asiazett 04.04.2014 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Przepis był na biszkopt od Catti. Tak. Pizgałam blachami o glebę, hehe Ale wiecie co jest w tym torcie najfajniejsze? Że jest bardzo lekki w smaku. Milusi i przyjemniusi. W sam raz dla dzieciorów dorośli też nie narzekali. Taka legalna regresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.04.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 No dobra, że biszkopt, ale te kulory jak się robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.04.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Z barwników spożywczych, które kupuje się na allegro. Albo pożycza się od Karoliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.04.2014 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ómieram. Przysięgam, że już nigdy nie wezmę alkoholu do ust. Myślałam, że już ten etap rozwoju mam za sobą. Niestety zaskoczyłam nawet samą siebie Nieładnie Asia, nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.04.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Ómieram. Przysięgam, że już nigdy nie wezmę alkoholu do ust. Myślałam, że już ten etap rozwoju mam za sobą. Niestety zaskoczyłam nawet samą siebie Nieładnie Asia, nieładnie Czesc Asia, co Carlito Rossito cie tak zaskoczylo? no i wszystkiego naj dla malej, torcik rowniez rewelacja, dopier teraz doczytalem Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez yendrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.04.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 O jejku alez mnie tu dawno nie bylo Asiu wszystkiego najlepszego dla córki - tort wyszedł superancki - dalej jeszcze nic ne wiem, bo nie doczytałam. Ide przejrzec chociaż kilka stron! Wysyłam buziaki weekendowe i ... cos na kaca http://g.domzdrowia.pl/product_imgs/35/35811_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Dobry Asia no jak to umierasz?? wiesz... jest takie powiedzenie: czym się strułeś tym się lecz powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.04.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 O jejku alez mnie tu dawno nie bylo Asiu wszystkiego najlepszego dla córki - tort wyszedł superancki - dalej jeszcze nic ne wiem, bo nie doczytałam. Ide przejrzec chociaż kilka stron! Wysyłam buziaki weekendowe i ... cos na kaca http://g.domzdrowia.pl/product_imgs/35/35811_2.jpg Szocik te twoje lekarstwo na kaca wyglada jak para kaloszow jeszcze w opakowaniu. Dopiero pozniej doczytalem ze to polopirynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.04.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 No nie ukrywam ze troszkę szukałam TAKIEGO zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Szocik te twoje lekarstwo na kaca wyglada jak para kaloszow jeszcze w opakowaniu. Dopiero pozniej doczytalem ze to polopirynka tak samo sobie pomyslalam, ale nie chcialam byc ta pierwsza, bo zaraz by bylo ze zbocona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.04.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 No nie ukrywam ze troszkę szukałam TAKIEGO zdjęcia prawie jak polopirynka, czyz nie podobny? http://prexamples.com/wp-content/uploads/2013/02/SOS.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.04.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 tak samo sobie pomyslalam, ale nie chcialam byc ta pierwsza, bo zaraz by bylo ze zbocona jestem A ch... niech bedzie na mnie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Andrzej zniknales/znikles? z watku, wiec powrot z hukiem jakims musi byc trafiles w sam srodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.04.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Andrzej zniknales/znikles? z watku, wiec powrot z hukiem jakims musi byc trafiles w sam srodek Zniknolem z FM bo strasznie zarobiony jestem ostatnio ale coz masz racje jak wracac to z pompa :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.04.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Szocik kochana :hug: I z takim trafionym prezentem Ale tak ogólnie to wiecie?... Wariaci jesteście wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.04.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Głodnemu zawsze chleb na mysli :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ale tak ogólnie to wiecie?... Wariaci jesteście wszyscy! Z Toba na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.04.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Szocik kochana :hug: I z takim trafionym prezentem Ale tak ogólnie to wiecie?... Wariaci jesteście wszyscy! Asiu zycie bez wariacji byloby nudne dlatego tu jestesmy zeby twoj watek byl jeszcze bardziej zakrecony i nabieral smaku z kadym dniem a smietanka jest tu niezla :lol2::rotfl: Ja też myślałam, że to... widac nie jednemu/jednej glodnemu chleb na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Smietanka taaaaa przez was to bede musiala konto usunac za bardzo sie rozbestwilam tutaj Wiecie co? Jeszcze tylko tydzien i jade do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.04.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Smietanka taaaaa przez was to bede musiala konto usunac za bardzo sie rozbestwilam tutaj Wiecie co? Jeszcze tylko tydzien i jade do PL Hurrra nareszcie bedziesz z nami - wariatami :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts