Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak - sprytnie wybrnęłaś z sytuacji :p :rolleyes:

Ja chyba osiągnęłam swoje kilogramowe i wyglądowe dno :cry:. Tak bym chciała mieć chęci na zadbanie o siebie (nie mówię o kosmetykach, bo to akurat idzie mi łatwo ;) i nie mówię nawet o odchudzaniu, bo to już w ogóle abstrakcja, ale żeby się tak chociaż kilka kilo odelżyć :yes:)

Może zamiast o pysznościach pogadajmy o czymś odwrotnym. Jak omijać słodycze łukiem szerokaśnym i jak zerwać doopę w troki, żeby chciało jej się poruszać... więcej :wiggle:

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

ja ci moge powiedziec! :) trzeba wszystkie slodkosci wywalic, i nowych nie kupowac ;) przez min 2tyg - potem juz sie slodkiego tak nie chce ;) lepiej obkupic sie w migdaly i inne suszki, no i gorzka czekolada tez musi byc - w razie kryzysu ;) do tego domowy fitness - jak nie nuuudna znienawidzona chodakowska to inna 'instuktorka' z you tube ;) chyba ze masz czas, pieniadze i ochote na wychodzenie z domu i cwiczenia w grupie ;)

no i jak dla mnie plaża jest baaardzo motywujaca, a do czerwca tuz tuz!! ;) ;) ;)

Eeeee ja tam proponuje zrobic dziure w zebie i jak sie cos wezmie do ust to zeby tak ten zab napierd..... ze was na sam widok tych slodyczy, bedzie odpychac nawet w sklepie :D

ja oczywiscie dziury nie mam, nawet zdjecie nie wykazalo nic a jak tylko wezme kostke czekolady to juz po mnie... ba nawet jak ciasto zjem ta strona, to zwijam sie z bolu :(

Tak wiec jem- oczami :D

Dzien dobry :D

w koncu wrocilam do swiata zywych :D

a ze tak wspaniale sie czuje to dzisiaj wybywam na zakupy (tyyyylko dla mnie) :p :D

Asiu, cóż mogę powiedzieć - mam dokładnie to samo... Wczoraj stwierdziłam, że jestem już na etapie "muszę" a nie tylko " powinnam" coś z tym zrobić. Coraz gorsze samopoczucie. Kiepsko:sick: Nie wiem jak, ale muszę to zmienić bo słabo się widzę w tym tempie za kilka lat. Może to nadmiar obowiązków związanych z domem, dzieciakami sprawił, że moje sprawy, w tym mój wygląd zeszły na dalszy plan? Sama nie wiem... Proponuję grupę wsparcia.:p

ja moge motywowac ;) :D poki co twardo sie trzymam swoich postanowien ;) ze slodyczami nie szaleje, ale tez sobie nie odmawiam kostki czekolady, czy dwoch (wiecej i tak nigdy nie bylam w stanie zjesc);) poszly precz wszelkie ciasteczka! i paluszki!! jak juz pisalam warto kupic - migdaly, suszone owoce, orzechy (ktore zawsze jadlam i lubie), a zamiast weekendowego szalenstwa typu serniczek, lodoy - mozna zrobic pyszne koktajle albo sorbet!! :D

ps. zaraz wracam, ide cwiczyc :p

Dla mnie najlepszą dietą jest ciąża :rolleyes:

Słodycze - z tym będzie najtrudniej, bo jakoś mam na nie spore "zapotrzebowanie" :bash: no i ruchu też trochę by się przydało... :cry: Samo się nie zrobi :no: to co? Działamy? Na początek proponuję "spowiadać" się z każdego, drobnego nawet sukcesu - trzeba zarazić mózg myśleniem o postępach w chudnięciu, a nie częstować go kolejnymi pysznymi obrazkami...

A propos... przesyłka od Kanki zawierała...

http://images61.fotosik.pl/783/6f8243820996a06amed.jpg

No i dupa w kwiatach :bash:

Kwiaty? Wiosna! Słonecznej życzę... bo przyszła :D

http://images63.fotosik.pl/784/0b8b061453dba8d5med.jpg