annNS2 08.03.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ja tam lubie i rano i wieczorem pogadac ale i tak zaraz sie zmywam bo dzisiaj w gosci a jutro goscie wiec trzeba z rana cosniecos ogarnac bo pozniej nie bedzie kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 jemu chodzi o lacha a nie łacha tylko powinien zmienic a na e... lache ciagnely nie myslimy o tej lasce:rolleyes:... tylko o wysmiewaniu sie nooo nie moge...znowu temat zbacza na ten sam tor... nie znudzilo sie to wam jeszcze? a ja mysle ze chodzilo o łacha a myslał o czym innym:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 asiu - od dzisiaj mamy nowe hobby - wstawianie zdjec po domowych przebierankach a jak tak szczeke juz pozbierasz to pedz do hajemu - tam takie ladne 'maskujace' koszule rozdaja i to za niewielkie pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 a ja mysle ze chodzilo o łacha a myslał o czym innym:P nooo myslec to on potrafi... nie lepiej od nas dobra tez zaraz zmykam...czekam az moj odstawi moje auto... i wybywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 08.03.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) ej myslalem o ciagnieciu lacha a nie ciagnieciu lachy zberezne dziewuszyska i tylko mysla o jednym :rotfl: Edytowane 8 Marca 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Duśka, ja też dziś śniadanko dostałam do łózia i co nieco jeszcze, ale u Ciebie pełen wypas. Popłakałam się ze śmiechu czytając. Musicie być cudowną parą. Z okazji dnia... nam wszystkim BABOM, a przy okazji też naszym facetom życzęTym, które mają tę radość bycia z jedynym partnerem, bycia rozumianą, czasem rozpieszczaną ponad codzienną miarę, aby to trwało do końca świata i jeszcze dalej Tym, które tej radości nie mają na razie, życzę by ten cud życiowy pojawił się jak najszybciej i by nigdy nie zniknął. Jak byłam młodziutką dziewczyną zazdrościłam starszym parom, które spacerowały sobie trzymając się za ręce. myślę, że to jest najlepsze co może dwoje ludzi w życiu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.03.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 duska...nie moge...normalnie nastepnym razem na to wasze wspolne odmadzanie sie wpraszam i to bez zaproszenia!! a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 duska...nie moge...normalnie nastepnym razem na to wasze wspolne odmadzanie sie wpraszam i to bez zaproszenia!! a co! A ja do twojej walizki wskocze i tez bede a co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.03.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Hej Alko-Maniacy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Hej Alko-Maniacy;) z czym dzisiaj do ludu? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.03.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 malibu standard zostało jeszcze trochę z 0.7 - żeby nie wywietrzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.03.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 No patrz.... ja tez to co wczoraj ale u mnie byly 3l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.03.2014 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 O jest szansa, że się dzisiaj i ja załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.03.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Duśka to normalnie jak american dream sweet sixteen Pesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.03.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 A wam wszystkim co sie stalo ze tak wywialo wszystkie nawet gospodyni sie juz nie pojawia od dluzeszego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.03.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 No jak? Jestem... z doskoku A właśnie jedziemy na narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.03.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 A u Ciebie jak zwykle kawki , eklerki , ciasteczka ehhhh A my już w domku od wczoraj wieczora , no i znowu rutyna, szkoła, dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.03.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 No i co ja mogę, że lubię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.03.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 No i co ja mogę, że lubię? Czesc Asienka, opowidaj gil jak tam narty? gdzies byla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.03.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 W Zieleńcu. Warunki narciarskie... marne. Na stokach jedynie białe dywaniki śnieżne rozwinęli http://emotikona.pl/emotikony/pic/0pleasantry.gif Ja nie pojeździłam , ale grunt, że Zuźka zaliczyła swój pierwszy raz (bez skojarzeń proszę - o dziecku mówię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts