asiazett 11.03.2014 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Kiedy Wy na to wszystko macie czas:confused: No właśnie nie mamy Ja podkradam czas w międzyczasie, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 11.03.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 No właśnie nie mamy Ja podkradam czas w międzyczasie, hehe i jak zamawiajacy czapki sa tacy wybredni jak ja to trzeba miec jeszcze wiecej czasu :oops: naszczescie sa cierpliwi na tym swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.03.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jędruś, nie smętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 11.03.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Jędruś, nie smętaj Ha ha zartowalem Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2014 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 12.03.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Cześć Czesc wszystkim, czesc gospodyni Straszna cisza ostatnio. Zaczynam sie zastanwawiac czy cos sie niektorym nie stalo bo kompletnie slad po nich zaginol W takim razie poleje to moze zapach kawy przyciagnie http://www.muffinbreak.co.uk/media/images/home-fader/1500/84459_coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.03.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 nie zaginął nie zaginął wiosna przyszla nie ma czasu na ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 No właśnie - wiosna. http://images61.fotosik.pl/747/7de8691c45aafa21med.jpg Niedźwiedzie budzą się ze snu. Ja już się w ogrodzie zaczęłam udzielać Stoczyłam roundapową walkę z chwaścikami na rabacie. Kupiłam stokrotki i chcę je jakoś w domu zaaranżować. No i muszę jeszcze coś wymyśleć na donice przed domem i coś w taras włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.03.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Hej czolem kluski z rosolem Nie bylo mnie bo w akcji jestem W poniedzialek szukalam lyzwy po miescie dla mnie...udalo sie kupic po 2 tygodniach poszukiwan.... Wczoraj jak tylko moje panny zawiozlam to pojechalam pomoc mojej pierwszej niani.... musiala wybyc do lekarza, a ze z synkiem nie mogla to mnie poprosila o pomoc... a ze to 50km ode mnie, to spedzilam tam wieksza polowe dnia Synek jej jest uroczy, ma 6tygodni...alee wiecie co.. nie chcialabym sie pchac w kolejne dziecko..ja nawet nie moglam spokojnie kawy wypic, czy tez zjesc sniadanie noo moje panny takie nie byly... U nas z rana przymrozki sa, ale w ciagu dnia, sloneczko.... niestety pogodynka od jutra zapowiada zmiany.. az do wtorku ma padac Zmykam po kawunie Aaaaa Asia, czapeczki pieeekne <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.03.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 A propos donic to bardzo fajne są aktualnie w Lidlu, wyglądają jak betonowe a są lekkie. Szkoda, że jeszcze nie jestem na takim etapie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Uff, znalazła sie Meliska Migotka donice zawsze można kupić zaraz pójdę obczajać. I kończcie wreszcie to budowanie i urządzenie, bo odstaję a Wy sobie wszyskie jednocześnie: kafeleczki, kraniki, umywaleczki... wrrr... swoją drogą na westwingu dzisiaj te "wasze" wodotryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.03.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Dzień dobry, ja was czasem podczytuje ale sie nie udzielam bo nie daje rady nadrobić wszystkiego doba za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.03.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Uff, znalazła sie Meliska No a co? zaginelam czy jak? Nie mialam tylko czasu na fm Nie myslalam ze az tak bardzo bylam tutaj wyczekiwana dzisiaj umylam wszystkie okna,,,wyszorowalam schody z dzieciakowego blotka na zewnatrz:rolleyes: Zrobilam 3 automaty prania ooo i mam gotowy rosol.. Teraz siedze i sie nudze za 40minut moge isc odebrac corke ze szkoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Nie myslalam ze az tak bardzo bylam tutaj wyczekiwana Oj tam od razu wyczekiwana... hehe... Śmigam z małą mniejszą na szczepienie, z małą większą na bilans. Potem ogród, szycie, obiad... Tak, tak - doba za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.03.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 u nas szczepienie ostatnio bylo o rety... jak mialy po 15miesiecy... kolejne jak dziecko ma 6-8lat wiec starsza bedzie miala w tym roku, chyba pozniej dopiero 11-12lat , 12-13lat , 13-15.lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2014 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Dobra jest. Wszystko idzie mi dość zgodnie z planem. Może wreszcie zakończę dzisiaj to szycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.03.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Czyli dalej bedziemy milczec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.03.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ja milczę, bo niestety ostatnio głównie k i b l u j ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.03.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 To przynajmniej w ciszy nie milczmy Na smutno? https://www.youtube.com/watch?v=3CFCGUyf4VI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.03.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ja na tej scenie nie widze Adel, a nasza Mari Jutro czwartek, moj najgorszy dzien w tygodniu... wiec juz jestem w lozku i zaraz zmykam spac;) zapobiegawczo mowie - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts