yendrek3 07.03.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 no twojej czapki na drutach na pewno nie robi tylko stare swetry pruje Nie badz taka pewna Anka, jak juz krasna czapka bedzie to sam sie w niej pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 łeeee...takie sie nie licza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 :rotfl::rotfl::rotfl: ha ha ha fucking funny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nie badz taka pewna Anka, jak juz krasna czapka bedzie to sam sie w niej pokaze oby nie w samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 łeeee...takie sie nie licza co sie nie licza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 co sie nie licza zdjecia meliski - pokazala jakas laske zamiast swoich fotek z przymierzalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ha ha ha fucking funny fucking funny is krolik bunny :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 zdjecia meliski - pokazala jakas laske zamiast swoich fotek z przymierzalni no tak... ino czeka, by zagladnac pod spod no nie mam fotek przy sobie.. ojj ale mysle czy brac ten plaszczyk czy tez nie.. gorzej jak sie takie czerrrwone winko rozleje... to bedzie plamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 fucking funny is krolik bunny :rotfl::rotfl: czy ty napewno pijesz wino, zobacz lepiej co pisze na etykiecie, moze to jakas siara jest :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 oby nie w samej ubierze sobie czapeczke na swojego pinokia i bedzie nam tu focie serwowal :lol2: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 oby nie w samej moze do czapki dostane stary sweterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 czy ty napewno pijesz wino, zobacz lepiej co pisze na etykiecie, moze to jakas siara jest :lol2: ojjj wiem co kupuje... zawsze trafiam w dobre Berens San Marzano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 no ja tylko w moro chodzic powinnam - zawsze mlodzinka buciorami mi wszystko upaskudzi na wiosne to bym sobie taka ('do piaskownicy') kupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ann za Twoimi fotami to aż musiałam tutaj mega koszula +spodnie i buty jutro dreptam po koszulę - po mojemu jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 moze do czapki dostane stary sweterek sweterek sie pruje! zreszta i tak bylby za krotki zeby conieco przyslonic wiec sweter na glowe, czapka na tentego...dla syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 do piaskownicy to mi moje mlode z innych kurtek kurtki zrobily... potrzebuje czegos na wyjscie.. gdzies... do miasta... na wieczorne weekendowe podboje facetow a co:P myslicie ze nie potrafie? ze nikt nie spojrzy na mnie? pewnie tak... jak uslyszy nagle krzyk : o kurrrrrwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ann za Twoimi fotami to aż musiałam tutaj mega koszula +spodnie i buty jutro dreptam po koszulę - po mojemu jest:lol2: hehe - zostan na dluzej, ale my tu tylko wina pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ann za Twoimi fotami to aż musiałam tutaj mega koszula +spodnie i buty jutro dreptam po koszulę - po mojemu jest:lol2: eeee wspomnij cos o mnie cooo???? :P plaszczyk tez fajny i o 2/3 ceny tanszy od kurtki co poluje na nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 do piaskownicy to mi moje mlode z innych kurtek kurtki zrobily... potrzebuje czegos na wyjscie.. gdzies... do miasta... na wieczorne weekendowe podboje facetow a co:P myslicie ze nie potrafie? ze nikt nie spojrzy na mnie? pewnie tak... jak uslyszy nagle krzyk : o kurrrrrwa.... to jak zobaczysz ta plamke po winie na nowym bialym plaszczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 hehe - zostan na dluzej, ale my tu tylko wina pijemy ja pije nie tylko tu Magdalena o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts