pestka56 17.03.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ostatnie. Namiocik i niziutki stolik znikną. Ale pewnie wtedy biureczko pojawi się większe, krzesło odpowiedniejsze do niego i może jakiś pufo-fotel. Za szafą może być miejsce na szafkę z szufladami na szkolne rzeczy, taką na kółkach. A na komodzie Zuzia może zechcieć mieć małą toaletkę z lustrem i fajną lampę do niej. Właśnie lampy rozświetlającej ten kącik mi brakuje. Może dałoby się na scianie nad komódką coś umieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 AnnNS co ty mowisz o razeniu po oczach przeciez nie bedzie patrzec w okno a w dol na ksiazki/zeszyty moj brat ma u swojej dwojki dzieci tak ustwione biurko i jest ok... ba! swiatlo okna jest lepsze niz zaslaniajacy cien i lampka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 AnnNS co ty mowisz o razeniu po oczach przeciez nie bedzie patrzec w okno a w dol na ksiazki/zeszyty moj brat ma u swojej dwojki dzieci tak ustwione biurko i jest ok... ba! swiatlo okna jest lepsze niz zaslaniajacy cien i lampka To jest dobre ustawienie dla biurka. Jedyne słuszne jeśli chodzi o dobre oświetlenie miejsca do pracy. Zawsze tak staram się mieć. Poza tym jeśliby miał tam stanąć kiedyś monitor, to w żadnym wypadku nie może na niego padać światło słoneczne. Mel, jak tam filmy? mogę następne wrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.03.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Okno będzie miało roletkę - w razie rażenia Biurko jest już docelowe, bo jest regulowane (wysokość, kąt nachylenia blatu) Komoda ma pełnić rolę przybornika. Faktycznie moze barek na kółeczkach się przyda (a były ostatnio w ikei przecenione o 6 dych ) Po prawej pod skosem będzie można w razie potrzeby domontować półeczki Zdjęcie robione z perspektywy łóżka, ale pokój jest bardzo rozciągnięty, więc ciężko dostosować się do wszystkich wytycznych (jak mi tu jeszcze z feng shui wyjedziecie to strzelę sobie w łeb ) mogłabym ewentualnie wyjechać biurkiem bardziej na środek, a wtedy krzesło pod okno. Tylko wtedy światło będzie zasłaniane przez kadłubek użytkownika Co to za filmy? I gdzie? Andrew, poszło dopiero dzisiaj, ale dobrze, że w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.03.2014 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 P.S. Na komodzie wymyśliłam plakat (gdzieś ostatnio widziałam taaaakie piękne, że aż żałowałam, że nie ma ich gdzie wstawić , a tu proszę... Jednak się urodziło ). Lustro Zuzia ma przy garderobie. O lampie (a raczej lampce) zaczęłam już myśleć... A jakieś konkret propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.03.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 hej Asiek wg mnie to ustawienie najlepsze http://images63.fotosik.pl/767/2269301eeb4d2824med.jpg Co radzicie? Co sądzicie? Co widzicie? ja przestawiłabym jeszcze tą tablicę.... w rogu obok biurka (za szafą) ją widzę wtedy zielony stoliczek bliżej regału.... i komoda do połowy okna (chyba, że trzyma ją parapet i nie wejdzie czego nie widać na zdjęciu)l a masz tam kontakt, żeby na komodzie postawić jakąś lampę? też by fajnie wyglądało ale i tak jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dziewczyny, a jeszcze takie pytanie- wczoraj byłam w Ikea i rzuciło mi się w oczy podczas oglądania ekspozycji, że niektóre ich białe meble to takie mało białe są. Jakby pożółkłe lekko. I teraz się zastaawiam czy to moje złudzenie, czy zmęczenie materiału na ekspozycji czy może kwestia oświetlenia. Zauważyłyście taki feler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 17.03.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dziewczyny, a jeszcze takie pytanie- wczoraj byłam w Ikea i rzuciło mi się w oczy podczas oglądania ekspozycji, że niektóre ich białe meble to takie mało białe są. Jakby pożółkłe lekko. I teraz się zastaawiam czy to moje złudzenie, czy zmęczenie materiału na ekspozycji czy może kwestia oświetlenia. Zauważyłyście taki feler? Tak niektóre są takie hmmm żółtawe , nawet moja kuchnia od nich nie jest biała,biała No i ja na przywitanie stawiam dziś kawkę w moich nowych kubkach ;-] http://images64.fotosik.pl/766/abb5c217adeba222med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.03.2014 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Catti - tablica, good point! Komoda pod parapet nie wlezie (w przeciwnym razie już by tam była ) Migotka każda kolekcja może mieć inny odcień bieli. A nawet wewnątrz kolekcji zdążają się różnice - tak miałam z Hemnesem, wlaśnie ta powyższa komoda Zuzi jest całkiem inna niż regały czy szafa z tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.03.2014 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 O łał Kanka... Ślina wsiąka mi w dżinsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tylko pytanie czy to inny odcień czy te meble z czasem żółkną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.03.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) Catti - tablica, good point! Komoda pod parapet nie wlezie (w przeciwnym razie już by tam była ) tak przypuszczałam.... a może da się jej troszkę nóżki uciupać? albo odkręcić? albo dać inne, niższe? nie takie rzeczy ludzie robią Kanka, kij z kawą... z takich kubków to na pewno pyszna.... ale to ciacho biorę Edytowane 17 Marca 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Jak ja mam się odchudzać:mad:jak Wy tu takie ciacha. Litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.03.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Mniam - a kubeczki Empikowskie? Panno Migotko, mnie też nie jest łatwo - odkąd postanowiłam nie jeść słodyczy, wszędzie tylko widzę ciasta:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.03.2014 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 A wszystkiemu winny ten nasz mózg, taki doskonały, a taki niedoskonały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 17.03.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tylko pytanie czy to inny odcień czy te meble z czasem żółkną? One od razu mają taki odcień a czy zżółkną i po jakim czasie jeszcze nie wiem bo użytkuje od pół roku . Taaaa kubki Empikowskie , a ciacho faktycznie było pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Filmy serwuję Melisce via mój FTP, bo ona cierpi na brak tych ciekawszych z tłumaczeniem na PL Lampę najlepiej powieś w rogu nad komodą. Stojąca zawsze może spaść. Dałabym z takim zwykłym materiałowym kloszem w kolorze ściany. Nie całkiem nisko, to jeszcze trochę więcej oświetli. Lustro lustrem, a dziewczyna będzie chciała mieć toaletkę. Zobaczysz jak szybko. Córki moich przyjaciół zatoaletkowały się w wieku 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.03.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Kurcze, ja już kilkakrotnie przekroczyłam 8 a jeszcze toaletki się nie dorobiłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.03.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) Alez ciacho zarympiaszcze i jeszcze powie ze dobre bylo Dobra poprosze o spora dawke koffeiny bo padam.... http://s18.postimg.org/bdqbfcosp/drzemka_w_pracy320.jpg Nawet moj M mi powiedzial, ze podobnie wygladam p.s. Widzicie jak o mnie pieknie dba Pesteczka :hug: mozecie pozazdroscic Edytowane 17 Marca 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 17.03.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Alez ciacho zarympiaszcze i jeszcze powie ze dobre bylo Hehe i było takie puszyste, leciutkie , waniliowe z niesamowitą pianką na górze i z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts