diana_teresa 09.09.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Nowodvorski wcale nie jest tym co "aż tak mi się podoba" Rzecz w tym, że wszystkie one mniej lub bardziej mi się podobają W tej chwili chyba najbliżej mi do Corala (myślę, że gotowa jestem zaryzykować "ilość" światła) + Scandinavia. Co sądzicie o tym zestawie? Ja myślę że będzie super. Wczoraj przeglądałam czasopisma wnętrzarskie pod względem oświetlenia by coś Ci doradzić ale jakoś chyba nic oprócz tego co pokazałaś nie wpadło mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Asia, przekleję Ci moją odpowiedź z dzieciowego wątku odnośnie ramki do zwierzęcego plakatu: Asia, nie marudź Kiedyś może będziesz miała okazję. Ramka jest z Leroy Merlin. Jakaś niedroga (bo plastikowa) seria Inspire. Ale jeśli jesteś w tej dobrej sytuacji, że masz IKEA pod nosem, to ichnia ramka Stromby jest idealna i tania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2013 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Właśnie ją odebrałam, odczytałam i na priv i wszystko i.... BARDZO DZIĘKUJĘ! Dopisałam sobie jeszcze info o wymiarze i o ramkach. Potraktuję ten pakiet jako dzisiejszy prezent urodzinowy Na torcika zapraszam później, bo teraz siedzę przy kompie i nadrabiam forumowe zaległości, no więc nie mam jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2013 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Ja myślę że będzie super. Wczoraj przeglądałam czasopisma wnętrzarskie pod względem oświetlenia by coś Ci doradzić ale jakoś chyba nic oprócz tego co pokazałaś nie wpadło mi w oko Wow, bardzo dziękuję za tak wnikliwe zaangażowanie, że nawet w wolnej chwili pamiętasz o lampach dla Asi ale z Twojej wypowiedzi wynika też, że skoro oprócz tego co już mamy nie ma nic ciekawszego, to chyba kawał dobrej roboty odwaliłyśmy w tej kwestii, co? Jeszcze tylko! się na coś zdecydować i już. Po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Asiu pewnie ze kawał dobrej roboty a teraz Ty musisz wybrać.No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełniania marzeń nie tylko wnętrzarskich no i zdrówka dużo i uśmiechu i oby dzieciaczki Ci się dobrze chowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2013 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Dianka - bardzo dziękuję Jako, że jednak próbuję za wszelką cenę (w urodziny szczególnie) zaprzeczać biegowi czasu wymyśliłam sobie, że w tym roku zamiast życzeń przyjmuję KOMPLEMENTY Widzisz Diana, nawet mówić nie musiałam, a jakoś Ci i tak naturalnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.09.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 no to i ja pożyczę ci z rana najlepszego! a skoro zbierasz komplementy - to niechaj czas dalej obchodzi się z tobą łaskawie, niechaj wciąż dopisuje fantazja i oby cię pogoda ducha nie opuszczała (i żeby wszystkie dzisiejsze ciepłe słowa się pospełniały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.09.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.09.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 to i ja sie witam z najlepszymi zyczeniami spelnienia marzen i pociechy z coreczek i meza próbuję za wszelką cenę (w urodziny szczególnie) zaprzeczać biegowi czasu no blagam Cie ......... Ty mi tu nie pisz o "biegu czasu" ...... mlodziutka jestes i jeszcze na takie "teksty" bedziesz miala czas z Twoja energia, to nawet majac 70 lat nie poczujesz, ze ten czas uplywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Hihi, dzięki Dziewczynki Ja od 18-tki co rok w ten dzień ubolewam :/ Zawsze mentalnie jestem jakieś 4 lata do tyłu Tym razem musiałam się jakoś do tego przygotować, bo wskakuję w nową dekadę, a to dodatkowa trudność, to już od pół roku sobie UŚWIADAMIAŁAM, że to już 30! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.09.