Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Asiazetówna :D

Stól mega fajowy , nad takim kiedyś płakałam "że bym go pragnęła bardzo" (po wczorajszej Moralności Pani Dulskiej:D) ale... jakoś się nie zdecydowałam i znowu poszłam w IKEA. Krzesełka hymmmm.... mam też inne hahhahaha tzn każde z innej parafii ;) ale w jednakowym kolorze (jak chcesz to ci pokażę ) ciekawa jestem twojego efektu finalnego :rolleyes:.

Ustawienie w pokoju córki też podoba mi się ostatnie gdzie biurko pod oknem.

A tak poza tym fajnie :) buziaczki i mniam mniam... te ciacho i te kubeczki kanki :rolleyes:

Eh, ja tak regularnie zimą wstaję, ale spać chodzę najczęściej 3-4, a bywa i później. Co ja poradzę, że najlepiej mi się pracuje w nocy, a często nie da się inaczej. Za to jak przychodzi sezon na ogród, to 5 jest odpowiednią porą na wyskakiwanie z łóżka. Ciągnie mnie, szczególnie, że wtedy można na sąsiedniej łące spotkać stadko saren :), a widoki poranne są cudowne.

Bastusia - Aniele, pewnie, że pokazuj, bo widzisz, że te diablice rogate :evil: (wszystkie one!;)) są przeciwko mnie, znaczy krzesłom moim :D

Duśka po raz kolejny aż nie wiem co powiedzieć. Królowo. :lol2:

Pestka Ty to masz zdrowie... Ja dokładnie tak funkcjonowałam z 10 lat temu. Teraz oczka same lecą... spać... ;)

hejka Asiu

dopiero dziś zobaczyłam stół i powiem tak, jest bardzo ładny, bardzo bardzo i porządny ale kurcze czy ty nie szłaś w nowoczesność, z tymi szafkami w szarym lakierze mi się troszku gryzie, chyba , ze o taki efekt ci chodziło

mam jeszcze inne pytanie ale nie obraź się, czy te ubrudzone ściany na wysokości pół metra od podłogi to robota psów? bo jeśli tak to raczej jestem pewna, ze nie chcę psa w domu

Wstaje z rana i widze avizo w skrzynce. Acha juz wiem co sie swieci wiec od razu wypad na poczte :rolleyes:

Powiem tylko tyle. Asia DZIEKUJEEEEEEE!!! ;)

A wam Lejdis powiem ze Asia to disajnerka jakich malo na tym swiecie. Czapa jest zaje.... odlotowa. A jaka milusia, w zyciu takiej czapki nie mialem

Jak dam rade to pozniej ofotoszuje. A tu dedykowana kawusia dla gospodyni watku, dzieki Asia ;)

http://oxydrive.co.uk/Images/avicci-coffee-3.jpg

siema siema

królowa ma dwa dni na upolowanie zabójczej kiecki. ma być pełen wypier… l, alecena bardzo rozsądna, bo do końca miesiąca mam 7 imprez i te wszystkie taksówki, flaszki wina itp. (jezu… właśnie sobie zdałam sprawęjak dużo tych okazji )

okazja oficjalna, bankietowa, kolory preferowane jasne.

szwendały się ostatnio po powszechnie obecnych sklepach!? hilfe!

p.s. macie jakiś pomysł co mogę sprezentować na otwarcie nowego biura znajomym?

http://www.zalando.pl/kiomi-sukienka-koszulowa-zielony-k4421c01j-608.html a taka mi sie napatoczyla, ale tobie chyba o cos bardziej wystrzalowego chodzi? ;)

reni - alez ty masz oko :lol2: az sie wrocilam zobaczyc o czym mowisz ;) :)

wydaje mi sie ze to psy + dzieci ;) nawet koty brudza sciany - zwlaszcza na rogach bo luba sie o nie ocierac ;)

No niestety koty też brudzą i nie tylko rogi :p ale na to wystarczy zmywalna farba i jest ok . Gorzej jak sobie postanowią pazurki naostrzyć o ścianę :mad:

Reni ze stołem wybieg świadomy :yes: nowoczesność, nowoczesnością, ale bałaganu widocznie miałam niedobór :rolleyes:

Co do ścian to się wcale się nie gniewam. Wręcz przeciwnie - zastanawiam się dlaczego na takich przeciętnych zdjęciach tak słabo widać te zabrudzenia... :confused: to co widzicie to 1/10 tego jak to wygląda na żywo. Krótko nazywając rzecz o imieniu - slums Attack! Tak. To psy. W zadnym innym pokoju nie ma takiego widoku, tylko w salonie, bo jedynie tutaj psy (nawet nie tyle psy, co jeden z nic, ale powera ma za 20) mają dostęp. To nie koniec. Ze względu na te zabrudzenia (a raczej spodziewanie się ich) mamy oczywiście farbę zmywalną i jesteśmy juz po 3 intensywnych zabiegach oczyszczania ;) I jak myślę, że winowajca ma dopiero rok to... :bash: :cry: :mad:

Dusia ja z modą to zawsze jestem jakieś 2 sezony do tyłu ;) Może coś nude... Modne to jeszcze? A na wielkie otwarcie kup im może księgę pamiątkową na wpisy gości. Albo doda exclusivu w pojęcie"obsługi klienta" albo potraktujecie to z jajem i wpiszą się przyjaciele. W biurze pewnie miejsce się na to znajdzie ;)

http://www.zalando.pl/kiomi-sukienka-koszulowa-zielony-k4421c01j-608.html a taka mi sie napatoczyla, ale tobie chyba o cos bardziej wystrzalowego chodzi? ;)

brzydko wyglada ta sukienka... przygladalas sie jej Ann jak ma przod na dole wykonczony? mi sie nie podoba :no: tak hakby wyciagnela sie gora a pod spodem halka :lol2:

Dusia tutaj z linku podoba mi sie suknia RABIOLA i ROMAINE (1 i 2 rzad drugie :) )

ta tez wymiata :rolleyes: