Magda_lena85 25.03.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 masz na mysli siebie CIEBIE!! też masz 38? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.03.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 to wychodzi na to ze to 38?? no jakos tak :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.03.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 (edytowane) Oooo. Ann Pokaż buta no te takie łoo - na zywo sa jeszcze bardziej PRZEZARĄBISTE! ktoras chetna?? bo w tym kolorze to juz nigdzie nie ma no nie kupie sobie przeciez rozowych!!!! Edytowane 25 Marca 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 25.03.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 łoooooo sportowo luuuuuuuuuuuuuuubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.03.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Gdybys skorzystala z mojej propozyji to by sie zaladowalo dobrze ci jak filmik to na YT wrzuc i dodac iiiii spadaj! mnie tutaj z wami nie bylo... iiiii kto takiego zboczenca lizacego jajka dodal hm?!! nie ja! Meli nie nadymaj się tak. Byłam na picasie, nawet dodałam zdjęcie, ale skąd tam kody pobrać, żeby na foruma wrzucić to już nie znalazłam Na photobuckecie też można filmiki dodawać, to pomyślałam, że skorzystam z okazji... A na YT to nie trzeba mieć konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 25.03.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 od zjedzenia loda nikt w ciaze jeszcze nie zaszedl Meliska to czy zaszedl czy nie to chyba w duzej mierze zalezy od tego jakie to sa lody http://oxydrive.co.uk/Images/blowjob.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Meliska to czy zaszedl czy nie to chyba w duzej mierze zalezy od tego jakie to sa lody http://oxydrive.co.uk/Images/blowjob.gif guupi jestes! w ten sposob tez nie zajdziesz a feeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.03.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Melcia zachodzi "z nienacka" :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.03.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ann, butki ładne, ale nie mój rozmiar (też mam 39). Też muszę kupić fitnessowe ale ja celuję w easytony... Swoją drogą to jak Ty liczyłaś, że nie doliczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 (edytowane) Meli nie nadymaj się tak. Byłam na picasie, nawet dodałam zdjęcie, ale skąd tam kody pobrać, żeby na foruma wrzucić to już nie znalazłam Na photobuckecie też można filmiki dodawać, to pomyślałam, że skorzystam z okazji... A na YT to nie trzeba mieć konta? zrobic ci instrukcje zdjeciowa?? jest takie info po zaladowaniu sie strony: kliknij tutaj aby wrocic do albumu picasa web album wtedy skieruje ciebie na ta strone i po kliknieciu na zdjecie po prawej stronie masz opisy i jest tam: Link do tego zdjecia... klikasz i masz: Link Umieść obraz na stronie Wybierz rozmiar Ukryj link do albumu Tylko zdjęcie (bez linku) zaznaczasz kwadracik przy Tylko zdjecie...wybierasz rozmiar i wtedy zaznaczasz link gdzie pisze :LINK Na YT zaloz konto, jak go nie masz...jaki w tym problem dla mnie zaden... juz kiedys dodawalam filmiki z koncertu Edytowane 25 Marca 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 CIEBIE!! też masz 38? no mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Melcia zachodzi "z nienacka" :lol2: akurat ja to wiem jak zachodze i nie z nienacka a moze i z nienacka...jezli mozna by powiedziec ze meza tak wzielam bo chcialam zajsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.03.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ann, butki ładne, ale nie mój rozmiar (też mam 39). Też muszę kupić fitnessowe ale ja celuję w easytony... Swoją drogą to jak Ty liczyłaś, że nie doliczyłaś? zdarza sie jeszcze rano byly dostepne rozmiary a teraz kit wciskaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 25.03.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 guupi jestes! w ten sposob tez nie zajdziesz a feeeeeee Ok guuupi niech ci bedzie tylko jakos w ten sposob to zostalem tatusiem, zaczyna sie od deseru a konczy na obiedzie http://oxydrive.co.uk/Images/crazyguy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ok guuupi niech ci bedzie tylko jakos w ten sposob to zostalem tatusiem, zaczyna sie od deseru a konczy na obiedzie http://oxydrive.co.uk/Images/crazyguy.gif ojj tak tylko powiedzialam.. nie w formie obrazliwej ... wiesz o tym co nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 zdarza sie jeszcze rano byly dostepne rozmiary a teraz kit wciskaja... zastrasz ich rzecznikiem praw konsumenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.03.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 To chyba nic nie da. Przecież nie można nakazać komuś sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.03.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ann a nie możesz zwrócić i kasę odzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.03.2014 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Popróbuję jeszcze na tej picasie. Na YT to ostateczność, bo to wtedy wszyscy widzą, nie? A ja aż tak wszystkim nie chcę pokazywać Jeszcze jedno techniczne pytanie. Na PB każą wrzucać pliki filmowe z rozszerzenie: 3g2, 3gp, 3gp2, 3gpp, avi, divx, flv, gif, mov, mp4, mpeg4, mpg4, mpeg, mpg, m4v, wmv. A ja mam .mts - to co? Można to jakoś przerobić na jakiś z powyższych, czy kaplica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 25.03.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Widzieliście? http://www.westwing.pl/kampania-kolory-vialli/?loginHash=13e5a6801c74ab6af1ab94f5ec420a3f&utm_source=sale-newsletter&utm_medium=ww-newsletter&utm_content=content&utm_campaign=sale-nl-20140325&utm_term=no-special-tg Piękne szklaneczki. Ale cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts