Mmelisa 14.03.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Karolina!! zrob intercyze na szparke! Powiedz mezulkowi : moja i nie ruszaj, nic ci do niej... co jedynie popatrzec sobie na nia mozesz jak mam na sobie spodnie lub sukienke :lol2: Dzien dobry Jakis dzisiaj **jowy dzien mam.... wiec na poprawe wlasnego humoru, musialam wejsc z tekstem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ja też póki co grucham, kraczę lub gdaczę Jendruś, no powiedz kurna Olek, co wysyłasz ? Może by cos u Ciebie kupić czy jakos tak.... Ja tam raczej to nie mam co przewieźć. Jesli juz to przywieźć od nich. A do jakich miast wysyłasz fury ? Meliska, taka rada z takich ust ???????????? Kurna ! Pierwsza rozbuchana tego forum i embargo na szparki poleca....:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.03.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Meliska, taka rada z takich ust ???????????? Kurna ! Pierwsza rozbuchana tego forum i embargo na szparki poleca....:rotfl::rotfl: Czasami bywaja takie sytuacje, ze to jest jedyne wyjscie z opresji Ryzyk fizyk....albo bedzie po NASZEMU a nie TYLKO PO MOJEMU,,..albo alivederci kochanie... zakaz wstepu , dotykania ogladania itp :lol2: Wydaje mi sie, ze czlek moze byc zawziety... ale wszystko do czasu.... dopoty cisnienie nie uderzy jemu do glowy :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.03.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Olaaa ola hold on , ja wam tu dam siac propagande embarga na szparki. To juz jest zagranie ponizej pasa Ale Meliska wymyslilas sankcje ciekawe ile sama bys wytrzymala z takimi sankcjami Mari woze duzo roznego dziadostwa wiec szkoda gadac co jest na paletach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.03.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Yendrek...zdziwilbys sie szczegolnie teraz... A po pierwsze to byla propozycja dla Karoliny na jej meza a nie na Ciebie do zonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.03.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 dobra dobra Meliska ale musze trzymac sie meskiej solidarnosci i wspierac wspolne interesy naszej plci oko za oko zab za zab samiec za samca :rotfl: az sam ze smiechu pekam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 BTW Dzien dobry wszystkim, dzien dobry gospodyni. Dzisiaj juz bez skrotow bedzie Asiu Pytanie mam: jak się pierwsze zdanie ma do drugiego? Andrew - kick this mother fucking habbit Stół za pół godziny wyląduje w moim salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.03.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Pytanie mam: jak się pierwsze zdanie ma do drugiego? Andrew - kick this mother fucking habbit Stół za pół godziny wyląduje w moim salonie :oops::oops::oops::oops: ok Asia sorrki a na stolik czekamy wszyscy zniecierpliwieni :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Uwaga daję z tym stołem... Przy fanfarach... (leciało jak tachaliśmi go przez próg wspaniałego) No ale co Wam pokażę? Pozawijany w folii, w 6 kawałkach Daro musi go złożyć... Odsłaniam rąbek spódnicy i pokazuję nóżkę Tyle mogę... http://images61.fotosik.pl/755/9357fef46b56cdb6med.jpg http://images65.fotosik.pl/757/a99d253258848a76med.jpg http://images62.fotosik.pl/757/4578d0fcb3dc8a95med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.03.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 fiu fiu...ale nunia nosz zara z nudow padne ...pokaz cos wiecej!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ale co? Majtki mam ściągnąć? Czy wystarczy http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif Też już nie mam nerwów czekać. Idę sama go skręcić. Tylko znajdę jakieś trafione narzędzie u Dara w jego kramie (to będzie najtrudniejsza część zadania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.03.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 no wlasnie...dwojke dzieci urodzila a stolu sama nie skreci?? choc u mnie to jedyna rzecz ktora mi sam tworca zlozyl (w sensie pan stolarz:)) a ja sie tylko przygladalam a tak to nawet komody w sypialni sama skrecalam i to jeszcze z taaaaakim brzuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 No skręciłam I nie mam go teraz jak postawić. Leży na boku, a bydle ciężkie - nie uniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 A znacie ten kawał...? Lecą samolotem Polak, Niemiec i Brytyjczyk. Przychodzi stewardessa i mówi: "Proszę Państwa mamy problemy techniczne". Zwraca się do do Niemca: "Musi Pan wyskoczyć, bo tak nakazuje obowiązek." Niemiec: "Aaa, skoro obowiązek..." Siup i skoczył. Lecą dalej. Stewardessa wraca i mówi do Brytyjczyka: "Musi Pan skoczyć, bo tak nakazuje tradycja." Brytyjczyk: "Aaa, skoro tradycja..." Siup i skoczył. Lecą dalej. Stewadressa wraca zapłakana. Polak pyta: "Dlaczego Pani płacze?" S: "Bo Pan na pewno nie skoczy :cry:" Polak: "Coooo? Ja nie skoczę... Siup! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.03.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 no i skoczylas/skrecilas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 No mówię przecie, że tak, ale nie mogę go postawić... http://images61.fotosik.pl/755/e81b48432db15428med.jpg I zróbcie z tym co chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.03.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 nooo prosze noooo bardzo. Coz za dzielo, taki troszke w stylu vintage ale bydle to jest rzeczywiscie, sam tuilpan by go chyba nawet nei dzwignol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Na full wypas zdjęcia muszę się z Wami umówić na jutro, jak już wszystko ogarnę... Andrew, jutro ślę czapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.03.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 czekamy zatem do jutra Asia, you're a star, dziekx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.03.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Asia no ale że w takiej pozycji go skręciłaś... niezła jest Trzeba było zdęcie przekręcić i byśmy sie nawet nie zorientowali ze coś jest nie tak patrząc na walory stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts