Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to jednak się rozjechałam równo. Ale egzotyczne składniki. Do tesco mam 40 km, do lidla 25. Nie macie sałatki z biedronki? :rolleyes: http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif

Nad ciecierzycą się zastanawiałam, ale za duża mi się wydawała ;) Cholera nie lubię żadnych grochowatych :(

jaki problem zakupic mix salatek, do tego ogorek, pomidor, ser salatkowy i wyrobic sos z oliwy cytryny i np czosnku ;)

a nawet i te inne skladniki co Ania wymienila ;)

Aniqa..wlasnie wcinam chipsy..jedne serowe, drugie paprykowe :D

wczoraj zjadlam sobie kolacyjke o godz 23..tuz przed pojsciem spac..bo przeciez glodna nie zasne :p

za slodkim jedynie nie przepadam..a i od % trzymam sie z dala, bo choruje...

nooo to chyba na tyle ;) :lol2:

oooo!!! tez jestem glodna:lol2:

szpinak baby

pomoidorki

kiełki brokułu lub rzodkiewki i sos?

A co do Mel to racja!:p

roszponka, kielki brokula, szalotka, winogrona i kolorowe pomidorki :)

a sos: olej lniany, kropla octu balsamicznego figowego, ciut cytryny, troche soli, sporo pieprzu i obowiazkowo - kapka syropu klonowego ;) :)

a zjadlam dopiero po 17tej bo zapomnialam sobie o warsztatach w przedszkolu starszego i utknelam z młodzinką na 1,5 h ;) niezly sajgon, wszedzie klej, nozyczki, scinki, bibula i moja diablica posrod chmary przedszkolakow ;)

Edytowane przez annNS2

Wyobraź sobie, że ostatnio będąc w hotelu tuż po rozłączeniu się ze znajomymi telefonem hotelowym, dzwoni znowu. Odbieram będąc przekonana, że to oni. I z całym impetem mówię do nich: "Nosz k***a! Zesrało się. Co znowu?!" I słyszę skonsternowany głos pani po drugiej stronie kabelka: "Dzień dobry. Tu M... K... z Centrum Profesjonalnej Odnowy Biologicznej. Chciałam tylko poinformować, że można przyjść wcześniej, ponieważ zwolniło się miejsce."...

:bash: :bash: :bash:

Kończę z używaniem tego zwrotu... :eek:

Wyobraź sobie, że ostatnio będąc w hotelu tuż po rozłączeniu się ze znajomymi telefonem hotelowym, dzwoni znowu. Odbieram będąc przekonana, że to oni. I z całym impetem mówię do nich: "Nosz k***a! Zesrało się. Co znowu?!" I słyszę skonsternowany głos pani po drugiej stronie kabelka: "Dzień dobry. Tu M... K... z Centrum Profesjonalnej Odnowy Biologicznej. Chciałam tylko poinformować, że można przyjść wcześniej, ponieważ zwolniło się miejsce."...

:bash: :bash: :bash:

Kończę z używaniem tego zwrotu... :eek:

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

To mi Asiu poprawilas humorek tym tekstem :lol2::lol2::lol2::lol2: jak to dobrze ze dopiero teraz przeczytalam

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

dzien dobry :lol2: