Mmelisa 01.04.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 O matuniu..ja mam przekinache bo moj to Krzysztof i w lipcu zawsze w PL jestesmy wiec rodzinka sie zjezdza do niego i kto przy garach tancuje?? taaa Meliska zawsze cos do glowy mi przychodzi i wtedy szykuje roznosci impreza jak na weselu Bratowa (Anna) zawsze zla, bo po naszej imprezie jest kolejna u niej i nikt nie ma sily na nic po odwiedzinach u nas urodziny to juz tutaj obchodzimy, wiec udaje mi sie z dziewczynkami cos wymyslec jako niespodzianke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.04.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ooooooooooooooooo Melcia podziel się sprawdzonymi trikami? myślałam by machnąć za jednym razem i rodziców i znajomych - ale czy to nie kanał będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Karolina.... ja to bym musiala posiedziec i myslec teraz nad tym wszystkim przewaznie jakies salatki, salaty,..zapiekam kurczaka w piekarniku..bo wtedy on sie piecze a ja mam czas na co inne.. chyba ze pogoda fajna to grill i wtedy pod to z meny podchodze... Ale wiem kto fajne pomysly moze ci podsunac...nasza Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.04.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ooooooooooooooooo Melcia podziel się sprawdzonymi trikami? myślałam by machnąć za jednym razem i rodziców i znajomych - ale czy to nie kanał będzie? Doberek wszystkim, czy zostalo jeszcze troszke kawy dla jedynego samca na watku? Karolina obawiam sie ze to nie bedzie dzialac, rodzice + znajomi na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Doberek wszystkim, czy zostalo jeszcze troszke kawy dla jedynego samca na watku? Karolina obawiam sie ze to nie bedzie dzialac, rodzice + znajomi na raz u nas zawsze dziala ale to pewnie zalezy od charakteru rodzicow... moi sa towarzyscy.... wiadomo po kim to maja :lol2::lol2: kawa!! Asia zrobila oszukana...wiec ide po swoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.04.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 no właśnie taka siara trochę chyba już w tym wieku... to nie 15stka by tak przeszło... ale myślałam że rodzice zjedzą pierwsze danie i won robią - "młodzież" zostaje ale jak to sensownie zrobić osobno? tylko rodzice na obiad? a rodzeństwo i znajomi już osobno? na której imprezie dać prezent? (mega wypasiony! ) na której imprezie dać tort? (mega wypasiony! ) hehe same wątpliwości... może olać i udać że zapomniałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.04.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A mi się wełniane pączki podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.04.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 u nas zawsze dziala ale to pewnie zalezy od charakteru rodzicow... moi sa towarzyscy.... wiadomo po kim to maja :lol2::lol2: Ha ha no tez mnie to u Ciebie nie dziwi, dusza towarzystwa - Ciocia MEL A mi się wełniane pączki podobają Moze i sie podobaja ale nie chce sie welna wypychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Meli, przecież te oponki są do ozdoby, a nie do jedzenia Głupolu! My już słodyczy nie jemy przecież. Jesteśmy fit! Kawusia real! Dianka nie przejmuj się, Meli jeszcze nie rozumie Inny rodzaj wrażliwości Andrew, częstuj się, powinno jeszcze zostać, skoro Meli gardzi - więcej dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Karolinka - jak się uda - idź w stronę "otwartego powietrza". Grill, a może ognicho? Może przy budowie? (Nie wiem czy są tam warunki, tak tylko szukam fajnej scenerii ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.04.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 też o tym myślałam... ale to by było jak grill na łące - bo oni kuchni ani łazienki nie będzie zrobionej by korzystać... czyli mięsko w piekarniku popiekane odpada... jedynie zwykły grill wchodzi w grę - tak myślę że może by to wystarczyło? tylko co z dziećmi? zanudzą się tam... może z teściową pogadam czy by można u niej w domu, bo tam plac dla dzieci zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 kuzwa az mi zeby sie skrzywiaja jak patrze na te oponki i ciary mam na ciele ja tak samo - aż czuję jak wełna skrzypi w zębach...a fujj to gorsze niż drapanie paznokciem po tablicy a jakby to był moher to dopiero....fuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.04.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 j a jakby to był moher to dopiero....fuuuuu :rotfl::rotfl::rotfl::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 K. pewnie, że samo mięso z grilla wystarczy. Do tego kilka kiełbasek i kaszanek dla fanatyków i już masz misz - masz No i sałatki. Plus grzanki i warzywa z grilla. Full serwis. Koniecznie talerzyki papierowe i kubeczki plastikowe to potem 1/10 sprzątania co normalnie w domu, a klimacik tym bardziej, że po zimie ludzie wyposzczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Meli, przecież te oponki są do ozdoby, a nie do jedzenia Głupolu! My już słodyczy nie jemy przecież. Jesteśmy fit! Kawusia real! Dianka nie przejmuj się, Meli jeszcze nie rozumie Inny rodzaj wrażliwości Andrew, częstuj się, powinno jeszcze zostać, skoro Meli gardzi - więcej dla nas to ze wy sie wyrzekacie takiego jedzonka, nie oznacza ze ja mam byc tutaj pokrzywdzona przez was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ja tak samo - aż czuję jak wełna skrzypi w zębach...a fujj to gorsze niż drapanie paznokciem po tablicy a jakby to był moher to dopiero....fuuuuu :lol2::lol2: moher to mozemy jedrusiowi na ptaszka ubrac..zeby chlopakowi nie zmarzl... a moze to o to Asi chodzi... podala ocieplacz dla Andrzeja, a chlopak nie kuma :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 nie wiem Melcia nie wiem - ale ciepło jest....w moherze może się dziś zgrzać :lol2: zgrzany ptaszek daleko nie poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Taaaa i Karolina...zawsze to mozna wychodek zrobic ..zbudowac z desek i git albo zamowic toi toi:rotfl: http://www.mosbiokom.ru/assets/images/16/ecolight2max.jpg na wode tez jest sposob... sa takie wielkie baniaki..albo w biedrze te 5l tanie... i dobre http://kalisz.oglaszamy24.pl/storage/66/11/14fae5ae.jpg tutaj nawet kranik jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 to ze wy sie wyrzekacie takiego jedzonka, nie oznacza ze ja mam byc tutaj pokrzywdzona przez was Biduleńka! To ja Cię przytulę Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Meli, ale Ty jesteś... Przy śniadaniu takie rzeczy... Fuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts