annNS2 07.03.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 :lol2::lol2::lol2::lol2: dobra ja chce rano zmykam z fm na rzecz filmu dobranoc :hug::hug::hug: dobra dobra przeciez juz sie konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) Moje kochane, wszystkiego najlepszego w waszym cudownym dniu, bez was zycie nie mialoby zadnego sensu, love you all :hug::hug: i jak moga byc tulipanki :lol2: http://carisroane.com/wp-content/uploads/2012/07/HOT-GUY-9-Flowers-Anyone2.jpg Edytowane 7 Marca 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: tulipan we wlasnej odslonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Moje kochane, wszystkiego najlepszego w waszym cudownym dniu, bez was zycie nie mialoby zadnego sensu, love you all :hug::hug: i jak moga byc tulipanki :lol2: http://files.myopera.com/Summerz/albums/825308/thumbs/bunch%20of%20flowers.jpg_thumb.jpg te wygladaja na zywe w podziekowaniu caluje, sciskam i co tam jeszcze sobie zyczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 po edycji - troche malo tych kwiatkow wystarczy niewielki podmuch i nic nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.03.2014 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) dobra...wytrzymam do konca filmu i ide spac bo 'ladne kwiatki' to bede miala rano pa wszystkim Edytowane 7 Marca 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.03.2014 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 A tak na powaznie to wszystkiego najlepszego Lejdis w okazji waszego specjalnego dnia. Z tej okazji na poczekaniu napisalem dla Was all taka male prozke Dzis wam sluzyc bede przez dzien caly, byscie mnie tylko nie sponiewieraly To wasz dzionek jest wyjatkowy wiec tulipanow oddam plony Bardzo prosze chcecie kawcie Moge nawet podac kapcie i przytulic i wytulic i buziaka wam przytulic :hug::hug: http://www.mrwallpaper.com/wallpapers/Bunch-Colored-Tulips.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.03.2014 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Jezus Maria, co tu się działo Do jutra będę nadrabiać No to idę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2014 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Rety, zwolnijcie, bo nie nadążam. 2 dni mnie nie było i ledwie dogoniłam te tulipanki od Yendrka. Dzięki, choć ja za tym świętem nie przepadam A czy one takie w mocy i gotowe non stop, czy też to tylko poranny powstaniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 08.03.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Dzien dobry wszystkim, Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i zapraszam na porranna kawusie gils. Jako naczelny TULIPAN przytulam was wszystkie:hug: to polewam http://www.vangviet.com/wp-content/uploads/sweet-coffee-cup.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 To sie natrzepales tej piany Witam i ja a teraz zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 hmm...ilez piany ciasteczko skonsumuje popoludniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Ann zanim dobierzesz sie do ciasteczka to juz go nie bedzie wlasnie ugryzlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 w takim razie smacznego na okruchy nie polece upieke sobie wlasne moje ulubione czekoladowo-migdalowo-pomaranczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.03.2014 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Cześć Kobiety i Tulipanie - ale połączenie W kwestiach porządkowych serwuję pieśń propagandową na dziś. Tak od rana. A co? Czytając te Wasze nocne igraszki wypompowałam się tak, że nawet nie miałam siły skomentować, hehe... Faktycznie szyłam czapki. I jeszcze nie skończyłam Sheepania - no nic nie poradzę - musisz wrzucić zdjęcie jeszcze raz Ann zareaguję krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 AnnNS dupa Ci urosnie jak sie nie podzielisz z nami swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 08.03.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 No i co mialem racje ze Asia szyla czapki Asienka a one sie tu ze mnie lacha ciagnely, normalnie wisnie ale poniewaz dzis jest lejdis day to bede i tak wszystkie tulic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 AnnNS dupa Ci urosnie jak sie nie podzielisz z nami swoim dupa musi byc a ciastem gosci tez poczestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 No i co mialem racje ze Asia szyla czapki Asienka a one sie tu ze mnie lacha ciagnely, normalnie wisnie ale poniewaz dzis jest lejdis day to bede i tak wszystkie tulic łacha to mozna drzeć a nie ciagnac cos ci sie pomylilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 łacha to mozna drzeć a nie ciagnac cos ci sie pomylilo... jemu chodzi o lacha a nie łacha tylko powinien zmienic a na e... lache ciagnely nie myslimy o tej lasce:rolleyes:... tylko o wysmiewaniu sie nooo nie moge...znowu temat zbacza na ten sam tor... nie znudzilo sie to wam jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts