Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

dotarlam...choc troche jeszcze widze nieostro ;) moge smialo powiedziec ze stol jest PRZE-PIEKNY!!!! :D

ale ;) tez wydaje mi sie za maly! a przynajmniej ciut za wąski ;)

no i nie przekonasz mnie do drewnianych krzesel ;) czarne plus biale, moze czerwone, ale nie drewniane! :no: :)

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakie ma wymiary ?

Czy będzie nietaktem jak spytam HOW MUCH ?

Wymiary stołu powiększałam już z ORYGINAŁU (było 80 x 120, ja zwiększyłam do 90 x 160, kosztowało mnie to dopłatę 200 zł, stół jest jeszcze rozkładany 2 x 45 cm). Jeśli chodzi o cenę to było tak: 1 700 zł + 100 zł dowóz (opłata stała, dowożą sami po zebraniu kilku zamówień w określony rejon Polski, sami są z pomorza).

...

mam próbę czyas gdzieś foto tej lamu mad stołem zapalonej ? jakie daje światło ?

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ;) :p Chodzi o lampę Coral. Zdjęcia na pierwszej stronie :D Jendrula - Ty też tam fruwaj. :yes:

Sporo inspiracji na szafy wnękowe wklejałam u Barbary74, ale mogę powtórzyć

Pesteczko nie chcę zaśmiecać wątku Asi ale tak sobie myślę że może Owcaania albo Aniqa by się nie obraziły gdyby u nich wkleić :D Pewnie one też będą miały takie dylematy ;)

Starałam się znaleźć te inspiracje u Barbary ale nie udało mi się :confused:

A potrzebujesz ?

Bo jak nie, to rzeczywiście lepiej wkleję u tych, co mają szafowy problem przed sobą.

Co byś się nie obraziła, masz te na razie, którę mi się najbardziej podobają

Presotto italia furniture-01.jpg

Wardrobe-loft-bien-charpente.jpg

ea5.jpg

Wardrobe-unique.jpg

Wardrobe_unconventional.jpg

Mam więcej, ale one głównie różnią się kolorami i tym za co chwycić, żeby otworzyć

Pamiętacie kącik u Zuzi, który planowałam uporządkować? Właśnie to zrobiłam do końca ;)

Wyjściowo:

http://images63.fotosik.pl/767/4a4791b8e512b7f1med.jpg

Po żonglerce:

http://images63.fotosik.pl/767/85ffa40d0e435791med.jpg

http://images62.fotosik.pl/768/54d6051c5929abbfmed.jpg

http://images63.fotosik.pl/767/2269301eeb4d2824med.jpg

Co radzicie? Co sądzicie? Co widzicie?

Mi się to ostatnie ustawienie podoba - na zdjęciu trochę tłoczno po lewej, ale na żywo jest bardziej przestronnie. Wiecie - ten namiocik kiedyś zniknie z pejzażu, ale póki co musi stać ;) Tam bym nad biurkiem jeszcze przywiesiła reling na pojemniczki kredkowe, a na komodę postawiłabym jakiś kolorowy plakat z literkami - podobnie jak u Ali... :rolleyes:

Morning Lejdis :hug:

Anka dzieki za pamiec o Lasku rodzynku ;)

Asienka ja zgodze sie z Meliska, ostatnie rozwiazanie tez mi najbardziej wpada w oko. Biurko powinno byc dobrze doswietlone co by mala sobie wzroku nie meczyla. Na komodzie jest miejsce na chomika badz rybki i jest ona w cieniu czyli to co potrzeba ow stworzeniom :yes:

stół wygląda fajnie. bardzo fajnie.

ale chyba też nie czuję każdego krzesła z innej bajki. najbardziej podoba mi się to czarne, choć mogłoby być wyższe. w ogóle bym chyba poszła w jeden model, ewentualnie w wariacji kolorystycznej. albo tak jak moja-dizajnerska-siostra podpowiada

czy jakos tak...

stol mix krzesel 3.jpg (wracam do moich pierwszych propozycji ktore zostaly brutalnie odrzucone) hihi :)

Na komodzie jest miejsce na chomika badz rybki i jest ona w cieniu czyli to co potrzeba ow stworzeniom :yes:

A weź! :mad: :no: :p 2 psy i cały regał maskotek nam nie wystarczą? ;)

Ania - to zróbmy taki deal... Bo i tak póki co krzesła kupione i takie muszą zostać :yes: Ale jak już mi się dzieciaki wysiądą z dziecięcych krzeseł (za 10 lat? :)) to trzeba będzie 2 krzesła dokupić, wtedy ponownie rozważymy te plastiki, okey? ;) :p

A weź! :mad: :no: :p 2 psy i cały regał maskotek nam nie wystarczą? ;)

Ania - to zróbmy taki deal... Bo i tak póki co krzesła kupione i takie muszą zostać :yes: Ale jak już mi się dzieciaki wysiądą z dziecięcych krzeseł (za 10 lat? :)) to trzeba będzie 2 krzesła dokupić, wtedy ponownie rozważymy te plastiki, okey? ;) :p

plastik ci podaruje ;) ale w zamian jakies inne czarne wysokie drewniane :)

Asia, zdjęcie robione z perspektywy drzwi? Niby pod oknem fajnie, ale jeśli tyłem do wejścia to chyba niezbyt komfortowe... Ja raz w pracy miałam biurko tyłem do drzwi i to był koszmar, dopiero jak zamieniłam na takie bokiem czułam się ok. Wcześniej sytuacja - ktoś wchodzi ja nie widzę kto dawała takie jakieś niefajne poczucie... No nie wiem jak to opisać. Usiądż w ten sposób i sprawdź jak się na to zapatrujesz.