annNS2 07.03.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 no co Ty, naczelny tulipan nie opada tak latwo teraz to ja chyba pekne ze smiechu a boje sie meza obudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 naczelny tulipan... cholera ale tulipany szybko przekwitają a wymagają dbania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 no co Ty, naczelny tulipan nie opada tak latwo kiedy to odkrylas? od kiedy ty sie tutaj pojawiles ANN.... ja tez sie powstrzyjmuje do smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 teraz to ja chyba pekne ze smiechu a boje sie meza obudzic Smiech to zdrowie co nie Ann, a nad sylwetka mozna pracowac nawet czytajac FM, idealnie si etu cwiczy miesnie brzucha ze smiechu non stop sie napinaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Smiech to zdrowie co nie Ann, a nad sylwetka mozna pracowac nawet czytajac FM, idealnie si etu cwiczy miesnie brzucha ze smiechu non stop sie napinaja ja to musze spiac tez pozostale miesnie jak nic jutro nam sie od asi oberwie!! jedrus - oprocz jutrzejszej kawusi nie zapomnij o wielkim bukiecie dla gospodyni!! a gdzie moja herbata, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 teraz to ja już nie umiem nic napiąć :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ja to musze spiac tez pozostale miesnie jak nic jutro nam sie od asi oberwie!! jedrus - oprocz jutrzejszej kawusi nie zapomnij o wielkim bukiecie dla gospodyni!! a gdzie moja herbata, hę? Tez sie boje ze nam Asia jaja pourywa za ten burdel na jej watku :rotfl: a herbatke mam z yorkshire bo tylko tam bylem, mowisz jak przeslac i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Asia to bedzie miala bynajmniej do siebie pretensje ze znami nei byla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Asia to bedzie miala bynajmniej do siebie pretensje ze znami nei byla . oo Meliska a juz myslalem ze do lulu poszlas po tym winku, cos tak chwile cie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 oo Meliska a juz myslalem ze do lulu poszlas po tym winku, cos tak chwile cie nie bylo bo mi komp sie wylacza:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Tez sie boje ze nam Asia jaja pourywa za ten burdel na jej watku :rotfl: a herbatke mam z yorkshire bo tylko tam bylem, mowisz jak przeslac i masz nam co najwyzej kudly moze wyrwac ja juz chyba przestane bo jak mnie na plazy dorwie to bede biedna asiuuu DLACZEGO CIE TU NIE MA?? HE?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 bo mi komp sie wylacza:bash: Taaa pijanej to nawet komputer odmawia :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Taaa pijanej to nawet komputer odmawia :rotfl: pisze powaznie az z nerwa wytrzezwialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Taaa pijanej to nawet komputer odmawia :rotfl: melisce na pewno nikt nie odmawia...tylko niektore egzemplarze wymagaja wymiany - na nowszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 melisce na pewno nikt nie odmawia...tylko niektore egzemplarze wymagaja wymiany - na nowszy model ooooo to to to to tyle ze to ma 3lata..wiec takie stare to nie jest? musze wgrac nowy program i bedzie latal tak, ze nawet was przescignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 pisze powaznie az z nerwa wytrzezwialam Wina mu na klawiature, moze zrozumie z kim ma do czynienia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.03.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 mnie dziś na pewno zresztą Mel Ty też..................... nie biegasz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Wina mu na klawiature, moze zrozumie z kim ma do czynienia :lol2: eee to ja wole opluc monitor mam w tym wprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Tez sie boje ze nam Asia jaja pourywa za ten burdel na jej watku :rotfl: a herbatke mam z yorkshire bo tylko tam bylem, mowisz jak przeslac i masz herbatke? - do stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 mnie dziś na pewno zresztą Mel Ty też..................... nie biegasz :lol2: no jak to nie? ja to mam takiego zakoppowera w dupie, ze nawet przez sen nogami przebieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts