asiazett 13.03.2014 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ania. Co w niedzielę? ja mam sajgon w robocie. nie wiem kiedy to ogarnę. szał pał. No mówię - wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.03.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ania. Co w niedzielę? ... jak dobrze kojarzę to POLSKA ja zaraz ruszam na budowę stawiać dalej stelaże pod k-g... wyliczyłam że jeszcze 3-4dni roboty i powinno być gotowe już pod obkładanie płytą... a w między czasie się powieszę chyba na tych podsufitowych haczykach... ten dom to jest mego męża... i tylko jego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.03.2014 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ale się doszkolisz to zaraz się specjalistą staniesz, majstrem pierwszej wody, w zakresie stawiania stelaży ten dom to jest mego męża... i tylko jego... Nie martw się najwyżej się rozwiedziesz, a wtedy jak w mordę strzelił - połowa Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.03.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ale sobie zaszalałam właśnie się obudziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Hej laski Owieczko to Ty nie mieszkasz na naszej, pięknej słowiańskiej ziemi ? To skąd Ty nadajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.03.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Asia nie chwal się nawet:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Tak, śmigam do Polski...ciesze się bardzo bo potem to już dopiero na wakacje polecę.. o prosze... ja jak mi sie uda umowic wizyte lekarska to tez mam w planie leciec...ale w poniedzialek tylko nie moge sie cholera dodzwonic...a bilety juz w gore poszly:bash: jak jeszcze raz podrozeja to nici z lotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Owieczko, czemu nic nie mówiłaś ? Kurczaki ! Ale bym Ci listę zakupów wysłała ! Nie wiem jak reszcie kolezanek, ale mi w tej sytuacji te Jendrkowe wypady do UK, wydaja się dziwnie podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Owieczko, czemu nic nie mówiłaś ? Kurczaki ! Ale bym Ci listę zakupów wysłała ! Nie wiem jak reszcie kolezanek, ale mi w tej sytuacji te Jendrkowe wypady do UK, wydaja się dziwnie podejrzane tjaaaa :rotfl::rotfl: teraz to i ja mam te same dziwne podejrzenia :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.03.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.03.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Cześć dziewczęta !!! Ależ dawno mnie tu nie było! Jestem tak zapracowana , że szok Właśnie moją działeczkę warzywno-owocową porządkuję Prace w domku trwają a ja latam , jak nie z płytkami, to basen ,to tańce , to zakupy i dni lecą mi niemiłosiernie szybko Przed pracą na budowę po raport do Pana P. , wieczorem na kontrol hihi . Pogoda cudowna , w domu bez ogrzewania jest już 16 'C ( to sporo bo było 5 'C) Super po prostu Wiosna , wiosna Sheepeczko nasza słodziutka! wszystko się wydało ! ! !:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 13.03.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Anna Sheep, a mielismy wszystko trzymac w tajemnicy a tu prosze, Mari nas od razu rozgryzla ze cos nie hello co to takiego jest w tym UK ze wszyscy tam wala:rolleyes: duno Mari a potrzebujesz cos konkretnego z wysepek? AOL czesc wam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.03.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 To ja się znowu pytam is AOL? Jutro będzie stół :jawdrop: Najpierw się ucieszyłam, ale teraz po tych wszystkich krzesłowych wpadkach zaczynam się bać, wręcz panikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.03.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 jezderkusie!! to swietnie nie ma sie czym stresowac bedzie pieknie i na dodatek watek ozyje! o ktorej jutro MUSZE wlaczyc kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 13.03.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 To ja się znowu pytam is AOL? Jutro będzie stół :jawdrop: Najpierw się ucieszyłam, ale teraz po tych wszystkich krzesłowych wpadkach zaczynam się bać, wręcz panikować Asia AOL is ALL OTHER LEJDIS LOL Asienka nie boj zaby, stolik na pewno bedzie git Jak juz bedzie stol to wkoncu bedzie przy czym trunki pic Anka jutro mozesz siedziec juz od polnocy :rotfl: nie znacie dnia ani godziny wiec szykujcie sie dziewczyny na stolik oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.03.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 wróciłam... urypana po pachy... docinałam i montowałam pod sufitem stelaże - ło matko ile to roboty najgorzej jak o 2mm za długie ucięłam i musiałam skracać takie ociupinki... koszmar!! ... Karolina jak to dom tylko męża:confused: a kto tam wszystkimi dowodzi, decyduje i jeszcze obudowuje stelaże? no chyba sobie jaja robisz? tam wszystkim rządzi on... i będę miała dookoła domu jedynie wybieg dla królika! kurna działka zajebiście wielka, można szaleć z ogrodem a ten że po co, że wystarczy po 10m dookoła i gitara, więcej nie ogrodzi ... Nie martw się najwyżej się rozwiedziesz, a wtedy jak w mordę strzelił - połowa Twoja no to poleciałaś ale to nie przy naszej umowie małżeńskiej mi się jedynie wielka figa należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 o ile dotrze caly i zdrowy pewnie o to Asi chodzi....zeby nie bylo krzeslowej wpadki tzw. ryski pekniecia ja bede wiedziala w granicach godz 18, czy wylece czy tez nie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Karolina.. szczerze? to jakos dziwnie to brzmi mi u was, ze jego. Po slubie nie ma moje twoje.. jest nasze! Chyba, ze za kawalera postawil dom to ok.. tak jest u nas.. moj ma dom, ale za kawalera... wiec jest on jego (i dzieci gdyby cos... ) a ten co budujemy jest nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.03.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 No to sorki...to ja chyba odstaje od tych waszych kryzysow malzensko-budowlanych..bo u nas akurat w tych kwestiach sie zgadzamy od poczatku.. i pewnie do konca :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Karolino, mój umysł tego nie ogarnia Wiem, że są rózne małżeństwa, ale tak dziwnego układu nie znałam do dziś... Robisz za murzyna w jego chacie, ogród dla królika, garaż dla jego samochodu...A dla Ciebie co ? Pralnia ? Kotłownia ? A może jest tam jakas inna grupa trzymająca władzę, co ? Krewni Putina ? Macie umowe przedmałżeńską ? SERIO ????????????????????????????????????? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Owco i Jendrku....lista się ciut skurczyła, ale jest napewno parę rzeczy, które bym ściagnęła z UK bo u nas nie ma lub dużo droższe A czym Wy podróżujecie ? Jeśli wielbłady lub osły to odpada, bo sie biedaczki zarypią. Samolotem raz, ze się nie pomieścicie a dwa, ze nie wiadomo czy nagle mi nie znikniecie z towarem ( Malesia airlines ) TIR ! TIR to jest myśl, ale nie sądzę, żeby któreś z Was podróżowało taka limuzyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts