Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kanka - Ty jesteś moją bohaterką z tym odchudzaniem :yes: A po takim czasie to jeszcze Ci ta dietetyczka jest potrzebna? Bo ja po kilku miesiącach zaczęłam mieć w nosie nawet i ją. Byłam już zmęczona. Mierzeniem, liczeniem, kupowaniem jak w aptece - wszystkiego po troszeczkę i nie daj boże czegoś zapomnieć :bash:! Ja to bym potrzebowała kucharkę nadworną i trenera personalnego, a do tego sprzątaczkę i nianię, bo na te "przyjemności" mogłoby już nie starczyć czasu ;) Wtedy to bym się mogła odchudzać - pełną gębą (że tak powiem ;))

... Przecież nie można żywić się tylko sałatą...

Haha... A jednak...

[ATTACH=CONFIG]250342[/ATTACH]

Dzisiaj ani pół słodyczka nie wciągnęłam :D Żeby mi się jeszcze chciało pobiegać, na skakance poskakać, poćwiczyć - whatever... :rolleyes:

Z innej beczki... Z których stron do wrzucania zdjęć korzystacie? Bo ja już na imageshack limity wyczerpałam - płacić każą :sick:, na fotosiku limity wyczerpałam - płacić każą :sick:, a przez FM tylko miniaturki (metoda pestki jakoś nie działa :()

Mam ten sam problem ;-/

A co do dietetyczki ;-) to jednak potrzebuje . Ja pierwszy rok to dietowałam w Gdańsku i niestety nie dokończyłam terapii bo wyjechałam na rok do Niemiec . I troche ten samotny rok spowodował dodanie kilku kilo (całe szczęście nie tyle co straciłam ;-) ) . Teraz od stycznia chodze do babeczki w Szczecinie . Ona ma inne metody troche . Dużo wolniej chudnę ale jem w zasadzie wszystko i sporo ;-) . Wiesz u mnie to nie tylko kwestia wyglądu a zdrowia . Ja jestem pod kontrolą lekarza a i moje dietetyczki to też panie dr . Musze mieć dopasowaną dietę i leki itd . Mam nadzieje że u niej dojdę do etapu stabilizacji i zakończę kurację . Ale u mnie to i tak już walka całe życie . Muszę zmienić wszystkie przyzwyczajenia i pilnować zdrowego jedzenia inaczej wrócę do tego co było . To jak u alkoholika tego się nie wyleczy taki przypadek ;-]

Z innej beczki... Z których stron do wrzucania zdjęć korzystacie? Bo ja już na imageshack limity wyczerpałam - płacić każą :sick:, na fotosiku limity wyczerpałam - płacić każą :sick:, a przez FM tylko miniaturki (metoda pestki jakoś nie działa :()

juz kiedys pisalam

ja korzystam z picasaweb.google.com

jakos limitow jeszcze nie mam tam :D

ja normalnie z dysku - najwygodniej wg mnie... miniaturka jest a jak klikniesz to masz duże...

a jak chcesz koniecznie ze stronki to photobucket - tylko z takiego korzystałam kiedyś, więc o nim piszę

to taki skrót jak z:

"...Wyobraźmy sobie jak ubogi byłby słownik przeciętnego Polaka bez prostej kurwy. Idziemy sobie przez ulicę, potykamy się nagle i mówimy do siebie:"bardzo mnie irytują nierówności chodnika, które znienacka narażają mnie na upadek. Nasuwa mi to złe myśli o władzach gminy". Wszystkie te i o wiele jeszcze bogatsze treści i emocje wyraża proste "O kurwa!", które wyczerpuje sprawę..."

można mówić i mówić - albo skwitować "kurwa"... znaczenie takie samo :D

tu jest podobnie

"Zmrożony deser, którego nazwy właściwej użyć mi nie wolno" - zamiast "lodzika" :lol2: