Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O widzę że mi poczta czekoladę zgniotła :mad: dobrze że buteleczek nie potłukła ;)

Wiecie co ja tam strasznie słodyczowa nie jestem ale mam momenty kiedy do kawki ssie mnie na słodkie ;-) A ritter Sport to moje ulubione czekolady :rolleyes: ( oo i mają w nazwie sport to prawie jak by się ćwiczyło jak się je zjada :lol2:) . A Jacobs to kawa więc nie ma co sobie wyrzucać ;) A ja kawoszka straaaaaszna jestem :rolleyes: A paczuszka to było podziękowanie za prezenty więc spokojnie jak nie chcesz nie będę się narzucać więcej ze słodkościami :p A teraz nowa dostawa byłą przecież bo na ferie w Niemczech byłam u męża :p

A tak na poważnie to ja problem z wagą mam i miałam ale 2lata temu oddałam się w ręce pani dr dietetyczki . Rok byłam z nią straciłam 23 kg w 8 miesicy ale wyprowadziłam się do Niemiec i trochę zaprzepaściłam (tzn nie przytyłam jak wcześniej ale i nie schudłam . Teraz odkąd znowu mieszkam w PL poszłam do dietetyczki i na masaże ;-) Co prawda ona prowadzi zupełnie inaczej i chudne dużo wolniej bo tak z 2 kg miesiacznie ale za to jem w zasadzie wszystko i 5 razy dziennie i to takie rzeczy które wcześniej miałam zabronione ;-) . Więc tłumaczę sobie że w tym szaleństwie metoda i może lepiej wolniej/mniej a żyć potem normalnie i sobie tak nie odmawiać ;) no zobaczymy na razie jestem na początku drogi i na diecie od 2 miesiacy . A zaraz lece na masażyk na cellulit to jest mega przyjemnie ;-) 2 razy w tygodniu raz na brzuch raz na uda latam ;-) To mi się podoba :lol2:

Przyjemne to ja gofry z bita smietana, cukrem pudrem i owocami mialam niedawno :rolleyes:

objedlismy sie wszyscy ze juz kolejnych porcji nikt nie mial sily zjesc :D

Mam zaliczone moje pierwsze pieczenie :lol2:

a pozniej bedzie to pozyteczne....czyli spalanie kalorii :D:D:D

Sluchajcie.... moja zmywarka jest cala i zdrowa :wave:

dzisiaj ja dostarczono :D

aaaa i kupilam sobie sukienke :p inna niz ta co pokazywalam, bo w innym sklepie bylam... moj maz mowi ze pieknie wygladam :wiggle:

Czyli co? Gofry dla przyjemności, a seks dla "pożyteczności" :rolleyes: a to dlaczego nie dla przyjemności?

Gratuluję zmywarki. Siupię szota.

Andrew - cześć KrasnoLudzie ;)

ha ha a zebys wiedziala Asia ze teraz to mykam jak krasny ludek :lol2:

Z tymi goframi to chyba masz racje, ze tylko dla przyjemnosci bo pozytku to z nich chyba nima. No chyba ze ich pozytecznosc rozwazalby sam niedziwedz przygotowujacy sie do zimy :lol2: a z tym S to oczywiscie i przyjemne i pozyteczne, jakby na to nie patrzec zawsze bedzie dobrze :rolleyes: