annNS2 15.03.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 ooo...a ja mam caly komplet przeterminowanych barwnikow spozywczych...to podgotowane makarony czy calkiem surowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.03.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 całkiem surowe barwnik w ciepłej wodzie rozpuszczony (ja dałam taką mega gorącą), wrzucony surowy makaron, 5minut moczenia i już zabarwione potem wysuszyć i do dzieła :) dzieciaki będą się bawić a ja jadę na budowę z Ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.03.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Dobra słuchajcie mam zdjęcia, zaraz przerzucę na kompa, najpierw comments... eeee jak to wysoki!? to stoły nie są standardowe? ej serio mówię - nie ma czegoś takiego jak standard!? Ta wysokość oscyluje w okolicy standardu Ten stół, który stał do tej pory ma 70 cm wysokości, a ten nowy biały - 78, niby niewiele, a jednak czuć różnicę. Albo się przyzwyczaimy albo podetniemy nóżki - to chyba jest do zrobienia Asia jak za wysoki to smigasz po jadalni w obcasach i bedzie pasowac To bym sobie musiała też jakieś obcasy do dupki zamontować, bo przy stole to głównie się siedzi, a nie stoi Karolina, ale rewelacja ta zabawa Brawo za kreatywność! Jestem pod wrażeniem Ciotko - Klotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.03.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Tak to jest w tym momencie... http://images61.fotosik.pl/759/830b364515439bb2med.jpg http://images63.fotosik.pl/759/0887e965de3d55c0med.jpg http://images62.fotosik.pl/761/2e6f1df9eb40fe25med.jpg http://images62.fotosik.pl/761/640db8e4f53c9f32med.jpg Widać też, że kolorów drewna too much (brakuje 2 zamówionych krzeseł i tripp trapp będzie przemalowany na biało), więc odstawiłam te przesyty, żeby zobaczyć efekt oczekiwany http://images62.fotosik.pl/761/0b04416cd1f99a28med.jpg http://images65.fotosik.pl/761/0ba7331638d9a18cmed.jpg http://images61.fotosik.pl/759/b406a0fb04a76d08med.jpg No i co Wam powiem na podsumowanie... Wczoraj faktycznie nie zaiskrzyło między mną, a nim Dzisiaj też euforii nie ma, ale... czuję, że to uczucie będzie się rozwijać powoli i dojrzale. Oprócz wymienionych niuansów nie mam mu nic do zarzucenia. Mało tego - wydaje mi się, że to jest dokładnie to o co mi chodziło, żeby w moim salonie/jadalni osiągnąć. Więc... Misja wykonana. Sukces! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.03.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 No co wszystkich zatkało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 15.03.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Asia stol w jadalni bardzo ladny, fajnie bo taki duzy i teraz widac ze jednak jest pol matowy wiec chyba taki jak mial byc co Poza tym to musze tez przyznac ze poza kulisami widac tez kuchnie Asi Zet i ta jest tez mega robiaca wrazenie, az mi szeka opada Moze kiedys tez sie takiej dorobimy Super Asia macie domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Mari, a jak bardzo? No pogoda paskudna ale zona wlasnie zrobila kawusie Białołęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.03.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Dla mnie stół super - czekam tylko na komplet krzeseł i wyrażę swoje ochy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Asiu, stół fajny.Ma ładne nogi, ale czy nie jest za mały ? Nie bij, ale mam wrażenie, ze te krzesła są do niego za masywne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Czy ten szpenio robi na dowolne zamówienie czy tylko jedzie z gotowymi wzorami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.03.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Asiu stol fajny, bardzo mi sie podoba... ale bedzie z mojej strony jedno ale..nie gniewaj sie:hug:, bo to moze ja jestem jakas dziwna wedlug mnie z tymi krzeslami za duzo sie dzieje robia za duze zamieszanie wokol stolu...sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.03.