Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a u mnie bedzie gyros i frytki z surowka :lol2: :lol2::lol2::lol2:

powiedzialam strajk na stanie przy garach...wczoraj 2 inne dania robilam...dzisiaj stop! jestem chora, glowa mi napierdziela od miesiaca! wiec faszeruje sie lekami...w dodatku dzieciaki demoluja dom, wlacznie ze mna i moja psychika... mam dosc!!

juz sie wyryczalam w kacie... bo nie mam innego wyjscia... nie mam jak im zakneblowac buzie zeby sie nie wydzieraly...

jak wpadna do mnie obce to wtedy nie bedzie zmiluj...

wiec latam za nimi, uspokajam i rycze..rycze w kacie jak dziecko... brak sil... poddaje sie :cry:

Duśka - nie lubię kaszy gryczanej, ale w Twoim wydaniu biorę całą!

I już się najadłam. Mniam.

Ale jeśli chodzi o starego to - pojechałaś grubo (a czym ja się łudziłam, że nie? :bash:) Wredna jędza! Przekaż mu ode mnie empatyczną dozę współczucia. Biedactwo... :lol2:

Meli, coś Ci powiem. Jak nie możesz pokonać wroga, to przyłącz się do niego. Rzuć robotę wszelką w pizdu i ganiaj razem z nimi, a dlaczego by nie? A potem to może razem nawet uda Wam się jakąś cywilizowaną wspólną zabawę odtańczyć? I przytulasy - koniecznie! Zaskocz przeciwnika ;)

:hug: :hug: :hug:

P. S. A te haaaagen dazen ;) to skąd? W sensie gdzie je dostanę? (bo w Biedronce na pewno nie :lol2:)

:lol2::lol2::lol2:

nic nie mowie... nic nie wiem :lol2::lol2::lol2::lol2:

p.s.babunia sobie przez tel z dzieckiem pogadala...jedna (mlodsza) walnela fochem i pelna obraza na babcie... straszej dalo to do myslenia... poki co.. cisza...ciekawe przed czym? czy przed burza? ;)

Asiu, ja bylam bardzo spokojnym dzieckiem i takim chorowitkiem od 7miesiaca zycia ...

rozbrykalam sie dopiero po maturze jak wyjechalam do Niemiec :D

wiec watpie ze to ma cos wspolnego ze mna...

to tatus jak byl maly byl nie grzeczny..wdrapywal sie na plot i na idace sasiadki wolal :kulwy, kulwy ida.. :lol2::lol2::lol2:

albo do mamusi pod spodnice sie wcisnal i mowil : feee ale mieldzi ..

:rotfl::rotfl::rotfl: