Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Patrzę na moje mlodsze dziecię jak próbuje chodzić...Nic go nie zraża: upadki, guzy. Zaparł się i próbuje. Jak na niego patrzę to wiem, że jest tylko jedna droga do sukcesu. Trzeba się zaprzeć, i nie ma mocnych. Gość się kolebie na nóżkach ale przecież mu się w końcu uda. Szkoda, że z wiekiem człowiek traci taką wolę walki:p

Ann - źle mówisz, a bynajmniej nie moim przypadku. U Ciebie pewnie, że wzrost wagi jeśli spowodowany przyrostem mięśni :evil: nic złego nie powoduje. U mnie mięśnie też muszą zlecieć :( Dietetyczka mi kiedyś wymierzyła, że mam 6 kg nadwagi samych mięśni (ile tłuszczu to jakoś mi się nie zapamiętało :rolleyes: - a to ciekawe :p). Tak więc ja się muszę odchudzić kompleksowo - oby tylko włosy mi zechciały przybrać ;)

Na razie mam - 3. No właśnie ciężko mi się za aktywność jakąś wziąć :bash: Ale spokojnie - dojdę i do tego :yes:

Byłam biegać - okropność :sick:. Wyciągnęłam skakankę, raz poskakałam - szału ni ma, ale może się rozkręcę. Chodakowska też odfajkowana :no: Żeby tak można było na nartach o każdej porze roku i na wyciągnięcie ręki http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif

Ale sobie posprzątałam w gabinecie... Jeszcze nawet tam nie weszłam... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif

dziewuszki Wy mądre głowy macie - powiedzcie:

jestem na etapie projektowania domku na dwór dla dzieci... powiedzcie czy taki drewniany to może cały rok stać?

bo ja bym chciała go zrobić na podporach wkopanych w ziemię - to raczej będzie zbyt dużo roboty by go demontować na zimę...