz fajny...ja jednak latam z kloskiem na glowie ... to też kłos niepodobny? znaczy tak się starałam dobierać od spodu, ale przy mojej czuprynie to ciężko hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ja powoli zaczynam szukać sposobów na swoje włosy. Nie mogę ich zapuścić Od kilku lat mam tą samą długość, bo co odrosną to trzeba podciąć. Wkurzyłam się Biorę byka za rogi na wakacje bedziesz zapuszczac? bez sensu... za goraco ci bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 to też kłos niepodobny? znaczy tak się starałam dobierać od spodu, ale przy mojej czuprynie to ciężko hehehe musze sie chyba na jakis kurs wybrac, bo nigdy nikomu zadnych warkoczy nie zaplatalam a jak moje młodsze bedzie wymagajace? i codziennie inna fryzukre sobie zazyczy?! no wezme i utne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.03.2014 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 No co Ty Ann - do taty wyślesz. Ona powie: tata zrób mi warkocz... A on na to: kłosa, czy dobierany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.03.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Chyba nie Karolina - Twój to dobierany. Bardzo ładnie dobierany A kłosa robi się z 2 dużych pasm (z nich się doplata takie cieniutkie, ale wszystko wokół 2 głównych), a dobierany z 3. I Ty masz z 3 - tak mi przynajmniej wynika z oględzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Karolina dobierany, lub jak kto woli-francuz.. tak jak u ciebie klos jak u mnie http://polki.pl/we-dwoje/files/Image/galerie/28453/galeria_we_dwoje_6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts