Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

chyba tez zaczne uzywac tego tekstu....:rolleyes:

bo u mnie powoli sie sra.... tzn ci od robienia odwiertow pod pompe cos jakos dziwnie hmm milcza? bo mieli wyslac studzienke, tzw rozdzielnie i od 2 tygodni jakos ona nie dochodzi, a po kazdym tel mojego M slychac tekst ze juz zostaje wyslana:sick:

jedyny plus-nie zaplacone.

Trzeba szukac kolejnej ekipy chyba, bo jak nas wystawia ci z terminem realizacji, to ja dziekuje;) juz tak mielismy z anhydrytem... ekipa miala byc dnia nastepnego rano, my w biegu cale poddasze ukladamy z ogrzewaniem, zeby na rano bylo wszystko gotowe, a tu klops... zesralo sie.. nie przyjechali i nie przyjada:wtf:

ekipa druga znaleziona, ale jakies 170km dalej, wiec xza transport trzeba bylo doplacac...a na gruche z materialem czekalismy do godz 23 ;) ekipa byla u nas okolo godz 12.... jechali 4 i pol godz ze sprzetem podczepionym do busa.... :sick:

wyobrazacie sobie ich powrot do domu po zakonczeniu pracy u nas po polnocy?

smielismy sie ze nie oplaca sie im isc spac, tylko na placu w aucie poczekaja i ruszaja dalej na budowe :lol2:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć wszystkim, jak to miło, że mogłam komuś humor poprawić ;)

Nie narażając się Wam już bardziej, zaraz wrzucę zdjęcia stołu z krzesłami... http://emotikona.pl/emotikony/pic/foto.gif

Meli jak chcesz mogę Ci dać namiar na firmę od pomp ciepła. Odwierty robią chyba podwykonawcy. Ogólnie firma z Wro, ale jeździ w całą Polskę (z przyczepą kempingową, śpią na miejscu ;)). Zapytam Dara, może ma namiar bezpośrednio do odwierciarzy. Chyba, że nie potrzeba już? A masz firmę od pomp, która Ci będzie zakładała wszystko? Nasza ekipa robiła wszystko od A do Z, cała hydraulika, podłogówka, stelaże pod WC, odwierty i na końcu podłączenie pompy z całym serwisem. Najlepsza obsługa, najbardziej profesjonalna ekipa jaką udało mi się gościć na budowie :yes:

Idę wrzucać fotki :D

jestem, witam sie i zachwycam od razu :) CUDNIE z tymi nowymi nabytkami!! :D ale drewniane zdecydowanie do przemalowania ;) tripp trappa widze na czarno a to drugie na bialo (bedzie sie mniej w oczy rzucac) :) i urznij nogi bo ikeowego nie widac!! :) :) :)

mel - jakie kartki? :p :)

mel - jakie kartki? :p :)

no Asia juz ja podniosla, wiec moglas nie zauwazyc :lol2:

tylko nie mow ze szukalas

:rotfl::rotfl::rotfl:

o ktore wam krzeslo chodzi ze nie podoba wam sie? :rolleyes:

Co do drewnianych to tez jestem zdania, ze tak jakos dziwnie odstaja od tych czarnych i bialych... dzieciece zawsze mozna przemalowac ;) :D

Dobry wkręt Meli ;)

Matko! To jest jakieś jedno wyklęte o którym nie wiem? Które to takie niegrzeczne, że aż brzydkie?

Elbow chair na pewno nie przemaluję, bo to jest najładniejsze krzesło, więc element drewniany musi zostać, to już chyba lepiej, żeby nie był jedyny. Jak tak teraz na to patrzę to myślę sobie właśnie, że tripp trapp zaczyna mi się podobać taki jaki jest. Choć rzeczywiście rozważę tripp trapa na biało, a to przeciwległe na czarno... Hmmm... Wtedy elbow został by jedyny drzewniany ;)

Ann :hug:

Jeśli chodzi o elbow chair to bez kitu - to jest najlepsze i najwygodniejsze krzesło ever :D

Usiadłybyście na nim to byście już złego słowa nawet nie pomyślały ;)

ale ja nie twierdze ze jest niewygodne, tylko ze sie zle komponuje ;) :)

owcania - no wypoczne za wszystkie czasy :p pierwsze stanowisko do pracy juz mam rozlozone - deska do prasowania i zelazko ;) potem przeleciec okna, zrobic przeglad ubran dzieciecych i zabawek, potem swoje musze jakos ogarnac, mezowych nie tykam bo mnie jeszcze cos zaatakuje ;) a potem urodziny u sasiadow ;) no i jakos w miedzyczasie trzeba sie odpicowac - poucinac pazury i malnac bezbarwnym zeby wstydu nie bylo :D a do tego jak na zlosc - znowu zimno mnie dopadlo :/

ale poki co wcinam sobie drugie sniadanko (jogurt, platki owsiane, siemie lniane, borowki i zurawinki) i nastrajam sie z wlaczona na full swoja muza :D dzisiaj zadnych fasolek ani panow kleksow ;)

Matko..a u mnie takie piekne slonko..a ja ledwo zipie...

dziewczyny bawia sie na zewnatrz...co chwile latam do nich bo ciagle cos robia..a u sasiada za plotem, ktorego teraz nie ma, jest wielki wykop..jak spadna w dziure to ojjjj lepiej nie mysle.. mowie nie wolno tam podchodzic...wiec poki co, jakos sie udaje..

Wymyslilam na obiad bitki w sosie z grzybami wiec ide brac sie za robote, bo troche mi z tym zejdzie ;)

bede zagladac :)