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 UŚWIADAMIAŁAM, że to już 30! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif no przestan, toz to najlepszy okres w zyciu i tak masz o tym myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 po 30 kobiety pięknieją! Kochana wszystkiego najlepszego!! Hmn...a to bardzo jasne światło to po co konkretnie? bo mnie służy tylko i wyłącznie do sprzątania wieczorem Weź na ten jeden kabel zamontuj oprawkę z żarówką np 60 vat, załóż obojętnie jaki abażur z tkaniny (do kupienia np w ikea) i wtedy upewnisz się czy nie da rady. Albo na odwrót w salonie ta kilkuabażurowa a w jadalni pojedynczy abażur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Asiu, czyli się z terminem ładnie wpasowałam A z komplementów, to obyś dalej się tak ładnie wykańczała! Produkcji kolejnych ładnych dzieciaków nie życzę. Chyba, że chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.09.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 wiesz co ci powiem Asiu... może to pierwsze objawy "kryzysu wieku średniego", ale jak tak sobie refleksyjnie o młodości i studenckiej beztrosce pomyślę (a raczej o tych czasach, bo trosk tam było co nie miara - umartwiałam się o wszystko hehe), to powiem ci, że znacznie bardziej podoba mi się ta kobieta, którą dziś widzę w lustrze. może i ma pierwsze zmarszczki, może i cera już nie tak rumiana, może i w biodrze 2 cm za dużo i na brzuchu się fałdka czasem pojawi, może i potrzebuję te 7h snu bo inaczej wyglądam jak straszydło, ale za nic w świecie czasu bym cofnąć nie chciała. bo ta dzisiejsza ja jest niezależna i może wszystko, jest kimś, a dla kogoś jest najważniejsza. i mimo wszystkich swoich niedoskonałości, jest pod wieloma względami idealna - umie być atrakcyjna i seksowna, umie być odpowiedzialna i profesjonalna, umie być zdyscyplinowana. a kiedy jej się zachce - staje się ciepłą kluchą i może mieć wyje.. na cały świat. tak więc 30 - nadchodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.09.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Duśka, nic dodać nic ująć!Pięknie to ujęłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Oł YES! Dusia! Ale pięknie powiedziane. Ja nie wiedziałam, że w Tobie takie romantyczne zwierze drzemie :rrrau: Problem polega tylko na tym, że to co za nami nie wróci, a jak ktoś jest sentymentalny (jak ja ) to mu przemijającej każdej chwili szkoda Ale Twoje słowa chyba i tak do mnie przemówiły baaardzo . Fajny prezent - że się dobrze można poczuć http://emotikona.pl/emotikony/pic/2czapeczka.gif Ukroję Ci za to największy kawałek tortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Produkcji kolejnych ładnych dzieciaków nie życzę. Chyba, że chcesz Rozważam http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Duś pięknie napisane wazelino Asiu największy powinnam dostać ja, bo Maciek się domaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Duś pięknie napisane wazelino Asiu największy powinnam dostać ja, bo Maciek się domaga Tak myślałam, że co cwansi się oburzą hihi Venus za bezkompromisowość, Narendil za plakat, Dusi za piękne powyższe słowa, Słonku za świecenie, Nessce za obecność, Diance za podobieństwa, Ance Ślężance za wieczorne maile i mój ogródek, Londonce za łagodność, Karolinie za realizację moich moto inspiracji, Yuce za przystojnego synka należy nię NAJWIĘKSZY kawałek tortu! Jadę w takim razie upolować dobrego torta (te moje własnoręczne zostały brutalnie pożarte na sobotniej imprezie zanim zdążyłam je "na kliszy" uwiecznić, więc dzisiaj pierdzielę... nie robię! Kupuję, bo kto bogatemu zabroni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Duś pięknie napisane wazelino Asiu największy powinnam dostać ja, bo Maciek się domaga No conajmniej mam skojarzenia z ciążą I ta godzina "0" od której 2 tygodnie...? Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts