yendrek3 07.03.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 wiecie co - ze mną źle:rolleyes: tulipany godz temu "stały" teraz leżą .... pić piją wodę co jest? za ciepło? TULIPANY Staly powiadasz widocznie je zajechalas Magda :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 to może ja moje koło łóżka Młodego położę skoro wolą męskie towarzystwo:lol2: nie. nie Yendrek -one tylko stały i klapły hahahah:) SAME dam je na balkon - zimno obkurcza podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 TULIPANY Staly powiadasz widocznie je zajechalas Magda :lol2: albo nie dala...i od tego czekania padly.. no ilez moga stac Magdalena....a czy ty wiesz, ze tutaj naszym Tulipanem jest Yendrek :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 shit z nimi - a 3 paczki kupiłam to teraz mam leżące... jak "postawić" tulipany? pogadaj do nich :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ale nie padł jeszcze? *doleję zimnej wody i dam na dwór... tak mi moja dusza ogrodnika podpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 moje dalej stoja tylko maz polegl (spi) i wymaga reanimacji tylko za mocno nie ciagnij bo mu przescieradlo w dupe wejdzie i bedziesz musiala dmuchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 to może ja moje koło łóżka Młodego położę skoro wolą męskie towarzystwo:lol2: nie. nie Yendrek -one tylko stały i klapły hahahah:) SAME dam je na balkon - zimno obkurcza podobno Magda, jako naczelny TULIPAN tego forum zapewniam cie ze tulipany preferuja tylko kobiece towarzystwo, no chyba ze to sa jakies gej tulipy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 na balkon z nimi albo do lodowki tylko najpierw trzeba by ja oproznic (z innych flakonow chociazby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 z lidla - to nie wiem LIDL jest męski Biedronka żeńska no nic - pomyliłam tulipany Ann pisz "prosto" w sensie bez flakonu i wody? hahah no nie tryvię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ale nie padł jeszcze? *doleję zimnej wody i dam na dwór... tak mi moja dusza ogrodnika podpowiada noo to powodzenia a Yendrula...trzyma sie poki co...ale pewnie zaraz padnie...ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 tylko za mocno nie ciagnij bo mu przescieradlo w dupe wejdzie i bedziesz musiala dmuchac na kanapie mu sie przysnelo zona sie tu zabawia z kuulezankami to sie zrelaksowal...za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 albo nie dala...i od tego czekania padly.. no ilez moga stac Magdalena....a czy ty wiesz, ze tutaj naszym Tulipanem jest Yendrek :lol2::lol2: to jest duzo bardziej prawdobodobne :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ann nie budź - przecież Ty jutro w góry idziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 noo to powodzenia a Yendrula...trzyma sie poki co...ale pewnie zaraz padnie...ze smiechu Yendrula to twardyyyy tulipan ale ze smiechu to juz pekam fakt :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 z lidla - to nie wiem LIDL jest męski Biedronka żeńska no nic - pomyliłam tulipany Ann pisz "prosto" w sensie bez flakonu i wody? hahah no nie tryvię moje z lidla stoja wiec sie nimi nie musze zajmowac nie no...mialam na mysli to ze jak je chcesz to lodowki wlozyc (kaiwty) to musisz zrobic miejsce, a ze pewno masz tam jakis alkohol to trzeba miejsce tulipankom zrobic i wypic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ann nie budź - przecież Ty jutro w góry idziesz rany...to ja juz nie pije...i buty musze zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 pękać możesz - ale nie "klapnij" jak te moje:lol2:(chłodzą się już) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Waryjaty co do jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 pękać możesz - ale nie "klapnij" jak te moje:lol2: (chłodzą się już) no co Ty, naczelny tulipan nie opada tak latwo Waryjaty co do jednego kiedy to odkrylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 epidemia piątkowa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts