asiazett 21.03.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Asia jak po tej czeko mamy się skupić i myśleć o fit&fun No właśnie uświadamiam społeczeństwu jakie to trudne... Wiedziałam, że Meliska od razu w seks pójdzie. Nie. Seks się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.03.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No właśnie uświadamiam społeczeństwu jakie to trudne... Wiedziałam, że Meliska od razu w seks pójdzie. Nie. Seks się nie liczy Halo halo...wypraszam sobie czy ja uzylam tego slowa?? NIE fit & fun ma byc i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.03.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A Ty się tutaj nie wymiguj Nie zacytowałam przecież, a co się kryje pod Twoimi "rolleyes'ami" to my już dobrze wiemy Ma być - a jakże! Ale nie liczy się do statystyk, bo to tylko bonus, extras, dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.03.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 taaaak , a później będzie narzekać że ją nadgarstki bolą juz rozgrzane chociaz dzisiaj byl nacisk na cztery litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.03.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 1 - n 2 - o 3 - g 4 - i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 21.03.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 O widzę że mi poczta czekoladę zgniotła dobrze że buteleczek nie potłukła Wiecie co ja tam strasznie słodyczowa nie jestem ale mam momenty kiedy do kawki ssie mnie na słodkie A ritter Sport to moje ulubione czekolady ( oo i mają w nazwie sport to prawie jak by się ćwiczyło jak się je zjada ) . A Jacobs to kawa więc nie ma co sobie wyrzucać A ja kawoszka straaaaaszna jestem A paczuszka to było podziękowanie za prezenty więc spokojnie jak nie chcesz nie będę się narzucać więcej ze słodkościami A teraz nowa dostawa byłą przecież bo na ferie w Niemczech byłam u męża A tak na poważnie to ja problem z wagą mam i miałam ale 2lata temu oddałam się w ręce pani dr dietetyczki . Rok byłam z nią straciłam 23 kg w 8 miesicy ale wyprowadziłam się do Niemiec i trochę zaprzepaściłam (tzn nie przytyłam jak wcześniej ale i nie schudłam . Teraz odkąd znowu mieszkam w PL poszłam do dietetyczki i na masaże Co prawda ona prowadzi zupełnie inaczej i chudne dużo wolniej bo tak z 2 kg miesiacznie ale za to jem w zasadzie wszystko i 5 razy dziennie i to takie rzeczy które wcześniej miałam zabronione . Więc tłumaczę sobie że w tym szaleństwie metoda i może lepiej wolniej/mniej a żyć potem normalnie i sobie tak nie odmawiać no zobaczymy na razie jestem na początku drogi i na diecie od 2 miesiacy . A zaraz lece na masażyk na cellulit to jest mega przyjemnie 2 razy w tygodniu raz na brzuch raz na uda latam To mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.03.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 1 - n 2 - o 3 - g 4 - i nogi tez byly ja przy tych cwiczeniach zamias 'chudnac' to 'tyje' tylko jakos teraz juz bez oporu wchodze w spodnie w ktore wchodzilam z oporami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.03.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 mądre głowy pomożecie mi? zabudowa wyszła kicha... wkleiłam foto i dumać trzeba szybko jak to poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.03.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Czekolada ze sportem w nazwie:p Dietetyczka, tak to chyba najrozsądniejsze dla mnie rozwiązanie... Daję sobie ostatnią szansę a potem oddaję się w fachowe ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 21.03.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ale sie tu dzialo pod moje dwa dni nieobecnosci. Jesli mowa z zrzucaniu juz tych kilku zimowych kilogramow to chyba metoda Meliski jest najlepsza Nie ma to jak laczyc przyjemne z pozytecznym a i kazdy bedzie zadowolony Ach ta gimnastyka :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.03.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Przyjemne to ja gofry z bita smietana, cukrem pudrem i owocami mialam niedawno objedlismy sie wszyscy ze juz kolejnych porcji nikt nie mial sily zjesc Mam zaliczone moje pierwsze pieczenie a pozniej bedzie to pozyteczne....czyli spalanie kalorii :D:D Sluchajcie.... moja zmywarka jest cala i zdrowa dzisiaj ja dostarczono aaaa i kupilam sobie sukienke inna niz ta co pokazywalam, bo w innym sklepie bylam... moj maz mowi ze pieknie wygladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 21.03.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 To jak jest nowa sukienka to Meliska stawia flache i robi drinki, whoooha do tego moze bys sie pokazala w nowej kiecce co nie Lejdis, czekamy co :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.03.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 ooo nieeeee pokazu nie bedzie jakis czas temu pisalam na forum, ze nie bedzie moich zdjec ale postawic to moge... z okazji zmywarki :D:D http://img.loveit.pl/obrazki/20120116/fotobig/50dba91cde5a458b47ea69c.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 21.03.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 nie to nie ale za zmywarke wypije co by ci dobrze sie pucowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.03.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Czyli co? Gofry dla przyjemności, a seks dla "pożyteczności" a to dlaczego nie dla przyjemności? Gratuluję zmywarki. Siupię szota. Andrew - cześć KrasnoLudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 21.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Czyli co? Gofry dla przyjemności, a seks dla "pożyteczności" a to dlaczego nie dla przyjemności? Gratuluję zmywarki. Siupię szota. Andrew - cześć KrasnoLudzie ha ha a zebys wiedziala Asia ze teraz to mykam jak krasny ludek Z tymi goframi to chyba masz racje, ze tylko dla przyjemnosci bo pozytku to z nich chyba nima. No chyba ze ich pozytecznosc rozwazalby sam niedziwedz przygotowujacy sie do zimy a z tym S to oczywiscie i przyjemne i pozyteczne, jakby na to nie patrzec zawsze bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.03.2014 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Chyba, że ktoś rodzi siedemnaste dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 21.03.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Chyba, że ktoś rodzi siedemnaste dziecko skoro bylo az 17 to chyba bylo przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.03.2014 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Jak byłam mała to mierzyłam ilość odbytych seksów ilością posiadanych dzieci, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 21.03.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Jak byłam mała to mierzyłam ilość odbytych seksów ilością posiadanych dzieci, hehe :OMG: to jakby tak bylo w zyciu to nie powiem co by mi wyschlo :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts