Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Nowodvorski wcale nie jest tym co "aż tak mi się podoba" :no: Rzecz w tym, że wszystkie one mniej lub bardziej mi się podobają :( W tej chwili chyba najbliżej mi do Corala (myślę, że gotowa jestem zaryzykować "ilość" światła) + Scandinavia. Co sądzicie o tym zestawie?

Ja myślę że będzie super.

Wczoraj przeglądałam czasopisma wnętrzarskie pod względem oświetlenia by coś Ci doradzić ale jakoś chyba nic oprócz tego co pokazałaś nie wpadło mi w oko

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asia,

przekleję Ci moją odpowiedź z dzieciowego wątku odnośnie ramki do zwierzęcego plakatu:

Asia, nie marudź :D Kiedyś może będziesz miała okazję.

Ramka jest z Leroy Merlin. Jakaś niedroga (bo plastikowa) seria Inspire.

Ale jeśli jesteś w tej dobrej sytuacji, że masz IKEA pod nosem, to ichnia ramka Stromby jest idealna i tania.

Właśnie ją odebrałam, odczytałam i na priv i wszystko i.... BARDZO DZIĘKUJĘ! Dopisałam sobie jeszcze info o wymiarze i o ramkach.

Potraktuję ten pakiet jako dzisiejszy prezent urodzinowy :lol2: Na torcika zapraszam później, bo teraz siedzę przy kompie i nadrabiam forumowe zaległości, no więc nie mam jak :bash: ;)

Ja myślę że będzie super.

Wczoraj przeglądałam czasopisma wnętrzarskie pod względem oświetlenia by coś Ci doradzić ale jakoś chyba nic oprócz tego co pokazałaś nie wpadło mi w oko

Wow, bardzo dziękuję za tak wnikliwe zaangażowanie, że nawet w wolnej chwili pamiętasz o lampach dla Asi :p :hug: ale z Twojej wypowiedzi wynika też, że skoro oprócz tego co już mamy nie ma nic ciekawszego, to chyba kawał dobrej roboty odwaliłyśmy w tej kwestii, co? Jeszcze tylko! się na coś zdecydować i już. Po sprawie :p :cool:

to i ja sie witam z najlepszymi zyczeniami :) spelnienia marzen i pociechy z coreczek i meza ;)

próbuję za wszelką cenę (w urodziny szczególnie) zaprzeczać biegowi czasu

no blagam Cie ......... Ty mi tu nie pisz o "biegu czasu" ...... mlodziutka jestes i jeszcze na takie "teksty" bedziesz miala czas :p

z Twoja energia, to nawet majac 70 lat nie poczujesz, ze ten czas uplywa ;)

Hihi, dzięki Dziewczynki :hug:

Ja od 18-tki co rok w ten dzień ubolewam :/ Zawsze mentalnie jestem jakieś 4 lata do tyłu :bash: Tym razem musiałam się jakoś do tego przygotować, bo wskakuję w nową dekadę, a to dodatkowa trudność, to już od pół roku sobie UŚWIADAMIAŁAM, że to już 30! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif

po 30 kobiety pięknieją! :yes:

Kochana wszystkiego najlepszego!! :hug:

Hmn...a to bardzo jasne światło to po co konkretnie? bo mnie służy tylko i wyłącznie do sprzątania wieczorem :rolleyes:

Weź na ten jeden kabel zamontuj oprawkę z żarówką np 60 vat, załóż obojętnie jaki abażur z tkaniny (do kupienia np w ikea) i wtedy upewnisz się czy nie da rady.

Albo na odwrót w salonie ta kilkuabażurowa a w jadalni pojedynczy abażur :yes:

wiesz co ci powiem Asiu...

może to pierwsze objawy "kryzysu wieku średniego", ale jak tak sobie refleksyjnie o młodości i studenckiej beztrosce pomyślę (a raczej o tych czasach, bo trosk tam było co nie miara - umartwiałam się o wszystko hehe), to powiem ci, że znacznie bardziej podoba mi się ta kobieta, którą dziś widzę w lustrze. może i ma pierwsze zmarszczki, może i cera już nie tak rumiana, może i w biodrze 2 cm za dużo i na brzuchu się fałdka czasem pojawi, może i potrzebuję te 7h snu bo inaczej wyglądam jak straszydło, ale za nic w świecie czasu bym cofnąć nie chciała. bo ta dzisiejsza ja jest niezależna i może wszystko, jest kimś, a dla kogoś jest najważniejsza. i mimo wszystkich swoich niedoskonałości, jest pod wieloma względami idealna - umie być atrakcyjna i seksowna, umie być odpowiedzialna i profesjonalna, umie być zdyscyplinowana. a kiedy jej się zachce - staje się ciepłą kluchą i może mieć wyje.. na cały świat.

tak więc 30 - nadchodź :D

Oł YES! Dusia! Ale pięknie powiedziane. Ja nie wiedziałam, że w Tobie takie romantyczne zwierze drzemie :rrrau:

Problem polega tylko na tym, że to co za nami nie wróci, a jak ktoś jest sentymentalny (jak ja :bash:) to mu przemijającej każdej chwili szkoda ;)

Ale Twoje słowa chyba i tak do mnie przemówiły baaardzo :yes:. Fajny prezent - że się dobrze można poczuć http://emotikona.pl/emotikony/pic/2czapeczka.gif Ukroję Ci za to największy kawałek tortu :p

Duś pięknie napisane wazelino :p :lol2:

Asiu największy powinnam dostać ja, bo Maciek się domaga :lol2:

Tak myślałam, że co cwansi się oburzą ;) hihi

Venus za bezkompromisowość, Narendil za plakat, Dusi za piękne powyższe słowa, Słonku za świecenie, Nessce za obecność, Diance za podobieństwa, Ance Ślężance za wieczorne maile i mój ogródek, Londonce za łagodność, Karolinie za realizację moich moto inspiracji, Yuce za przystojnego synka należy nię NAJWIĘKSZY kawałek tortu!

Jadę w takim razie upolować dobrego torta (te moje własnoręczne zostały brutalnie pożarte na sobotniej imprezie zanim zdążyłam je "na kliszy" uwiecznić, więc dzisiaj pierdzielę... nie robię! Kupuję, bo kto bogatemu zabroni :rolleyes:)