Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

O matuniu..ja mam przekinache bo moj to Krzysztof i w lipcu zawsze w PL jestesmy wiec rodzinka sie zjezdza do niego i kto przy garach tancuje?? taaa Meliska :D

zawsze cos do glowy mi przychodzi i wtedy szykuje roznosci :)

impreza jak na weselu :lol2:

Bratowa (Anna) zawsze zla, bo po naszej imprezie jest kolejna u niej i nikt nie ma sily na nic po odwiedzinach u nas :lol2: :p

urodziny to juz tutaj obchodzimy, wiec udaje mi sie z dziewczynkami cos wymyslec jako niespodzianke :)

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolina.... ja to bym musiala posiedziec i myslec teraz nad tym wszystkim :lol2:

przewaznie jakies salatki, salaty,..zapiekam kurczaka w piekarniku..bo wtedy on sie piecze a ja mam czas na co inne.. chyba ze pogoda fajna to grill i wtedy pod to z meny podchodze...

Ale wiem kto fajne pomysly moze ci podsunac...nasza Mari :D :wiggle:

ooooooooooooooooo Melcia podziel się sprawdzonymi trikami?

myślałam by machnąć za jednym razem i rodziców i znajomych - ale czy to nie kanał będzie?

Doberek wszystkim, czy zostalo jeszcze troszke kawy dla jedynego samca na watku? :rolleyes::lol2:

Karolina obawiam sie ze to nie bedzie dzialac, rodzice + znajomi na raz :sick:

Doberek wszystkim, czy zostalo jeszcze troszke kawy dla jedynego samca na watku? :rolleyes::lol2:

Karolina obawiam sie ze to nie bedzie dzialac, rodzice + znajomi na raz :sick:

u nas zawsze dziala :D

ale to pewnie zalezy od charakteru rodzicow... moi sa towarzyscy.... wiadomo po kim to maja :rolleyes::lol2::lol2::lol2::lol2:

kawa!! Asia zrobila oszukana...wiec ide po swoja :p

no właśnie :( taka siara trochę chyba już w tym wieku... to nie 15stka by tak przeszło...

ale myślałam że rodzice zjedzą pierwsze danie i won robią - "młodzież" zostaje

ale jak to sensownie zrobić osobno? tylko rodzice na obiad? a rodzeństwo i znajomi już osobno?

na której imprezie dać prezent? (mega wypasiony! :D )

na której imprezie dać tort? (mega wypasiony! :D )

hehe

same wątpliwości... może olać i udać że zapomniałam? :lol2:

Meli, przecież te oponki są do ozdoby, a nie do jedzenia :rolleyes: Głupolu! :hug: My już słodyczy nie jemy przecież. Jesteśmy fit! Kawusia real!

Dianka nie przejmuj się, Meli jeszcze nie rozumie :no: Inny rodzaj wrażliwości :rotfl:

Andrew, częstuj się, powinno jeszcze zostać, skoro Meli gardzi - więcej dla nas ;)

też o tym myślałam... ale to by było jak grill na łące - bo oni kuchni ani łazienki nie będzie zrobionej by korzystać... czyli mięsko w piekarniku popiekane odpada... jedynie zwykły grill wchodzi w grę - tak myślę że może by to wystarczyło?

tylko co z dziećmi? zanudzą się tam... może z teściową pogadam czy by można u niej w domu, bo tam plac dla dzieci zrobiony :)

K. pewnie, że samo mięso z grilla wystarczy. Do tego kilka kiełbasek i kaszanek dla fanatyków i już masz misz - masz ;)

No i sałatki. Plus grzanki i warzywa z grilla. Full serwis. Koniecznie talerzyki papierowe i kubeczki plastikowe to potem 1/10 sprzątania co normalnie w domu, a klimacik :wave: tym bardziej, że po zimie ludzie wyposzczeni :p

Meli, przecież te oponki są do ozdoby, a nie do jedzenia :rolleyes: Głupolu! :hug: My już słodyczy nie jemy przecież. Jesteśmy fit! Kawusia real!

Dianka nie przejmuj się, Meli jeszcze nie rozumie :no: Inny rodzaj wrażliwości :rotfl:

Andrew, częstuj się, powinno jeszcze zostać, skoro Meli gardzi - więcej dla nas ;)

to ze wy sie wyrzekacie takiego jedzonka, nie oznacza ze ja mam byc tutaj pokrzywdzona przez was

:rotfl:

ja tak samo - aż czuję jak wełna skrzypi w zębach...a fujj

to gorsze niż drapanie paznokciem po tablicy :lol2:

a jakby to był moher to dopiero....fuuuuu

:lol2::lol2::lol2::lol2:

moher to mozemy jedrusiowi na ptaszka ubrac..zeby chlopakowi nie zmarzl...

a moze to o to Asi chodzi... podala ocieplacz dla Andrzeja, a chlopak nie kuma :lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl:

Taaaa i Karolina...zawsze to mozna wychodek zrobic ..zbudowac z desek i git :lol2:

albo zamowic toi toi:rotfl:

images?q=tbn:ANd9GcRnOYMSHePi6OEcMw3yhrPVyfw0w_DSw5x_pdVtNQmg7er4_ZyKhttp://www.mosbiokom.ru/assets/images/16/ecolight2max.jpg

na wode tez jest sposob... sa takie wielkie baniaki..albo w biedrze te 5l tanie... i dobre :D

http://kalisz.oglaszamy24.pl/storage/66/11/14fae5ae.jpg

tutaj nawet kranik jest :lol2: