annNS2 16.03.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 dotarlam...choc troche jeszcze widze nieostro moge smialo powiedziec ze stol jest PRZE-PIEKNY!!!! ale tez wydaje mi sie za maly! a przynajmniej ciut za wąski no i nie przekonasz mnie do drewnianych krzesel czarne plus biale, moze czerwone, ale nie drewniane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.03.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Jakie ma wymiary ? Czy będzie nietaktem jak spytam HOW MUCH ? Wymiary stołu powiększałam już z ORYGINAŁU (było 80 x 120, ja zwiększyłam do 90 x 160, kosztowało mnie to dopłatę 200 zł, stół jest jeszcze rozkładany 2 x 45 cm). Jeśli chodzi o cenę to było tak: 1 700 zł + 100 zł dowóz (opłata stała, dowożą sami po zebraniu kilku zamówień w określony rejon Polski, sami są z pomorza). ... mam próbę czyas gdzieś foto tej lamu mad stołem zapalonej ? jakie daje światło ? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Chodzi o lampę Coral. Zdjęcia na pierwszej stronie Jendrula - Ty też tam fruwaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 16.03.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Asia bylem na pierwszej stronie, WOW! :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 16.03.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Sporo inspiracji na szafy wnękowe wklejałam u Barbary74, ale mogę powtórzyć Pesteczko nie chcę zaśmiecać wątku Asi ale tak sobie myślę że może Owcaania albo Aniqa by się nie obraziły gdyby u nich wkleić Pewnie one też będą miały takie dylematy Starałam się znaleźć te inspiracje u Barbary ale nie udało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.03.2014 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Bo ja to bym się obraziła, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 A potrzebujesz ? Bo jak nie, to rzeczywiście lepiej wkleję u tych, co mają szafowy problem przed sobą. Co byś się nie obraziła, masz te na razie, którę mi się najbardziej podobają Mam więcej, ale one głównie różnią się kolorami i tym za co chwycić, żeby otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Mój już się nauczył, że lepiej zapytać mnie, bo inaczej śmiechem utłukę.I tak się śmieję, bo za każdym razem pyta o te same duperele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Ania, buciki do deptania po polskich dołach i wądołach przydadzą Ci się. Oba od Chanel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.03.2014 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 A potrzebujesz ? Bezpośrednio ja to nie, ale do pooglądania jestem chętna zawsze i wszędzie Kolory pierwszej inspirki - moje Duśka - Ty jak zwykle... I pozdro dla starego Cześć Ziomalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.03.2014 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Pamiętacie kącik u Zuzi, który planowałam uporządkować? Właśnie to zrobiłam do końca Wyjściowo: http://images63.fotosik.pl/767/4a4791b8e512b7f1med.jpg Po żonglerce: http://images63.fotosik.pl/767/85ffa40d0e435791med.jpg http://images62.fotosik.pl/768/54d6051c5929abbfmed.jpg http://images63.fotosik.pl/767/2269301eeb4d2824med.jpg Co radzicie? Co sądzicie? Co widzicie? Mi się to ostatnie ustawienie podoba - na zdjęciu trochę tłoczno po lewej, ale na żywo jest bardziej przestronnie. Wiecie - ten namiocik kiedyś zniknie z pejzażu, ale póki co musi stać Tam bym nad biurkiem jeszcze przywiesiła reling na pojemniczki kredkowe, a na komodę postawiłabym jakiś kolorowy plakat z literkami - podobnie jak u Ali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dzien dobry Nie biorac pod uwage pierwszego zdjecia, to tez jestem za ostatnim rozwiazaniem...biurko jest dobrze doswietlone oknem, a pod sciana (obok szafy) to mozna je przyslaniac wlasnym cieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 17.03.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dzień dobry laseczki :):):):) [edit] ............. yyyy ..i lasku ? (haha Yendrek to o cb chodzi Ustawioenie ostatnie lub jeszcze komodę dałabym za szafę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.03.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 hejjjjjo wg mnie tylko opcja biurka z 3ciego foto a może domek koło szafy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 17.03.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Morning Lejdis Anka dzieki za pamiec o Lasku rodzynku Asienka ja zgodze sie z Meliska, ostatnie rozwiazanie tez mi najbardziej wpada w oko. Biurko powinno byc dobrze doswietlone co by mala sobie wzroku nie meczyla. Na komodzie jest miejsce na chomika badz rybki i jest ona w cieniu czyli to co potrzeba ow stworzeniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.03.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ja tez uważam że oststnie ustawienie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.03.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 stół wygląda fajnie. bardzo fajnie. ale chyba też nie czuję każdego krzesła z innej bajki. najbardziej podoba mi się to czarne, choć mogłoby być wyższe. w ogóle bym chyba poszła w jeden model, ewentualnie w wariacji kolorystycznej. albo tak jak moja-dizajnerska-siostra podpowiada czy jakos tak... (wracam do moich pierwszych propozycji ktore zostaly brutalnie odrzucone) hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.03.2014 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Na komodzie jest miejsce na chomika badz rybki i jest ona w cieniu czyli to co potrzeba ow stworzeniom A weź! 2 psy i cały regał maskotek nam nie wystarczą? Ania - to zróbmy taki deal... Bo i tak póki co krzesła kupione i takie muszą zostać Ale jak już mi się dzieciaki wysiądą z dziecięcych krzeseł (za 10 lat? ) to trzeba będzie 2 krzesła dokupić, wtedy ponownie rozważymy te plastiki, okey? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.03.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 a ja uwazam ze lepiej biurka nie stawiac bezposrednio przed oknem dachowym, bo bedzie corci razic po oczach poza tym gdzie bedzie trzymac ksiazki i inne pomoce naukowe? regalu pod skosem nie postawisz...ja tam wole miec wszystko pod reka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.03.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 A weź! 2 psy i cały regał maskotek nam nie wystarczą? Ania - to zróbmy taki deal... Bo i tak póki co krzesła kupione i takie muszą zostać Ale jak już mi się dzieciaki wysiądą z dziecięcych krzeseł (za 10 lat? ) to trzeba będzie 2 krzesła dokupić, wtedy ponownie rozważymy te plastiki, okey? plastik ci podaruje ale w zamian jakies inne czarne wysokie drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Asia, zdjęcie robione z perspektywy drzwi? Niby pod oknem fajnie, ale jeśli tyłem do wejścia to chyba niezbyt komfortowe... Ja raz w pracy miałam biurko tyłem do drzwi i to był koszmar, dopiero jak zamieniłam na takie bokiem czułam się ok. Wcześniej sytuacja - ktoś wchodzi ja nie widzę kto dawała takie jakieś niefajne poczucie... No nie wiem jak to opisać. Usiądż w ten sposób i sprawdź jak się na to zapatrujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts