Mmelisa 07.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Anka no przeciez nie ma sie tu kogo wstydzic, nie takie rzeczy sie widzialo eeee!!! bo lutne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Brzuch nie gotowy still in progress. Meliska nie daj się prosić ja myślałam, że ciebie to dwa razy pytać nie trzeba. mam foto w plaszczyku...ale nie wgralam do kompa...nie chce mi sie isc po kabelek i tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 pojudzacie a jeszcze % nie zaczelam spozywac najpierw jedno zdjecie, potem nastepne i sie porobi hoho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 mam foto w plaszczyku...ale nie wgralam do kompa...nie chce mi sie isc po kabelek i tel nie badz taka ja tez mam swoje w tel i jakos musze je odnalesc posrod innych tysiaca zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 eeee!!! bo lutne! eee nie lutnij z nadniaru winka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 mam foto w plaszczyku...ale nie wgralam do kompa...nie chce mi sie isc po kabelek i tel Bluetooth i kabelka nie trzeba, czekamy na seans :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 o i tak wlasnie mialam wyjsc! a siedze pod kocykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Bluetooth i kabelka bie trzeba, czekamy na seans :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: dupa!!! nieeee :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 o i tak wlasnie mialam wyjsc! a siedze pod kocykiem tak na luzie Ann Ale ty fajna babka jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 tak na luzie Ann Ale ty fajna babka jestes ja zawsze na luzie nie potrzebne mi kiecki i szpilki nooo...faaaajna...jak juz monitor odwrocisz to mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Anka, bardzo ladnie wyszlo... i zajefajne masz buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 nie badz taka ja tez mam swoje w tel i jakos musze je odnalesc posrod innych tysiaca zdjec jaka? naprawde jaka jestem..nie wie niiiiikt.... lalalala lalalalala lalala nie dzisiaj eee nie lutnij z nadniaru winka :lol2: ale cofa mnie.... wiec chyba dosc co?? tylko tak faaajnie sie pije :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ja zawsze na luzie nie potrzebne mi kiecki i szpilki nooo...faaaajna...jak juz monitor odwrocisz to mniej skad wiedzialas ze odwrocilam? zrobilam to i wtedy koment podalam...ii pomyslalm o fryz... ze kiedys tez taka nosilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 dupa!!! nieeee :P:P Ale Ty dzis uparta jestes, nie to nie :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Anka, bardzo ladnie wyszlo... i zajefajne masz buty nooo baa - swiezy zakup, jeszcze ich na dwor nie wyprowadzilam ja to zawsze w trampach luz sztybletach latam chcialam sie 'odstrzelic' normalnie to bym jeszcze czarny golf i dluzsza marynarke ubrala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ann ale laska z ciebie!! Buty wymiatają! wolalabym byc taka wysoka bez butow tzn niska tez nie jestem ale zawsze chcialam sie nad wszystkimi wywyzszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 nooo baa - swiezy zakup, jeszcze ich na dwor nie wyprowadzilam ja to zawsze w trampach luz sztybletach latam chcialam sie 'odstrzelic' normalnie to bym jeszcze czarny golf i dluzsza marynarke ubrala Anka to ja wpadne do tego krakowa to polecimy na balety i bucki sie ochrzci co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ann ale laska z ciebie!! Buty wymiatają! ok - pod warunkiem ze pojdziemy do stajni ja tylko tam tancze i to po wodce z redbullem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ale Ty dzis uparta jestes, nie to nie :P:P noo tutaj uparta... gorzej bedzie mial moj maz jak sie zaczne do niego dobierac:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 a to ty pod tym plaszczykiem to nic nie mialas ze sie zamierzasz po umieszczeniu zdjec od razu na meza rzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts