annNS2 28.03.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ja tam do lidla mam 3 kroki, do biedronki jakies pol km a do tesco gora 3km a jak juz 'egzotyki' potrzebne na gwalt to i do almy podjechac moge oto zalety mieszkanie 'w miescie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.03.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No to jednak się rozjechałam równo. Ale egzotyczne składniki. Do tesco mam 40 km, do lidla 25. Nie macie sałatki z biedronki? http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif Nad ciecierzycą się zastanawiałam, ale za duża mi się wydawała Cholera nie lubię żadnych grochowatych jaki problem zakupic mix salatek, do tego ogorek, pomidor, ser salatkowy i wyrobic sos z oliwy cytryny i np czosnku a nawet i te inne skladniki co Ania wymienila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.03.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Owieczka zgłodniałam przez Ciebie Jestem głooooodna !!!!!!!!!! Asia ja od 2,5 tyg na diecie MŻ i..... 2 kg mniej. Nie jem po19, zero tłustego, słodyczy tez null , zero .......alkoholu!!! i żadnych chipsów czy innych takich podobnych przekąsek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.03.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Aniqa..wlasnie wcinam chipsy..jedne serowe, drugie paprykowe wczoraj zjadlam sobie kolacyjke o godz 23..tuz przed pojsciem spac..bo przeciez glodna nie zasne za slodkim jedynie nie przepadam..a i od % trzymam sie z dala, bo choruje... nooo to chyba na tyle oooo!!! tez jestem glodna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.03.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No nieeeee!!!!!!!!!!ale jesteś małpa :P a ja na głodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ktos jeszcze glodny???? to uwaga: moja ulubiona salatka juz prawie gotowa a do tego losiosina i pieczone mini ziemniaczki z LIDLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ja moge 'nic' nie jesc a i tak waga sie nie ruszy w dol widocznie osiagnelam swoje idealne BMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.03.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 A może ....?????????????? http://i58.tinypic.com/slilxf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.03.2014 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Mel to nie kobieta tylko diabeł, więc nie znam żadnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.03.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ktos jeszcze glodny???? to uwaga: moja ulubiona salatka juz prawie gotowa [ATTACH=CONFIG]251565[/ATTACH] a do tego losiosina i pieczone mini ziemniaczki z LIDLA szpinak baby pomoidorki kiełki brokułu lub rzodkiewki i sos? A co do Mel to racja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.03.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 noszzzz zmowily sie jestem po obiadku pije cappucino...bo mam za soba 3 kawy.. boje sie o serducho moje by nie wyskoczylo pozniej zrobie sobie tez jakas salatke a co diabel chyba diablica... brzmi ladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.03.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 A ja dzisiaj dowaliłam - na 2 śniadanie leczo z chlebkiem razowym (leczo na szyneczce), a teraz spaghetti, czuję, jak rozrasta się moja szanowna:P Dziewczyny (i chłopaki) - zajrzycie do mnie i doradzicie? Please:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) szpinak baby pomoidorki kiełki brokułu lub rzodkiewki i sos? A co do Mel to racja! roszponka, kielki brokula, szalotka, winogrona i kolorowe pomidorki a sos: olej lniany, kropla octu balsamicznego figowego, ciut cytryny, troche soli, sporo pieprzu i obowiazkowo - kapka syropu klonowego a zjadlam dopiero po 17tej bo zapomnialam sobie o warsztatach w przedszkolu starszego i utknelam z młodzinką na 1,5 h niezly sajgon, wszedzie klej, nozyczki, scinki, bibula i moja diablica posrod chmary przedszkolakow Edytowane 28 Marca 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.03.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ach te diablice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.03.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No i zesrało się. Dzisiaj fotek stolu nie dam rady. Ale jutro. Jutro na mur beton! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No i zesrało się. Dzisiaj fotek stolu nie dam rady. Ale jutro. Jutro na mur beton! i kto to teraz posprzata? no fetor jak cholera :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.03.2014 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Wyobraź sobie, że ostatnio będąc w hotelu tuż po rozłączeniu się ze znajomymi telefonem hotelowym, dzwoni znowu. Odbieram będąc przekonana, że to oni. I z całym impetem mówię do nich: "Nosz k***a! Zesrało się. Co znowu?!" I słyszę skonsternowany głos pani po drugiej stronie kabelka: "Dzień dobry. Tu M... K... z Centrum Profesjonalnej Odnowy Biologicznej. Chciałam tylko poinformować, że można przyjść wcześniej, ponieważ zwolniło się miejsce."... :bash: Kończę z używaniem tego zwrotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.03.2014 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 To bardzo dobre określenie tej sytuacji. Taka sytuacja opowiesz czy mamy się domyślać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.03.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Wyobraź sobie, że ostatnio będąc w hotelu tuż po rozłączeniu się ze znajomymi telefonem hotelowym, dzwoni znowu. Odbieram będąc przekonana, że to oni. I z całym impetem mówię do nich: "Nosz k***a! Zesrało się. Co znowu?!" I słyszę skonsternowany głos pani po drugiej stronie kabelka: "Dzień dobry. Tu M... K... z Centrum Profesjonalnej Odnowy Biologicznej. Chciałam tylko poinformować, że można przyjść wcześniej, ponieważ zwolniło się miejsce."... :bash: Kończę z używaniem tego zwrotu... :lol2::lol2::lol2: To mi Asiu poprawilas humorek tym tekstem :lol2::lol2: jak to dobrze ze dopiero teraz przeczytalam :rotfl::rotfl: dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.03.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 , no to faktycznie się zesrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts