Mmelisa 02.04.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Duś :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.04.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 dusia o Was to serial kręcić normalnie murowana widownia przed tv - a Ci co nie lubią oglądać telewizji i nie mają telewizorów to też by kupili na bank dla Was!! ale musiałam wyguglać co to "haagen-dazsy" bom nieświatowa i nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.04.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no nieźle Karola co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.04.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 wstrętny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jaki złośliwy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 haagen dazs = najlepsze lody na świecie. ponieważ ja przecież od wczoraj na ostrej diecie, to opracował kubełek sam jeden o matkoooo a ja sobie pomyslalam o lodach...ze za kare musisz.... :lol2: zrobic :lol2::lol2::lol2: nic nie mowie, nic nie mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.04.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Melissoooo!!!!!!!!!! hahaha :lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no nic nie mowie:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.04.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 taaaaaaaaa :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ale w kubku!? no tak, w kubku w kubku:D ja nie wiem o czym ta Aniqa pomyslala a mowia, ze to ja zbereznik :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Owieczka, mi wszystko gotowe podstawione pod nos przypasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 a u mnie bedzie gyros i frytki z surowka :lol2::lol2: powiedzialam strajk na stanie przy garach...wczoraj 2 inne dania robilam...dzisiaj stop! jestem chora, glowa mi napierdziela od miesiaca! wiec faszeruje sie lekami...w dodatku dzieciaki demoluja dom, wlacznie ze mna i moja psychika... mam dosc!! juz sie wyryczalam w kacie... bo nie mam innego wyjscia... nie mam jak im zakneblowac buzie zeby sie nie wydzieraly... jak wpadna do mnie obce to wtedy nie bedzie zmiluj... wiec latam za nimi, uspokajam i rycze..rycze w kacie jak dziecko... brak sil... poddaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 02.04.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 o to ja też wam pokaże moje dietetyczne szamando [ATTACH=CONFIG]252485[/ATTACH] mniam!! zamawiam dwa zestawy na wynos!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Mel trzymaj się dzielnie! :hug: no myśl o urlopie! taaa mysle...jak je tam do tej budy po psie lancuchem przywiaze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.04.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Duśka - nie lubię kaszy gryczanej, ale w Twoim wydaniu biorę całą! I już się najadłam. Mniam. Ale jeśli chodzi o starego to - pojechałaś grubo (a czym ja się łudziłam, że nie? ) Wredna jędza! Przekaż mu ode mnie empatyczną dozę współczucia. Biedactwo... Meli, coś Ci powiem. Jak nie możesz pokonać wroga, to przyłącz się do niego. Rzuć robotę wszelką w pizdu i ganiaj razem z nimi, a dlaczego by nie? A potem to może razem nawet uda Wam się jakąś cywilizowaną wspólną zabawę odtańczyć? I przytulasy - koniecznie! Zaskocz przeciwnika :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.04.2014 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 P. S. A te haaaagen dazen to skąd? W sensie gdzie je dostanę? (bo w Biedronce na pewno nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 P. S. A te haaaagen dazen to skąd? W sensie gdzie je dostanę? (bo w Biedronce na pewno nie ) :lol2: nic nie mowie... nic nie wiem :lol2::lol2: p.s.babunia sobie przez tel z dzieckiem pogadala...jedna (mlodsza) walnela fochem i pelna obraza na babcie... straszej dalo to do myslenia... poki co.. cisza...ciekawe przed czym? czy przed burza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.04.2014 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ma się ten charrrrrakterekkkk, he? Po Mamusi szanownej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Asiu, ja bylam bardzo spokojnym dzieckiem i takim chorowitkiem od 7miesiaca zycia ... rozbrykalam sie dopiero po maturze jak wyjechalam do Niemiec wiec watpie ze to ma cos wspolnego ze mna... to tatus jak byl maly byl nie grzeczny..wdrapywal sie na plot i na idace sasiadki wolal :kulwy, kulwy ida.. :lol2: albo do mamusi pod spodnice sie wcisnal i mowil : feee ale mieldzi .. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.04.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 owieczka jak już wklejasz to opisz co tam jest???? makaron ciemny i brokuła widzę - co dalej??? dusia niecierpię kaszy i papryki - bez nich zjadam z ochotą Twoje skąd Wy bierzecie pomysły co zrobić sobie na obiada dietowego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.04.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jak to wy nie cierpicie kaszy? jest pyyyszna! ja bym mogla jesc codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts