yendrek3 07.03.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ubierze sobie czapeczke na swojego pinokia i bedzie nam tu focie serwowal :lol2: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: :P:P nie wiem czy tak czapka by na niego weszla :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 to jak zobaczysz ta plamke po winie na nowym bialym plaszczyku nieeee to jak moj obcas wpierdzieli sie gdzies w jakis kraweznik albo ja po schodach wchodzac nie bede miala sily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 płaszczyk taki sweet dupciowaty (sorry!) no do kościółka na msze i na lody z mężem Ann nie wiedziałam, ze masz takie włosy! super - qrka to ja nie wiem co jutro -ścinać czy dalej od linijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ja pije nie tylko tu Magdalena o tym wie wiem widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 :P:P nie wiem czy tak czapka by na niego weszla :P za duza :ozmien rozmiar poki mozesz :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 płaszczyk taki sweet dupciowaty (sorry!) no do kościółka na msze i na lody z mężem Ann nie wiedziałam, ze masz takie włosy! super - qrka to ja nie wiem co jutro -ścinać czy dalej od linijki ja to nawet tych twoich od linijki nie widzialam!! tnij na kozuchowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 płaszczyk taki sweet dupciowaty (sorry!) no do kościółka na msze i na lody z mężem do kosciola nie chodze... a lody... noo z mezem... te cieple jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 no nic spontan będzie - może wypiję jeszcze 1 nie wytrzeźwieję do końca i będzie mi lotto:rotfl:tylko duuuuuuuuuuuuużo ich mam - musi mi boki "wygolić" i będę dopiero zołza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Meliska jak płaszcz to tylko oversize !! Wtedy będziesz miała dobrą stylówę! kurde...a tu rozmiarowka idzie no to nie... ale w realu wyglada lepiej niz na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 płaszczyk taki sweet dupciowaty (sorry!) no do kościółka na msze i na lody z mężem Ann nie wiedziałam, ze masz takie włosy! super - qrka to ja nie wiem co jutro -ścinać czy dalej od linijki zdjecie robione raaano, nawet bez make up i czesania wlosow uwielbiam swojego fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 no nic spontan będzie - może wypiję jeszcze 1 nie wytrzeźwieję do końca i będzie mi lotto:rotfl: tylko duuuuuuuuuuuuużo ich mam - musi mi boki "wygolić" i będę dopiero zołza to ja proponuje z rana ze 2 wypic przed wyjsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 za duza :ozmien rozmiar poki mozesz :rotfl: chyba za ciasna :P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Meliska jak płaszcz to tylko oversize !! Wtedy będziesz miała dobrą stylówę! i na lata bedzie, rozmiar bedzie zawsze pasowac :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 chyba za ciasna :P:P:P upsss no to i tak trzeba w rozmiar dobierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 to ja proponuje z rana ze 2 wypic przed wyjsciem zawieziesz mnie? chociaż nie = Ty nie wytrzeźwiejesz przecież Ann - taka długość nadaje się do dużej ilość włosów czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 na wyjscia to ja bym mogla w takim wyjsc tylko te buty CO TO MA BYC!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 i na lata bedzie, rozmair bedzi ezawsze pasowac :lol2: :P:P przygadal kociol garnkowi to wez sobie oversize czapeczke u Asiuli :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 na wyjscia to ja bym mogla w takim wyjsc [ATTACH=CONFIG]246918[/ATTACH] :sick::sick: az zzielenialam :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 zawieziesz mnie? chociaż nie = Ty nie wytrzeźwiejesz przecież Ann - taka długość nadaje się do dużej ilość włosów czy nie? no ja mam duzo wlosow - na szczescie tylko na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts