Mmelisa 29.03.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 chyba tez zaczne uzywac tego tekstu.... bo u mnie powoli sie sra.... tzn ci od robienia odwiertow pod pompe cos jakos dziwnie hmm milcza? bo mieli wyslac studzienke, tzw rozdzielnie i od 2 tygodni jakos ona nie dochodzi, a po kazdym tel mojego M slychac tekst ze juz zostaje wyslana:sick: jedyny plus-nie zaplacone. Trzeba szukac kolejnej ekipy chyba, bo jak nas wystawia ci z terminem realizacji, to ja dziekuje;) juz tak mielismy z anhydrytem... ekipa miala byc dnia nastepnego rano, my w biegu cale poddasze ukladamy z ogrzewaniem, zeby na rano bylo wszystko gotowe, a tu klops... zesralo sie.. nie przyjechali i nie przyjada:wtf: ekipa druga znaleziona, ale jakies 170km dalej, wiec xza transport trzeba bylo doplacac...a na gruche z materialem czekalismy do godz 23 ekipa byla u nas okolo godz 12.... jechali 4 i pol godz ze sprzetem podczepionym do busa.... wyobrazacie sobie ich powrot do domu po zakonczeniu pracy u nas po polnocy? smielismy sie ze nie oplaca sie im isc spac, tylko na placu w aucie poczekaja i ruszaja dalej na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.03.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Cześć wszystkim, jak to miło, że mogłam komuś humor poprawić Nie narażając się Wam już bardziej, zaraz wrzucę zdjęcia stołu z krzesłami... http://emotikona.pl/emotikony/pic/foto.gif Meli jak chcesz mogę Ci dać namiar na firmę od pomp ciepła. Odwierty robią chyba podwykonawcy. Ogólnie firma z Wro, ale jeździ w całą Polskę (z przyczepą kempingową, śpią na miejscu ). Zapytam Dara, może ma namiar bezpośrednio do odwierciarzy. Chyba, że nie potrzeba już? A masz firmę od pomp, która Ci będzie zakładała wszystko? Nasza ekipa robiła wszystko od A do Z, cała hydraulika, podłogówka, stelaże pod WC, odwierty i na końcu podłączenie pompy z całym serwisem. Najlepsza obsługa, najbardziej profesjonalna ekipa jaką udało mi się gościć na budowie Idę wrzucać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.03.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.03.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Asiu namiary mozesz podac... zawsze mozna zadzwonic i zapytac jakie sa u nich ceny najpierw musimy zrobic odwierty. Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.03.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Moje stoliszcze... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04291_zpsfdc85d94.jpg http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04283_zpsace34aac.jpg http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04286_zpse024b305.jpg http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04282_zps5281e428.jpg http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04281_zpsb518f096.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.03.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 z wieksza iloscia krzesel lepiej sie prezentuje Asiu kartka pod stol ci spadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.03.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 jestem, witam sie i zachwycam od razu CUDNIE z tymi nowymi nabytkami!! ale drewniane zdecydowanie do przemalowania tripp trappa widze na czarno a to drugie na bialo (bedzie sie mniej w oczy rzucac) i urznij nogi bo ikeowego nie widac!! :) mel - jakie kartki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.03.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Asia ładnie!Nawet fotka z lotu ptaka! Postaralas sie.Nie lubię tylko jednego krzesła:P. pewnie darowi na barana wlazla tez tego krzesla nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.03.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Stół ekstra -jedyne co bym zmieniła, to kolor 2 krzeseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.03.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 mel - jakie kartki? no Asia juz ja podniosla, wiec moglas nie zauwazyc tylko nie mow ze szukalas :rotfl: o ktore wam krzeslo chodzi ze nie podoba wam sie? Co do drewnianych to tez jestem zdania, ze tak jakos dziwnie odstaja od tych czarnych i bialych... dzieciece zawsze mozna przemalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.03.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Drewniane Meli - wprowadzają chaos (jak dla mnie oczywiście ale wiece, ja taka uporządkowana jestem:lol2:) - gdyby jedno było czarne, a drugie białe, piałabym z zachwytu:p A stół jest śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.03.2014 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Dobry wkręt Meli Matko! To jest jakieś jedno wyklęte o którym nie wiem? Które to takie niegrzeczne, że aż brzydkie? Elbow chair na pewno nie przemaluję, bo to jest najładniejsze krzesło, więc element drewniany musi zostać, to już chyba lepiej, żeby nie był jedyny. Jak tak teraz na to patrzę to myślę sobie właśnie, że tripp trapp zaczyna mi się podobać taki jaki jest. Choć rzeczywiście rozważę tripp trapa na biało, a to przeciwległe na czarno... Hmmm... Wtedy elbow został by jedyny drzewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.03.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Mel ja też szukałam tej kartki!!!!!!!! Dobry wkręt Meli szkoda ze to nie 1 kwietnia! a zbilza sie lada dzien..wiec uwazajcie narody bo z Meli to niezly przekret:rotfl: a wiecie co to za miesiac ten kwiecien??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.03.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Asiu jedyny drzewniany ale z dodatkiem czerni...wiec nie bedzie zle a jak cos to lomot spuscisz dziewczynom i beda farbe zeskrobywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.03.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Asiu jedyny drzewniany ale z dodatkiem czerni...wiec nie bedzie zle O tym samym chciałam ale Meliska jest jak strzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.03.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 asia - tripp trapa na czarno a to drugie biale no wlasnie o to elbow chair chodzi milego dnia - po ostrych cwiczeniach czas na prysznic i trza odstawic dzieciaki do dziadkow i hulaj dusza maz w robocie i jutro tez!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.03.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ann Jeśli chodzi o elbow chair to bez kitu - to jest najlepsze i najwygodniejsze krzesło ever Usiadłybyście na nim to byście już złego słowa nawet nie pomyślały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.03.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Asiu noo mnie sie nie czepiaj... bo ja nie mysle tzn mysle, ale ostatnio mam z tym problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.03.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ann Jeśli chodzi o elbow chair to bez kitu - to jest najlepsze i najwygodniejsze krzesło ever Usiadłybyście na nim to byście już złego słowa nawet nie pomyślały ale ja nie twierdze ze jest niewygodne, tylko ze sie zle komponuje owcania - no wypoczne za wszystkie czasy pierwsze stanowisko do pracy juz mam rozlozone - deska do prasowania i zelazko potem przeleciec okna, zrobic przeglad ubran dzieciecych i zabawek, potem swoje musze jakos ogarnac, mezowych nie tykam bo mnie jeszcze cos zaatakuje a potem urodziny u sasiadow no i jakos w miedzyczasie trzeba sie odpicowac - poucinac pazury i malnac bezbarwnym zeby wstydu nie bylo a do tego jak na zlosc - znowu zimno mnie dopadlo :/ ale poki co wcinam sobie drugie sniadanko (jogurt, platki owsiane, siemie lniane, borowki i zurawinki) i nastrajam sie z wlaczona na full swoja muza dzisiaj zadnych fasolek ani panow kleksow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.03.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Matko..a u mnie takie piekne slonko..a ja ledwo zipie... dziewczyny bawia sie na zewnatrz...co chwile latam do nich bo ciagle cos robia..a u sasiada za plotem, ktorego teraz nie ma, jest wielki wykop..jak spadna w dziure to ojjjj lepiej nie mysle.. mowie nie wolno tam podchodzic...wiec poki co, jakos sie udaje.. Wymyslilam na obiad bitki w sosie z grzybami wiec ide brac sie za robote, bo troche mi z tym zejdzie bede zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts