kanka9 24.03.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ja właśnie na kolację zjadłam sałatkę ryż , krewetki, cebulka, i papryka no i kiełki , kiełki mogła bym dawać do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.03.2014 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Kanka - Ty jesteś moją bohaterką z tym odchudzaniem A po takim czasie to jeszcze Ci ta dietetyczka jest potrzebna? Bo ja po kilku miesiącach zaczęłam mieć w nosie nawet i ją. Byłam już zmęczona. Mierzeniem, liczeniem, kupowaniem jak w aptece - wszystkiego po troszeczkę i nie daj boże czegoś zapomnieć ! Ja to bym potrzebowała kucharkę nadworną i trenera personalnego, a do tego sprzątaczkę i nianię, bo na te "przyjemności" mogłoby już nie starczyć czasu Wtedy to bym się mogła odchudzać - pełną gębą (że tak powiem ) ... Przecież nie można żywić się tylko sałatą... Haha... A jednak... [ATTACH=CONFIG]250342[/ATTACH] Dzisiaj ani pół słodyczka nie wciągnęłam Żeby mi się jeszcze chciało pobiegać, na skakance poskakać, poćwiczyć - whatever... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.03.2014 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Z innej beczki... Z których stron do wrzucania zdjęć korzystacie? Bo ja już na imageshack limity wyczerpałam - płacić każą , na fotosiku limity wyczerpałam - płacić każą , a przez FM tylko miniaturki (metoda pestki jakoś nie działa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 24.03.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Z innej beczki... Z których stron do wrzucania zdjęć korzystacie? Bo ja już na imageshack limity wyczerpałam - płacić każą , na fotosiku limity wyczerpałam - płacić każą , a przez FM tylko miniaturki (metoda pestki jakoś nie działa ) Mam ten sam problem ;-/ A co do dietetyczki to jednak potrzebuje . Ja pierwszy rok to dietowałam w Gdańsku i niestety nie dokończyłam terapii bo wyjechałam na rok do Niemiec . I troche ten samotny rok spowodował dodanie kilku kilo (całe szczęście nie tyle co straciłam ) . Teraz od stycznia chodze do babeczki w Szczecinie . Ona ma inne metody troche . Dużo wolniej chudnę ale jem w zasadzie wszystko i sporo . Wiesz u mnie to nie tylko kwestia wyglądu a zdrowia . Ja jestem pod kontrolą lekarza a i moje dietetyczki to też panie dr . Musze mieć dopasowaną dietę i leki itd . Mam nadzieje że u niej dojdę do etapu stabilizacji i zakończę kurację . Ale u mnie to i tak już walka całe życie . Muszę zmienić wszystkie przyzwyczajenia i pilnować zdrowego jedzenia inaczej wrócę do tego co było . To jak u alkoholika tego się nie wyleczy taki przypadek ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.03.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ja z photobucket.comKiedyś z tinypic ale coś tam szwankowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Z innej beczki... Z których stron do wrzucania zdjęć korzystacie? Bo ja już na imageshack limity wyczerpałam - płacić każą , na fotosiku limity wyczerpałam - płacić każą , a przez FM tylko miniaturki (metoda pestki jakoś nie działa ) juz kiedys pisalam ja korzystam z picasaweb.google.com jakos limitow jeszcze nie mam tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.03.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Podczytywalam dzis o dietach- dietowalsm sie cały dzień A teraz loda liże... Tak mnie głośno nawoływał z lodówki, nie mogłam być obojętna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.03.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Obczajam. Dzięki dziewczynki Magdalena! Kolejna kusicielka?! Mnie Twój lód nie rusza. Ja mam silną wolę! Hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.03.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Z innej beczki... Z których stron do wrzucania zdjęć korzystacie? Bo ja już na imageshack limity wyczerpałam - płacić każą , na fotosiku limity wyczerpałam - płacić każą , a przez FM tylko miniaturki (metoda pestki jakoś nie działa ) ja normalnie z dysku - najwygodniej wg mnie... miniaturka jest a jak klikniesz to masz duże... a jak chcesz koniecznie ze stronki to photobucket - tylko z takiego korzystałam kiedyś, więc o nim piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.03.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Niby tez... Ale no nie umiem odpuścić loda jak wiem, ze w lodowce - wystarczy niby nie kupić Zaraz sie Mel zjawi z lodowa teoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.03.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ... Zaraz sie Mel zjawi z lodowa teoria ja nie Mel ale o tym samym od razu pomyślałam... no bo jak tu, czytając ... A teraz loda liże... ... nie pomyśleć o ciepłych lodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.03.2014 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 A fe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.03.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Fiu fiu Mel dwa;) Ok zamiast określenia lody na fm zacznę używać "zmrożony deser" Bez odesłanie, ze niby waniliowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.03.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 "Zmrożony deser, którego nazwy właściwej użyć mi nie wolno" Jednak mała Meliska a całe forum seksem sterroryzowała Nawet bym powiedziała: ZBAŁAMUCIŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.03.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 to taki skrót jak z: "...Wyobraźmy sobie jak ubogi byłby słownik przeciętnego Polaka bez prostej kurwy. Idziemy sobie przez ulicę, potykamy się nagle i mówimy do siebie:"bardzo mnie irytują nierówności chodnika, które znienacka narażają mnie na upadek. Nasuwa mi to złe myśli o władzach gminy". Wszystkie te i o wiele jeszcze bogatsze treści i emocje wyraża proste "O kurwa!", które wyczerpuje sprawę..." można mówić i mówić - albo skwitować "kurwa"... znaczenie takie samo tu jest podobnie "Zmrożony deser, którego nazwy właściwej użyć mi nie wolno" - zamiast "lodzika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 hmmm ja chyba też mam w lodówce "zmrożony deser, którego nazwy nie wolno wymówić" Magda, tak mi ochoty narobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.03.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Jesteście zepsute. Do szpiku kości! Wszystkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 24.03.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Jak dodam , ze miałam na patyku to bardzo już zepsuta? patyczek wyjątkowo dobrze oszlifowany Dobre z tym "qrwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.03.2014 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.03.2014 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ale jednak nie bardziej niż on... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/1280829828_kangaroo-licking-its-balls_zpsd0bf8c8d.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts