Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kiecka lepsza z tyłu niż z przodu. Jakbym miała ją brać widząc tylko tył, to bym z radości koziołka wywinęła, Extra jest i plecki i koroneczka. ALE.. z przodu mnie osadziło w miejscu. Cała uroda i szyk poszły się wietrzyć. Jak Ci kra...awcy to robią, że im takie dysonansy wychodzą.

ło zakupowe szaleństwo :)

wiosennie się robi, bo kasa się wydawać zaczyna :D

ja wiosennie dziś sobie zaplotłam warkocza - i to jeszcze tak na bok :lol2: wyglądam jak licealistka :D hehehe bomba! dziś tak po mieście łażę :-P

ooooo taki mam: warkoczzzz.JPG

Edytowane przez lukasz69karolina
dodanie fotki

Hello hello:D

kiecka z przodu lepiej u mnie wyglada niz u modelki.. :p modelka ze zdjecia to ma na sobie rozm xs ;)

Dus wczoraj moje oczeta tez sie zawiesily przy strojach kapielowych :lol2: stalam i gdybalam jaki kolor wybrac, gdybym chciala kupic :lol2:

Karolina warkocz fajny...ja jednak latam z kloskiem na glowie :lol2:

Andrzej..pliiiiissss ja to kawoszka jestem :rolleyes:

O zakupach się zaczęło pisać i od razu wszystkie się ożywiły.

Ja sie ozywilam, bo zawsze jak szlam sobie cos kupic, to kupowalam, ale dzieciom... teraz powiedzialam STOP...

Nie wchodze do sklepow z dzialem dla dzieci i dzieki temu moge spokojnie patrzec za czyms dla mnie..tyyyylko dla mnie :D

Ostatnio z kumpelą gadałam na ten temat... No... temat rzeka mam nadzieję, że ja tak nie będę robić :p

Będziesz! :yes: :p

:rotfl:

Bo to na początku z resztą jest przyjemne. Sprawia frajdę większą zakupy dla siebie :yes: Tylko potem następuje zmęczenie materiału :sick: Mnie jeszcze nie dopadło, ale Meliska ma dłuższy staż bycia mamą to ma prawo ;)

1 łyżka żelatyny rozpuszczona w 3 łyżkach gorącej wody. Do tego dodana 1 łyżka maski/odżywki/oleju - wysmarować włosy, zawinąć w folię, ręczniczek i hodować przez 45 minut. Potem zmyć. Dopiero jutro Wam powiem jak to działa. O włosach, dobrych kosmetykach włosowych i naturalnych metodach pielęgnacji poczytajcie sobie tutaj (dużo tego :bash:, namiar na bloga mam od forumowej Magda_leny85 :bye:) Ja powoli zaczynam szukać sposobów na swoje włosy. Nie mogę ich zapuścić :cry: Od kilku lat mam tą samą długość, bo co odrosną to trzeba podciąć. Wkurzyłam się :mad: Biorę byka za rogi :evil: Edytowane przez asiazett

Ja powoli zaczynam szukać sposobów na swoje włosy. Nie mogę ich zapuścić :cry: Od kilku lat mam tą samą długość, bo co odrosną to trzeba podciąć. Wkurzyłam się :mad: Biorę byka za rogi :evil:

na wakacje bedziesz zapuszczac? bez sensu...;) za goraco ci bedzie :D

to też kłos :rotfl: niepodobny?

:-P znaczy tak się starałam dobierać od spodu, ale przy mojej czuprynie to ciężko :D hehehe

musze sie chyba na jakis kurs wybrac, bo nigdy nikomu zadnych warkoczy nie zaplatalam ;) a jak moje młodsze bedzie wymagajace? i codziennie inna fryzukre sobie zazyczy?! no wezme i utne ;)