Mmelisa 05.04.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 szkoda tylko, ze nikt z was nie mieszka blisko mnie... by sie zrobilo grilla i procentowa imprezke na moich czelusciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.04.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 szkoda tylko, ze nikt z was nie mieszka blisko mnie... by sie zrobilo grilla i procentowa imprezke na moich czelusciach Czasami byloby rzeczywiscie lepiej gdyby Polska miala wymiary Lichtensztajnu nie sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.04.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Czasami byloby rzeczywiscie lepiej gdyby Polska miala wymiary Lichtensztajnu nie sadzicie? albo tansze linie lotnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.04.2014 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Czaję klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.04.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 hahahaha asia, to ty ze starym możecie sobie dziś regeneracyjnego browarka trzepnąć ostatnio robiliśmy cytrynówkę - stary z sąsiadem postanowili wczoraj przetestować. no i cóż... w chwili obecnej leży zielony na kanapie i każe nie walić tak głośno w klawiaturę (jestem w pracowym, drzwi przymknięte!), a jak zapytałam czy zrobić mu jajeczniczkę, to było "odmawiam, jeszcze nie przyjmuje pokarmów". oczywiście przepis był mój, więc jego fatalne samopoczucie to MOJA wina. już czas robić obiad... istnieje duże prawdopodobieństwo, że zostanę ofiarą zabójstwa jak tylko wydam najmniejszy dźwięk heheh Duska no jasne ze twoja wina, przeciez przepis byl zly i chlop sie strul. Teraz lezy bida struta i pewnie nabedzie takie wstretu do alkocholu jak Asienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 06.04.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Dzien dobry wszystkim, to na dobry pocztaek dnia polewam wszystkim http://www.nantwichfoodfestival.co.uk/wp-content/uploads/2013/07/coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 oooo tak.... kawa to ja cieplymi buleczkami na sniadanko moge poczestowac wlasnie wyjete z piekarnika... niestety fotki brak Dus, nie daj winy zwalic na Ciebie ! do buzi nie wlewalas... wykuruje sie i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.04.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 To ja zapraszam na gorący chlebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 mmmmmm zjadłoby się i chlebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.04.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No dobra, wracam do życia. Goście pojechali Lecę nadrabiać moją nieobecność na FM Magda, Ty sama takie rzeczy piękne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.04.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) To w ramach nadrabiania... Asiu zycie bez wariacji byloby nudne dlatego tu jestesmy zeby twoj watek byl jeszcze bardziej zakrecony i nabieral smaku z kadym dniem a smietanka jest tu niezla :lol2::rotfl: Andrew, za te słowa... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/oscar_zpsab5f8c7b.png I jeszcze :hug: Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.04.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 czasem zdarza mi sie upiec chlebek... Kiedys było regularnie teraz raczej od przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Asiu, a ja sobie pomyslalam, ze to do mnie te pochwaly tylko ze po chwili dotarlo do mnie...jak mozesz mnie chwalic, skoro fotki nie wkleilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.04.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 To było do przewidzenia Ale co to ta jajóweczka? Nie wiem czy chcę wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Dus ...:lol2: nie chciej wiedziec jak moj do mnie powiedzial jak jemu zaproponowalam, czy zrobic mu jajoweczke ale po tym musi ladnie do mnie mowic.. i pytam, jak bedziesz do mnie kotku mowil? A idz poczwaro jedna .... bez komentarza :lol2: jajoweczki nie zrobilam bo nie uslyszalam np.aniele zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ale co to ta jajóweczka? Nie wiem czy chcę wiedzieć wiesz co co jest jajecznica? no bo przeciez nie....... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.04.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Jeśli to zwykła jajecznica to dlaczego jajóweczka, a nie jajecznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.04.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 wariatki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.04.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No przecież mówię to i powtarzam non stop i nic z tego nie wynika Eh... szkoda gadać, mówię Ci... Haha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 wariatki :D ojj juz tam zaraz wariatki... za twoim kolnierzykiem tez sie pewnie diablica kryje i nie powiesz, ze ta jajoweczka z niczym ci sie nie skojarzyla :rotfl: Asia..a ty to se mozesz...wiesz .. te swoje madrosci tylko na klawiaturze wyklikac bo i tak nikt nie bedzie sluchal polecen :lol2: zyjemy w wolnym kraju... mowimy/piszemy to co myslimy i co nam sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts