Mmelisa 14.03.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mi sie nogi tego stolu kojarza z jakims piratem bez nogi, co to ma taki kikut drewniany wlozony w jej miejsce :lol2: i juz mnie za to nie lubicie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Powiem Wam, że już znalazłam 2 mankamenty stołu Nie podoba mi się rzeźbienie na rancie blatu. Wolałabym żeby proste było. Na inspiracji jest faktycznie taki jakiś frez, więc w zasadzie nie mam do kogo mieć pretensji. A drugi mankament, to że stół miał być pomalowany farbą MAT. Wg mnie się błyszczy. Powiedzcie mi, że przesadzam. Natomiast jeśli chodzi o laczkarza - to super sprawnie wszystko poszło. Gdyby wszyscy wykonawcy byli tak zorganizowani to ludzie budowali by domy dla przyjemności Krzesła też jeszcze nie są w komplecie. Brakuje 2 docelowych (mają być z początkiem kwietnia) i Tripp trapp nie pomalowany (nawet jeszcze farby nie kupiłam) Tak więc jutro jedynie znowu "niecała prawda o jadalni asizett". Ale dojdziemy i do mety... kiedyś na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.03.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Asia, wystarczy pozwolic dzieciom sie pobawic na stole troszeczke zo zaraz zamieni sie w mat i ''napewno bedzie Pani zadowolona'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ty mnie nie strasz. Szczotkowaną to mogę mieć biżuterię, ale nie blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 14.03.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 tak poza tematem to dzis dzien byl o ciezki wiec ide obejrzec o 8 na TVN-ie ''Hangover z Bangkoku'' ubaw bedzie niezly Asia stolik napewno sie przestanie za chwile blyszczec. moze on jest poprostu w takim polmacie, na 50% matu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.03.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 witam się wieczorową porą cały dzień cięłam profile i umyłam 2 okna pierwszy raz - znaczy tylko szorowałam ramy :lol2:bo w gipsie upaciane były, ale zawsze to coś co do umów i dokumentów - to schodzimy już ze mnie bo mi ciężko miałam gorsy moment i za dużo napisałam... ALE NOGI!!!!!! stołowe świetne, piękne ahhhhhhh teraz nie wiem czy wolę takie toczone czy stalowe... najlepiej po jednej stronie stołu jedne, po drugiej drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Nie Karolina - zrób tak jak ja krzesła - każda inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.03.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 hihihhi kuszące ale krzesła chcę różne - nie aż tak jak Ty że kształtem... ja planuję kolorem :) stół już stoi ładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 14.03.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Nie wiem do Ci się tam świeci ale z tego co pokazałaś stół wygląda super Czekam na "normalne" foty i z krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Stoi. Jutro pokażę w pełnej krasie. Trochę cholera za wysoki mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) Nie marudzę, nie marudzę wypunktowuję tylko mankamenty. Generalnie to chyba mi się podoba Hehe... I z tej okazji... http://images62.fotosik.pl/760/f91e115d7dd003bamed.jpg Edytowane 14 Marca 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.03.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Asiu Musiałam przylecieć obadać stół Nóżka prezentuje się świetnie Co do reszty to się nie wypowiem na razie bo z tej perspektywy niewiele widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ja się piszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.03.2014 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Wystarczy na chill out? http://images62.fotosik.pl/760/7fffa6be0c08ec87med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.03.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Czekam na stól:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.03.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 asia - to na pewno tylko takie wrazenie! eeee jak to wysoki!? to stoły nie są standardowe? ej serio mówię - nie ma czegoś takiego jak standard!? sklepowy standard jakis jest, ale wszystko zalezy od krzesla bo krzesla miewaja na roznej wysokosci siedziska i podlokietniki, te stylizowane na dunski design to juz na pewno sa nizsze (siedzisko na wys ok.43cm, blaty stolow na wys ok.72cm), tak jak i niektore komplety z lat 50/60tych... ja swoj robilam pod wymiar krzesel, a ze mam wszystkie jednakowe to i nie mialam problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 15.03.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Asia jak za wysoki to smigasz po jadalni w obcasach i bedzie pasowac Tak poza tym to Dzien dobry wszystkim, jak u was pogoda bo u nas tragedia , co nie Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 oooo ! Wywołano mnie do odpowiedzi Jendruś, no okropna. Nie wiem czy wiesz, ale przeprowadzilismy sie do rodziców. Jestem bardzo blisko Ciebie...bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 15.03.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Mari, a jak bardzo? No pogoda paskudna ale zona wlasnie zrobila kawusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.03.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) hejjjjjo wszystkim jako że u nas za oknem szaro i ponuro deszcz pada... to trzeba życiu nadać trochę koloru :) oto co robimy z glizdami tu foto było ale się zmyło właśnie się suszą w piekarniku i będziemy robić korale Asia to z barwinków tych moich widzisz jakie boskie kolorki!!!! zielony jest piękny Edytowane 15 Marca 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts