Mmelisa 28.03.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 no qrna chata.... jadlam oliwki wczoraj tez..ale w sloiczku ino 3szt sie ostaly na dzisiaj Doberek.. zmykam zaraz wiec chcialam tylko napisac, ze czuje sie rowniez wymieniona w podziekowaniu:rolleyes: i jest mi bardzo milo Milego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 zadna zaloba - matka miala wczora z wieczora wychodne 'na kawe' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.03.2014 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Meli przeczytałam, że czujesz się wymielona... Hmm mielone z melisy, to by mogło być dietetyczne! Ann i poszłaś tak bez nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Witam się na tej wiecznie dyżurującej melinie Ale Wy macie zdrowe wątroby ! Pozazdrościć ! Miłego dnia laski i laskowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 noo...teraz tez szaleje bez was - skladam porozrzucane ciuchy, szukam jednego buta, do kuchni nie podchodze, bo tak mi z pol h zajmnie zanim ogarne temat...wymieniac dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.03.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 podzielilabys sie tym popcornem a nie sama tak zajadasz Asiulaaaaaa kiedy te foto beda? juz mamy piatek... po co czekac do poniedzialku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 A bierz se ! Starczy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.03.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 O wypraszam sobie. Ja akurat aktualnie jestem abstynentką (na diecie ) Już wiem do czego Mari w tym momencie znajduje odniesienie A widzisz Ann do czego to picie 'kawy' prowadzi. No tak jak Mari mówi - melina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.03.2014 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ale że co ma się dziać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No Ja właśnie nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ale że co ma się dziać? ja zawsze jestem na diecie - zdrowej diecie ale niczego sobie nie odmawiam slodyczy nie jadam zbyt czesto, tlustego nie lubie, choc ostatnio zjadlam pieczona kacza piers i kotleta, a wino wiaodomo - dobre na wszystko wczoraj byla rozpusta bo do tej kawy wypilam piwo, czy dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 kurde znowu mam zaległości idę nadrabiać a może później coś "mądrego " napisze Buziaki Asiula dzielna wojowniczko kaloriowa :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 okej to nadrobiłam i krzesełka cudne, och sprzątaj babo szybciej ten kierat i pokaż jak się prezentują pod stołem bo ciekawa jestem straszliwie Sukienka Oli Szwed fajnaaaaa namierzyliście już sprzedawcę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Owcaania fenkju pysznie wygląda mniammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.03.2014 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Bardzo mi pasuje ta sałatka. W czym jest umaziana? (rukola, szpinak czy roszponka?, marchewka, pomidor, orzechy, ser - jaki?, ziarenka - siemię lniane?) Zrobię dzisiaj fotki - obiecuję http://emotikona.pl/emotikony/pic/58icon_salut.gif Diety minęło raptem kilka dni, hellloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Asia zapomniałam ci pogratulować śpiewającej aktorki super, fajnie hahhahaaa a ta raczki jak nimi kręci ja mam takie nagrania mojego 6 latka jak śpiewa piosenkę o wiośnie jak zapomniał tekstu np w trzeciej zwrotce to jechał od początku więc tak ok 150 razy na dzień ją ostatnio słuchamy. Kofane są takie dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Bardzo mi pasuje ta sałatka. W czym jest umaziana? (rukola, szpinak czy roszponka?, marchewka, pomidor, orzechy, ser - jaki?, ziarenka - siemię lniane?) Zrobię dzisiaj fotki - obiecuję http://emotikona.pl/emotikony/pic/58icon_salut.gif Diety minęło raptem kilka dni, hellloł nie orzechy tylko ciecierzyca, i nie siemie lniane tylko zapewne czarny sezam i pewnie feta? ja strasznie lubie taka lidlowa - nie jest bardzo slona i raczej twarda owcaaniu -popraw mnie jesli nie mam racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.03.2014 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No to jednak się rozjechałam równo. Ale egzotyczne składniki. Do tesco mam 40 km, do lidla 25. Nie macie sałatki z biedronki? http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif Nad ciecierzycą się zastanawiałam, ale za duża mi się wydawała Cholera nie lubię żadnych grochowatych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.03.2014 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 A kto bogatemu zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts