Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem Wam, że już znalazłam 2 mankamenty stołu :(

Nie podoba mi się rzeźbienie na rancie blatu. Wolałabym żeby proste było. Na inspiracji jest faktycznie taki jakiś frez, więc w zasadzie nie mam do kogo mieć pretensji. A drugi mankament, to że stół miał być pomalowany farbą MAT. Wg mnie się błyszczy. Powiedzcie mi, że przesadzam. :confused:

Natomiast jeśli chodzi o laczkarza - to super sprawnie wszystko poszło. Gdyby wszyscy wykonawcy byli tak zorganizowani to ludzie budowali by domy dla przyjemności ;)

Krzesła też jeszcze nie są w komplecie. Brakuje 2 docelowych (mają być z początkiem kwietnia) i Tripp trapp nie pomalowany (nawet jeszcze farby nie kupiłam) :( Tak więc jutro jedynie znowu "niecała prawda o jadalni asizett". Ale dojdziemy i do mety... kiedyś na pewno :p

witam się wieczorową porą :)

cały dzień cięłam profile i umyłam 2 okna pierwszy raz :D - znaczy tylko szorowałam ramy :lol2:bo w gipsie upaciane były, ale zawsze to coś :)

co do umów i dokumentów - to schodzimy już ze mnie bo mi ciężko :D

miałam gorsy moment i za dużo napisałam...

ALE NOGI!!!!!! stołowe :) świetne, piękne :) ahhhhhhh

teraz nie wiem czy wolę takie toczone czy stalowe... najlepiej po jednej stronie stołu jedne, po drugiej drugie :rotfl:

asia - to na pewno tylko takie wrazenie! :)

eeee jak to wysoki!? to stoły nie są standardowe?

ej serio mówię - nie ma czegoś takiego jak standard!?

sklepowy standard jakis jest, ale wszystko zalezy od krzesla ;) bo krzesla miewaja na roznej wysokosci siedziska i podlokietniki, te stylizowane na dunski design to juz na pewno sa nizsze (siedzisko na wys ok.43cm, blaty stolow na wys ok.72cm), tak jak i niektore komplety z lat 50/60tych...

ja swoj robilam pod wymiar krzesel, a ze mam wszystkie jednakowe to i nie mialam problemu ;) :)

hejjjjjo wszystkim :)

jako że u nas za oknem szaro i ponuro :( deszcz pada... to trzeba życiu nadać trochę koloru :) :)

oto co robimy z glizdami

tu foto było ale się zmyło :-P

właśnie się suszą w piekarniku :) i będziemy robić korale :lol2:

Asia to z barwinków tych moich :)

widzisz jakie boskie kolorki!!!! zielony jest piękny :)

Edytowane przez lukasz69karolina