Mmelisa 31.03.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 a idz babo i mnie nie wnerwiaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Nie od parady ma pseudonim artystyczny DIABLICA. Melisa to tylko przykrywka Poza tym to powiem, że jednak motywująco bo jak wyżej napisałam - wcale mi na ich widok ślinka nie leci, a bardziej ochota na słodkości przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Za to, zainspirowana sałatką Sheepani zrobiłam też swoją - z bardizje ludzkich składników. Efekt wizualny psuje trochę sos, ale sos, też fit http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04294_zps365b4cef.jpg I co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Patrzę na moje mlodsze dziecię jak próbuje chodzić...Nic go nie zraża: upadki, guzy. Zaparł się i próbuje. Jak na niego patrzę to wiem, że jest tylko jedna droga do sukcesu. Trzeba się zaprzeć, i nie ma mocnych. Gość się kolebie na nóżkach ale przecież mu się w końcu uda. Szkoda, że z wiekiem człowiek traci taką wolę walki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Asia widzę, że na ostro idziesz! ile już jesteś na minusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 31.03.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 tu nawet nie chodzi o to zeby byc na minusie tylko zeby tluszczyk zmalal z miesnie sie wzmocnily - a wowczas waga w gore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Tia. Ja jednak poproszę 10 kilo mniej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dziewczyny, pochwalcie się wynikami - która schudła? Co ćwiczycie? Efekty dopingują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 31.03.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ja na razie nie mam czym, ale obiecuję że niebawem doniosę o rezultatach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Właśnie zrobiłam sobie wszystkie obmiary, na wagę też wskoczyłam (ale wolę rezultaty w cm niż na wadze). U mnie 1,5 kg mniej w 2 tyg. przy diecie MŻ. No i ruszam nogę (robię serię BPU plus ręce), jak się uda - 2-3x w tyg. po 15 minut (powinno być 2x więcej ale nie mam czasu:( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ann - źle mówisz, a bynajmniej nie moim przypadku. U Ciebie pewnie, że wzrost wagi jeśli spowodowany przyrostem mięśni nic złego nie powoduje. U mnie mięśnie też muszą zlecieć Dietetyczka mi kiedyś wymierzyła, że mam 6 kg nadwagi samych mięśni (ile tłuszczu to jakoś mi się nie zapamiętało - a to ciekawe ). Tak więc ja się muszę odchudzić kompleksowo - oby tylko włosy mi zechciały przybrać Na razie mam - 3. No właśnie ciężko mi się za aktywność jakąś wziąć Ale spokojnie - dojdę i do tego Byłam biegać - okropność . Wyciągnęłam skakankę, raz poskakałam - szału ni ma, ale może się rozkręcę. Chodakowska też odfajkowana Żeby tak można było na nartach o każdej porze roku i na wyciągnięcie ręki http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Ale sobie posprzątałam w gabinecie... Jeszcze nawet tam nie weszłam... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ha! Czyli to naprawdę masowa akcja się zrobiła. Ruch społeczny normalnie Co macie na obiad, bo ja akurat na dzisiaj nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.03.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Gołąbki:lol2: Paradoksalnie na diecie jem zawsze więcej białka - dzięki temu nie odczuwam głodu. Jak jestem głodna wieczorem, to ostatnie, co powinnam zjeść to owoce i jogurty - takie szaleństwa to do 16 (ale nie trzymam się tego restrykcyjnie:( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.03.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 dziewuszki Wy mądre głowy macie - powiedzcie: jestem na etapie projektowania domku na dwór dla dzieci... powiedzcie czy taki drewniany to może cały rok stać?bo ja bym chciała go zrobić na podporach wkopanych w ziemię - to raczej będzie zbyt dużo roboty by go demontować na zimę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Pewnie kwestia zabezpieczenia drewna odpowiednim preparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 31.03.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 spaghetti z sosem miecho+papryka+pomidory (wiadomo cebula, czosnek, przyprawy) dla mnie z makaronem pelnoziarnistym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Barszcz czerwony do tego mysle nalesniki, gofry albo placki ziemniaczane zrobic pewnie moje gwiazdy zazycza sobie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 31.03.2014 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 A najlepiej wszystko naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.03.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ja tez ja tez!!! zaczynam z fitnesem ale od maja... bo teraz szkoda mi placic kase za mc z czego 2 tygodnie mnie nie bedzie booo jedziemy do PL jeszcze tylko 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 31.03.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Asia, aiuto! Krzesła (dwa) widziałam, ale do stołu Twojego nowego nie mogę się dokopać... Gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts