Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

nie wiem Melcia nie wiem - ale ciepło jest....w moherze może się dziś zgrzać :lol2::lol2::lol2:

zgrzany ptaszek daleko nie poleci :rotfl:

moze to jest z jakiegos wiesz... takiego materialu co to zima grzeje, a latem nie pozwala sie przegrzac :lol2:

ptaszek nie moze daleko poleciec..w kawie Asia dosypala specyfik, po ktorym ni huhu... nie poleci :lol2:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2::lol2::lol2::lol2:

moher to mozemy jedrusiowi na ptaszka ubrac..zeby chlopakowi nie zmarzl...

a moze to o to Asi chodzi... podala ocieplacz dla Andrzeja, a chlopak nie kuma :lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl:

nie wiem Melcia nie wiem - ale ciepło jest....w moherze może się dziś zgrzać :lol2::lol2::lol2:

zgrzany ptaszek daleko nie poleci :rotfl:

ha ha ha fucking very funny :p

obawiam sie ze wloczki by wam zabraklo :p

A co Ty mi tu imputujesz...? :o

Te, stołecznik... Ja mieszkam w mieście... :mad:

Eee jaki stolecznik :mad: z tymi stolecznymi nie chce miec nic wspolnego.

ja tam mieszkam we wsi, Jablonna to w koncu wies :lol2:

ok wiec powiem tak, Asiu wczoraj przejezdzalem przez twoje miasto, bardzo ladna mieliscie pogode ;) Feeling better now? :rolleyes:

Karolina,...a czy te urodziny to takie okragle?? pelne??

bo jezeli nie to nie fatygowalabym sie z taka imprezka...

sami sobie cos razem z rodzicami a pozniej impreza ze znajomymi na maxa :lol2:

ja na szczescie nie mam tego problemu z rodzicami..znajomych nie zapraszamy(trzeba takich miec;) )

wiec u nas przewaznie rodzenstwo i rodzice...a smiechu tyle ze brzuch boli :lol2:

no urodzinki okrągłe :) trzeba uczcić koniecznie wejście w nową dziesiątkę! :) :)

chyba mnie przekonaliście, że rodzice :no: dzięki temu nie będzie kłopotu z dzieciakami - bo po prostu zostaną z rodzicami w domu :)

teraz tylko muszę pomyśleć, czy u nas na budowie czy lepiej u teściowej...

wolałabym u nas - ale tam nie ma nic i będzie problem z transportem powrotnym - zawsze ktoś musi nie pić, bo taxa za drogo z tej wsi

teściowa w mieście to można i taxi na małą kasę... jest i piekarnik, kibelek w razie co... ciekawe czy by się zgodziła:confused:

Mi by bylo szczerze glupio zrobic impeze dla znajomych u jednego z rodzicow , a rodzicow tylko do opieki przy dzieciach wykorzystac ;)

ale to tylko moje zdanie...

hmm ja w tym miesiacu tez okragle mam :D

ciekawe co moj maz wymysli :rolleyes: pewnie tradycyjnie... wszystkiego najlepszego i pytanie: a co przygotowalas na swoje urodziny dobrego :sick: