Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania. Co w niedzielę? :popcorn:

...

jak dobrze kojarzę to POLSKA :)

ja zaraz ruszam na budowę stawiać dalej stelaże pod k-g... wyliczyłam że jeszcze 3-4dni roboty i powinno być gotowe już pod obkładanie płytą...

a w między czasie się powieszę chyba na tych podsufitowych haczykach...

ten dom to jest mego męża... i tylko jego...

Tak, śmigam do Polski...ciesze się bardzo bo potem to już dopiero na wakacje polecę..

o prosze... ja jak mi sie uda umowic wizyte lekarska to tez mam w planie leciec...ale w poniedzialek ;)

tylko nie moge sie cholera dodzwonic...a bilety juz w gore poszly:bash: jak jeszcze raz podrozeja to nici z lotu :bash:

Owieczko, czemu nic nie mówiłaś ?

Kurczaki !

Ale bym Ci listę zakupów wysłała ! ;)

Nie wiem jak reszcie kolezanek, ale mi w tej sytuacji te Jendrkowe wypady do UK, wydaja się dziwnie podejrzane :rolleyes:

tjaaaa :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

teraz to i ja mam te same dziwne podejrzenia :rolleyes:

:rotfl::rotfl::rotfl:

Cześć dziewczęta !!! Ależ dawno mnie tu nie było!:o

Jestem tak zapracowana , że szok :rolleyes: Właśnie moją działeczkę warzywno-owocową porządkuję :D

Prace w domku trwają a ja latam , jak nie z płytkami, to basen ,to tańce , to zakupy i dni lecą mi niemiłosiernie szybko :( Przed pracą na budowę po raport ;) do Pana P. , wieczorem na kontrol hihi . Pogoda cudowna , w domu bez ogrzewania jest już 16 'C ( to sporo bo było 5 'C):o

Super po prostu :) Wiosna , wiosna :oops:

Sheepeczko nasza słodziutka! wszystko się wydało ! ! !:lol2::lol2:

:rotfl:

To ja się znowu pytam :wtf: is AOL? :jawdrop:

Jutro będzie stół :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Najpierw się ucieszyłam, ale teraz po tych wszystkich krzesłowych wpadkach zaczynam się bać, wręcz panikować :cry: :bash:

Asia AOL is ALL OTHER LEJDIS ;) LOL :lol2:

Asienka nie boj zaby, stolik na pewno bedzie git ;) Jak juz bedzie stol to wkoncu bedzie przy czym trunki pic :lol2:

Anka jutro mozesz siedziec juz od polnocy :rotfl::rotfl::rotfl: nie znacie dnia ani godziny wiec szykujcie sie dziewczyny :lol2: na stolik oczywiscie ;)

wróciłam... urypana po pachy... docinałam i montowałam pod sufitem stelaże - ło matko ile to roboty :eek: najgorzej jak o 2mm za długie ucięłam i musiałam skracać takie ociupinki... koszmar!!

...

Karolina jak to dom tylko męża:confused: a kto tam wszystkimi dowodzi, decyduje i jeszcze obudowuje stelaże?

no chyba sobie jaja robisz?

tam wszystkim rządzi on... i będę miała dookoła domu jedynie wybieg dla królika!

kurna działka zajebiście wielka, można szaleć z ogrodem a ten że po co, że wystarczy po 10m dookoła i gitara, więcej nie ogrodzi :cry:

...

Nie martw się :no: najwyżej się rozwiedziesz, a wtedy jak w mordę strzelił - połowa Twoja :lol2:

:hug:

no to poleciałaś :rotfl:

ale to nie przy naszej umowie małżeńskiej :no: mi się jedynie wielka figa należy :) :lol2:

Karolina.. szczerze? to jakos dziwnie to brzmi mi u was, ze jego. Po slubie nie ma moje twoje.. jest nasze!

Chyba, ze za kawalera postawil dom to ok.. ;)

tak jest u nas.. moj ma dom, ale za kawalera... wiec jest on jego (i dzieci :p gdyby cos... ) a ten co budujemy jest nasz :yes:

Karolino, mój umysł tego nie ogarnia :o

Wiem, że są rózne małżeństwa, ale tak dziwnego układu nie znałam do dziś...

Robisz za murzyna w jego chacie, ogród dla królika, garaż dla jego samochodu...A dla Ciebie co ?

Pralnia ? Kotłownia ?

A może jest tam jakas inna grupa trzymająca władzę, co ? :mad:

Krewni Putina ?

Macie umowe przedmałżeńską ?

SERIO ????????????????????????????????????? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Owco i Jendrku....lista się ciut skurczyła, ale jest napewno parę rzeczy, które bym ściagnęła z UK bo u nas nie ma lub dużo droższe :sick:

A czym Wy podróżujecie ?

Jeśli wielbłady lub osły to odpada, bo sie biedaczki zarypią.

Samolotem raz, ze się nie pomieścicie a dwa, ze nie wiadomo czy nagle mi nie znikniecie z towarem ( Malesia airlines )

TIR !

TIR to jest myśl, ale nie sądzę, żeby któreś z Was podróżowało taka limuzyną :rolleyes: