Mmelisa 01.04.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 nie wiem Melcia nie wiem - ale ciepło jest....w moherze może się dziś zgrzać :lol2: zgrzany ptaszek daleko nie poleci moze to jest z jakiegos wiesz... takiego materialu co to zima grzeje, a latem nie pozwala sie przegrzac ptaszek nie moze daleko poleciec..w kawie Asia dosypala specyfik, po ktorym ni huhu... nie poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Meli, ale Ty jesteś... Przy śniadaniu takie rzeczy... Fuj... ja jeszcze nie jadlam smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.04.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 mówisz o wełnie jak w Emu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.04.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 :lol2::lol2: moher to mozemy jedrusiowi na ptaszka ubrac..zeby chlopakowi nie zmarzl... a moze to o to Asi chodzi... podala ocieplacz dla Andrzeja, a chlopak nie kuma :rotfl: nie wiem Melcia nie wiem - ale ciepło jest....w moherze może się dziś zgrzać :lol2: zgrzany ptaszek daleko nie poleci ha ha ha fucking very funny obawiam sie ze wloczki by wam zabraklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.04.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Meli, ale Ty jesteś... Przy śniadaniu takie rzeczy... Fuj... Masz racje Asiu starsznie swintuszy zberezna Melcia BTW Asia wczoraj przejezdzalem przez twoja wioske, bardzo ladna mieleiscie pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ha ha ha fucking very funny obawiam sie ze wloczki by wam zabraklo w fazie spoczynku po kawie..wiec na pewno damy rade Magda... tak Emu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.04.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 w fazie spoczynku po kawie..wiec na pewno damy rade Magda... tak Emu po kawie faza spoczynku? eee chyba na odwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.04.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Melcia ja mam taki wychodek może nie taki rasowy jak ten co wrzuciłaś, ale stoi dumnie na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ... ptaszek nie moze daleko poleciec..w kawie Asia dosypala specyfik, po ktorym ni huhu... nie poleci A co Ty mi tu imputujesz...? ... BTW Asia wczoraj przejezdzalem przez twoja wioske, bardzo ladna mieleiscie pogode Te, stołecznik... Ja mieszkam w mieście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 01.04.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A co Ty mi tu imputujesz...? Te, stołecznik... Ja mieszkam w mieście... Eee jaki stolecznik z tymi stolecznymi nie chce miec nic wspolnego. ja tam mieszkam we wsi, Jablonna to w koncu wies ok wiec powiem tak, Asiu wczoraj przejezdzalem przez twoje miasto, bardzo ladna mieliscie pogode Feeling better now? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Much better Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Karolina,...a czy te urodziny to takie okragle?? pelne?? bo jezeli nie to nie fatygowalabym sie z taka imprezka... sami sobie cos razem z rodzicami a pozniej impreza ze znajomymi na maxa ja na szczescie nie mam tego problemu z rodzicami..znajomych nie zapraszamy(trzeba takich miec;) ) wiec u nas przewaznie rodzenstwo i rodzice...a smiechu tyle ze brzuch boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.04.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 no urodzinki okrągłe trzeba uczcić koniecznie wejście w nową dziesiątkę! :) chyba mnie przekonaliście, że rodzice dzięki temu nie będzie kłopotu z dzieciakami - bo po prostu zostaną z rodzicami w domu teraz tylko muszę pomyśleć, czy u nas na budowie czy lepiej u teściowej... wolałabym u nas - ale tam nie ma nic i będzie problem z transportem powrotnym - zawsze ktoś musi nie pić, bo taxa za drogo z tej wsi teściowa w mieście to można i taxi na małą kasę... jest i piekarnik, kibelek w razie co... ciekawe czy by się zgodziła:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mi by bylo szczerze glupio zrobic impeze dla znajomych u jednego z rodzicow , a rodzicow tylko do opieki przy dzieciach wykorzystac ale to tylko moje zdanie... hmm ja w tym miesiacu tez okragle mam ciekawe co moj maz wymysli pewnie tradycyjnie... wszystkiego najlepszego i pytanie: a co przygotowalas na swoje urodziny dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 01.04.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 W nowym domu to będzie dla wszystkich atrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mój tata - wiecznie spóźniony człowiek jak zapomni o czyichś urodzinach, a ktoś mu wreszcie uświadomi rzuca się na jubilata z życzeniami: "Wszystkiego najlepszego! A prezent przy okazji..." to dopiero jest tupet, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 01.04.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Tata ma rację - prezent nie jest najważniejszy:p Dziewczyny szukam takich pojemników na zabawki, w Lidlu były, ale słabo z kolorami... Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.04.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 w ikea nie ma?? albo alle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Tak też myślę. Wersja Extreme. Tylko dla twardzieli pojemników też poszukałabym na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.04.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Kto golnie ze mną witaminki? http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/43828b62-6b6a-45a7-82da-17d8494d0c0f_zpse514be6f.jpg Meliska to na pewno nie, bo to bez cukru Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts