lukasz69karolina 09.09.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ...Karolinie za realizację moich moto inspiracji, ... mi? :oops: to ja dziękuję Tobie za zainspirowanie! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!! ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA POMARAŃCZY NIECH CI DARO NAGO TAŃCZY :) p.s. a moje propozycje lamp widziałaś? ta trzecia mi jakoś pasuje do Twego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.09.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 O, urodziny!Asiu, wszystkiego najlepszego, wszelkiej pomyślności i jeśli dobrze kojarzę, że zaczęłaś trzecią dyszkę, to potwierdzam, że to przepiękny czas, kiedy kobieta już wie, czego chce i czuje, że jest kobietą, a nie dziewczęciem. Żyj pełnią swej kobiecości! 100 lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.09.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Asiu po słowach Duś juz nic nie dodam poza uściskami najserdeczniejszymi Torcik nawet "państwowy" pyszny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.09.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Oł YES! Dusia! Ale pięknie powiedziane. Ja nie wiedziałam, że w Tobie takie romantyczne zwierze drzemie :rrrau: no ostatnio chyba tak, i to na każdym polu. w pracy nazywają mnie don kichotem ostatnio - bo walczę nawet z wiatrakami, jeśli wymaga tego sprawa i nie skreślam nawet tych beznadziejnych. chyba się trochę człowiekiem renesansu staję... Ukroję Ci za to największy kawałek tortu pójdzie w cycki... pójdzie w cycki... a tak serio - no nie spodziewałam się takiego przyklasku, zarumieniłam się aż życzę więc by ci z samą sobą zawsze było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 a ja się wcale nie zarumieniłam i jak Asia się rozpisywała komu za co największy to zeżarłam cały z dokładką i teraz Asia musi kupić, bo kto bogatemu zabroni :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.09.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Duś Ty jak już coś powiesz....ehhhh....Ile Ci brakuję do tej 30??? (w ogóle to myślę, że powinnyście wrzucić swoje zdjęcia strasznie jestem ciekawa jak wyglądacie- zwłaszcza duś, asia resztę chyba widziałam....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.09.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 2 brakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 2 brakują O gówniara! W takim razie największy Ci się nie należy Ivy, Lui - częstujcie się również, tylko przed Venuską musicie zdążyć, bo jak widać - jak już dopadnie to się nie podzieli Smacznego... bez względu na późną godzinę a co tam? W końcu święto jest nie? Jak feta to feta... http://imageshack.us/a/img853/2159/wrxe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.09.2013 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 W ramach prezentu urodzinowego zamówiłam sobie lampy: Coral + Scandinavia . Ostatecznie pomyślałam, że jak się okażą nie halo, to przecież mogę zwrócić Choć wolę zdecydowanie, żeby były halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.09.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Asia brawo ale jestem ciekawa efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.09.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) Jesusie..jak to się stało,że ja wczoraj nie zajrzalam:bash: Kochana najlepszego ,pociechy z dzieci, zdrówka, wszystkiego co sobie wymarzysz Duś pięknie opisałaś nas 30stki :wave: są lampy ,dobrze mówisz zawsze możesz oddac gdyby jednak Ci nie pasiły ale będzie super!! Edytowane 10 Września 2013 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.09.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.09.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 a kiedy będą? nie mogę się doczekać jak je zobaczę we wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.09.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) hej czy cos zostalo z tych pysznosci dla mnie do przedpoludniowej kawy ?? Smacznego... bez względu na późną godzinę a co tam? W końcu święto jest nie? Jak feta to feta... http://imageshack.us/a/img853/2159/wrxe.jpg jesli nie, to przynosze troche, przy okazji mojej/naszej z M "nastej" rocznicy Asiu moge prawda ? w grupie razniej pic kawe http://www.kraftrecipes.com/assets/recipe_images/Berry_Bliss_Cake.jpg ale fajny prezent juz sie nie moge doczekac my w ramach prezentu zafundowalismy sobie zmywarke do nowej kuchni lampy poczekaja edit: aaaa i jeszcze sloncem sie dziele po wczorajszej burej pogodzie sloneczko swieci http://www.cute-factor.com/members/kaira-albums-cute-pretty-yummy-cakes-pastries-picture3319-sunny-cake.jpg Edytowane 10 Września 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.09.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Uff... Kamień z http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif że też obstawiacie, że będzie git z lampami http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif W obydwu przypadkach lampy były dostępne na magazynie od ręki, więc liczę, że dzisiaj/jutro je powysyłają. Do końca tygodnia dojdą może... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Oczywiście nie omieszkam zaprezentować Londonka - dzięki Słońce - zostało mi jeszcze w lodówce, to możemy się wymienić I świeć, świeć, bo mi jest mało lata jeszcze P.S. Chciałam Was jeszcze poinformować, że temat lamp był wstępem przed grubszymi sprawami. Wkrótce zabieramy się za stół i krzesła jadalniane, no i pokój Ali także szykujcie się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.09.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 ... lampy były dostępne na magazynie od ręki, więc liczę, że dzisiaj/jutro je powysyłają. Do końca tygodnia dojdą może... http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Oczywiście nie omieszkam zaprezentować ... no to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.09.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 no to czekamy oj tak czekamy mam nadzieje, ze fotki beda szybko juz widze Asie jak przebiera nozkami hihi Asiu a jak tam dziewczynki ?? jak mala Ala ?? dziewczyny zajrzyjcie do mnie plizzzz polaczylam lampy w pary zrobilam 4 zestawy podpowiedzcie czy pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.09.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jutro będzie Scandinavia! Mało tego... dzisiaj ubrałam mój kominek w naklejkę z napisem, bo jeszcze chyba nie pisałam, że już ją kupiłam. I wiecie co? Czadowo wygląda! Boję sie tylko, czy literki nie będą z czasem się odrywały, ale jak jutro rano będzie ok. to później tez powinno być ok. Nie zdążyłam zrobić zdjęcia, ale jutro obiecuję wszystko grzecznie przytaszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.09.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 super! jak to czytam, to się zastanawiam, jak ja to zrobiłam, że każda lampa, to był minimum miesiąc. czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts