Mmelisa 31.03.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ooo tak kawa kawa kawa :D:D dzien dobry Migotka...aby tak dalej z tym przesypianiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.03.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 melduję się porannie idę nadrabiać weekendowe zaległości... moja dzisiejsza noc była masakryczna... raz jedno dziecko się budziło, raz drugie... i tak w koło... tydzień spałam w innym pokoju niż gluty by ich nie zarazić i się odzwyczaiłam od wstawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 31.03.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dzień dobry !!! :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Przede mną za to dzisiaj dzień pracowity (w przeciwieństwie do Waszych nocy ). Muszę posprzątać gabinet, bo już się tam nie da wejść. Materiały do DIY są WSZĘDZIE! A jutro... okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.03.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ... Sukienka Oli Szwed fajnaaaaa namierzyliście już sprzedawcę ? nie ... Asia ja od 2,5 tyg na diecie MŻ... Mniej Żreć???? Moje stoliszcze... ... zdecydowanie białe krzesło do mnie nie przemawia tu - o kolor chodzi... więc jak jakieś przemalowywać to byle nie na biało, na czarno będzie cacunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 U mnie już kawa numer 2. Ja też na diecie:rolleyes: tak więc proszę mi tu żadnych ciastek nie podsuwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.03.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ja chyba też kawkę nr 2 zasadzę pójdę podlać roślinki w ogrodzie i za zające wielkanocne się wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 U mnie już kawa numer 2. Ja też na diecie:rolleyes: tak więc proszę mi tu żadnych ciastek nie podsuwać! Nawet się nie przyznawaj, bo zobaczysz jak Cię będą kusiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 To ja ide po 3cia kawe;) i coś na ząb dla nas http://smakujemy.smaczne-blogowanie.pl/files/2012/07/kruche-ciastko-z-owocami.jpg http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/sniadania/ciasteczka_do_kawy/389662-1-pol-PL/ciasteczka_do_kawy_popup_watermark.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ale wrednoty:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.03.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Właśnie dostałam ślinotoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 A ja się pochwalę, że u mnie na budowie kładą się gładzie. Ale się cieszę, jak dzieciak też tak miałyście na tym etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 No... a nie mówiłam... Ale wiecie co? Mnie już to nie rusza. Zdetoksykowałam trochę się od cukru i to naprawdę działa. Wczoraj nawet sobie zjadłam conieco to nawet nie smakuje już tak jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 A ja się pochwalę, że u mnie na budowie kładą się gładzie. Ale się cieszę, jak dzieciak też tak miałyście na tym etapie? Jak i na każdym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 31.03.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 :lol::lol::lol: to ze ty sobie niczego nie odmawiasz to juz wiemy, ale dlaczego sie pastwisz nad innymi kolezankami?!! to tak jakbysmy ciagle umieszczaly zdjecia polnagich mezczyzn :lol2: witam sie i uciekam bo zaraz pewnie oberwe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 31.03.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 No... a nie mówiłam... Ale wiecie co? Mnie już to nie rusza. Zdetoksykowałam trochę się od cukru i to naprawdę działa. Wczoraj nawet sobie zjadłam conieco to nawet nie smakuje już tak jak kiedyś a nie mowilam?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Prawda. Pamiętam jak sobie wyobrażałam jak to super bedzie z tynkami. Teraz to takie oczywiste, że są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 jezu jak dobrze, że nie znoszę truskawek... zołzy wy... pierwsze zdjecie jest z wisienkami to prosze bardzo, moze tym dogodze mi juz jezyk do talerzyka ucieka ANN no co ty...myslisz ze na widok zdjecia polnagiego faceta bede sie slinic? eee co innego gdybym takiego w realu zobaczyla... to moze..moze bym oko na nim zawiesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Łe Meli, ta Twoja "propozycja" jakaś taka plastikowa, margarynowa... No nie dla mnie. W czwartek za to u mnie laba słodyczowa... Zuzia ma urodzinki. Mama (to ja!) robi torta. Sama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts