yendrek3 07.03.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 zdecydowanie bardziej wole owies Lubisz O Wsi Anke, zdrowa jest co nie;) no nijak mi te wasze odp pasuja zdecydujcie sie w koncu nad wlasciwa wersja dla nas komputer juz dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 zabierz mnie ze soba... nie zostawiaj z tymi zboczuchami jakimi zboczuchami, kuzwa przygarnol kociol garnkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 komputer juz dziala? a co ty... jeb¤%&.aniec sie wylacza co jakis czas, ale nei restartuje od nowa... wiec poki cooo to ja powiem DOBRANOC Fajny film leci na tvn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 jakimi zboczuchami, kuzwa przygarnol kociol garnkowi teee papuga! to ja tych slow uzylam pierwsza wymysl cos nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Lubisz O Wsi Anke, zdrowa jest co nie;) komputer juz dziala? a lubisz z rodzynkami i orzeszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 teee papuga! to ja tych slow uzylam pierwsza wymysl cos nowego jakimi zboczuchami, ja tu widze tylko jednego(a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 a lubisz z rodzynkami i orzeszkami moje corki jedza codziennie z rodzynkami i cynamonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 a co ty... jeb¤%&.aniec sie wylacza co jakis czas, ale nei restartuje od nowa... wiec poki cooo to ja powiem DOBRANOC Fajny film leci na tvn on to juz dluuugo leci harrisona forda tez lubie, szkoda ze to nie frantic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 a lubisz z rodzynkami i orzeszkami Lubie Anke a nie Owsianke :lol2: i nie wystawiaj jezyka bo ci krowa nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 on to juz dluuugo leci harrisona forda tez lubie, szkoda ze to nie frantic wiem ze leci...ogladam jednym okiem mam dobra podzielnosc uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Lubie Anke a nie Owsianke :lol2: i nie wystawiaj jezyka bo ci krowa nas... albo kuń anka czy owsianka - byle nie w zielonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 wiem ze leci...ogladam jednym okiem mam dobra podzielnosc uwagi jednym oczkiem harrison ford a drugim tulipany na fm, noo masz ta podzielnosc uwagi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 jednym oczkiem harrison ford a drugim tulipany na fm, noo masz ta podzielnosc uwagi :lol2: a w myslach jeszcze matju i konan barbazynca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Asia nas wszystkich poblokuje za to spamowanie, ja na serio juz lepiej zaczne dla niej szukac bukietu kwiatow na rano. a moze te TLIPANY stana do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 a w myslach jeszcze matju i konan barbazynca:lol2: ja nie ogladam matju niev mam hbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Asia nas wszystkich poblokuje za to spamowanie, ja na serio juz lepiej zaczne dla niej szukac bukietu kwiatow na rano. a moze te TLIPANY stana do rana yedrulku - juz po polnocy!! mamy do rana czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ja nie ogladam matju niev mam hbo ja tez nie mam a ogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 yedrulku - juz po polnocy!! mamy do rana czekac? :lol2::lol2::lol2::lol2: dobra ja chce rano zmykam z fm na rzecz filmu dobranoc :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 ja tez nie mam a ogladam z neta nie chce mi sie... bo komp zajety mam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Asia nas wszystkich poblokuje za to spamowanie, ja na serio juz lepiej zaczne dla niej szukac bukietu kwiatow na rano. a moze te TLIPANY stana do rana one zawsze rano staja chyba ze juz przekwitaja to trzeba w sztuczne zainwestowac sorry...nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts