Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdybys skorzystala z mojej propozyji to by sie zaladowalo :p

dobrze ci :p

jak filmik to na YT wrzuc i dodac :p

iiiii spadaj! mnie tutaj z wami nie bylo... iiiii kto takiego zboczenca lizacego jajka dodal hm?!! nie ja! :p

Meli nie nadymaj się tak. Byłam na picasie, nawet dodałam zdjęcie, ale skąd tam kody pobrać, żeby na foruma wrzucić to już nie znalazłam :( Na photobuckecie też można filmiki dodawać, to pomyślałam, że skorzystam z okazji... A na YT to nie trzeba mieć konta?

Meli nie nadymaj się tak. Byłam na picasie, nawet dodałam zdjęcie, ale skąd tam kody pobrać, żeby na foruma wrzucić to już nie znalazłam :( Na photobuckecie też można filmiki dodawać, to pomyślałam, że skorzystam z okazji... A na YT to nie trzeba mieć konta?

zrobic ci instrukcje zdjeciowa??

jest takie info po zaladowaniu sie strony:

kliknij tutaj aby wrocic do albumu picasa web album

wtedy skieruje ciebie na ta strone i po kliknieciu na zdjecie po prawej stronie masz opisy i jest tam: Link do tego zdjecia...

klikasz i masz:

Link

Umieść obraz na stronie

Wybierz rozmiar

Ukryj link do albumu

Tylko zdjęcie (bez linku)

zaznaczasz kwadracik przy Tylko zdjecie...wybierasz rozmiar i wtedy zaznaczasz link gdzie pisze :LINK

Na YT zaloz konto, jak go nie masz...jaki w tym problem ;)

dla mnie zaden... juz kiedys dodawalam filmiki z koncertu :p

Edytowane przez Mmelisa

Popróbuję jeszcze na tej picasie. Na YT to ostateczność, bo to wtedy wszyscy widzą, nie? A ja aż tak wszystkim nie chcę pokazywać ;)

Jeszcze jedno techniczne pytanie. Na PB każą wrzucać pliki filmowe z rozszerzenie: 3g2, 3gp, 3gp2, 3gpp, avi, divx, flv, gif, mov, mp4, mpeg4, mpg4, mpeg, mpg, m4v, wmv. A ja mam .mts - to co? Można to jakoś przerobić na jakiś z powyższych, czy kaplica?