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 poza kulisami widac tez kuchnie Asi Zet Dlaczego sprawiasz wrażenie jakbyś nigdy nie byłeś na pierwszej stronie mojego wątku? Dla mnie stół super - czekam tylko na komplet krzeseł i wyrażę swoje ochy:) No Ty to kochana nie masz wyjścia, maczałaś przecież paluszki w tym wyborze Hehe, żartuję Anette. Cieszę się, że się cieszysz. I ja się cieszę niezależnie... I w ogóle... Nie bij, ale mam wrażenie, ze te krzesła są do niego za masywne.... No to ja mam odwrotne wrażenie. Ikeowe ESBJÖRN w ogóle nie wystaje oparciem ponad blat stołu :/ No i zobaczymy jak będzie z kompletem. Wazoniki nawet już kupiłam - na białe kwiatuszki Czy ten szpenio robi na dowolne zamówienie czy tylko jedzie z gotowymi wzorami ? Ja dałam mu swój wzór. Twierdzi, że zrobi wszystko wedle wskazań klientowych Asiu stol fajny, bardzo mi sie podoba... ale bedzie z mojej strony jedno ale..nie gniewaj sie:hug:, bo to moze ja jestem jakas dziwna wedlug mnie z tymi krzeslami za duzo sie dzieje robia za duze zamieszanie wokol stolu...sorki Nie gniewam się to raczej ja zdaję sobie sprawę, że jest to takie rozwiązanie, które nie każdemu podejdzie. Gorzej ma Daro, bo on pierwszy wyśmiał ten pomysł, a teraz musi z tym żyć Ja z kolei jak patrzę na monotematyczne zestawy krzeseł to mam wrażenie, że jakieś takie one ubogie Nie urażając właścicieli takowych. Każdemu po prostu co innego w duszy gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 15.03.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Mnie się stół bardzo podoba Macie może fajne inspiracje na szafę wnękową? Szukam, szukam i jeszcze nic ciekawego nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 15.03.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Białołęka Jutro wpadam na kawusie Dlaczego sprawiasz wrażenie jakbyś nigdy nie byłeś na pierwszej stronie mojego wątku? Nie sprawiam takiego wrazenia, nigdy nie bylem na poczatku watku . Przeciez jestem tu tylko na doczepke i ogarniam watek od jakies 130 strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Jendrusiu, serdecznie zapraszam w imieniu moim własnym, rodziców i wściekłego bitbula Asiu, nie chodzi o wysokośc krzeseł. Chodzi o ich przytłaczającą szerokość. Może gdyby stół był większy tzn. dłuższy... Jakie ma wymiary ? Czy będzie nietaktem jak spytam HOW MUCH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 15.03.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 no problemo Mari, pieskowi przyniose kielbaske zeby najpierw sie najadl i mnie nie uj...:rotfl: Stolik Asi na tanioszke nie wyglada chodz sam bylem ciekaw ile takie cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.03.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Stół jest super , Na prawdę mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.03.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Asiu fajnie srolik wygląda jak na wizualce;-) czekam na całośc bo cos czuje ze będzie super mam próbę czyas gdzieś foto tej lamu mad stołem zapalonej ? jakie daje światło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 15.03.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Asiu ten stół jest bardzo ładny i co najważniejsze dobrze mu w Waszym salonie:) Co do krzeseł: poczekamy-zobaczymy. Sądzę, że finalnie będzie bardzo ciekawie. Ja bym ten akurat stół widziała z ghostami, choć to takie oczywiste skojarzenie;) Pewnie było by mniej oryginalnie, ale na 100% piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2014 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Mnie się stół bardzo podoba Macie może fajne inspiracje na szafę wnękową? Szukam, szukam i jeszcze nic ciekawego nie znalazłam Trochę się zgadzam z Mari co do krzeseł, a stół jest cudny! Poczekam na całość i wtedy powiem, że się myliłam:P Stół kapitalny. Na podobnych nóżkach tylko czarny jest u Natalii Stanko - do porównia, bo u niej już z krzesłami Sporo inspiracji na szafy wnękowe wklejałam u Barbary74, ale mogę powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts