szocik 06.04.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Diablica od razu... Anioleczek .. z różkami jedynie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 06.04.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 To w ramach nadrabiania... Andrew, za te słowa... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/oscar_zpsab5f8c7b.png I jeszcze :hug: Dzieki Asiu kawcia - jest chlebuś - jest to ja stawiam twarożek z rzeżuchą http://static.zmiksowani.pl/image/photo/2012/07/18/143301_200.jpg w związku z niedyspozycją lubego, na kolację ze znajomymi poszłam wczoraj sama. wróciłam jakoś po 1, po cichutku na paluszkach, ale zielony trup śpiący na kanapie się przebudził i jęczy "mysiu-pysiu, a zrobisz mi jajóweczkę?". zrobiłam. wróciłam do łask - mówi mi dziś "aniele złoty" Dus ...:lol2: nie chciej wiedziec jak moj do mnie powiedzial jak jemu zaproponowalam, czy zrobic mu jajoweczke ale po tym musi ladnie do mnie mowic.. i pytam, jak bedziesz do mnie kotku mowil? A idz poczwaro jedna .... bez komentarza :lol2: jajoweczki nie zrobilam bo nie uslyszalam np.aniele zloty Duska, Mel wy jednak wariatki jestescie. Jajoweczka, Aniol Zloty - jak dla mnie to niewiele ma wspolnego z jajkiem od kury. Zreszta kto to widzial o pierwszej w nocy jesc jajecznice o tej porze to co najwyzej 2 eggs and the sausage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 06.04.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Anka (owca) narobilas mi tylko smaka tym obiadkiem. taka paellka troszke z tego ci wyszla, yuammy yuammy. Woda volvic na blacie - to musi byc gotowane w UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 06.04.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Yendrek, nie innaczej:yes:. Anka ano widzisz jaki ze mnie Sherlock przy okazji, to mr Sherlock bedzie dzis na 2-ojce o 21, rowniez w wersji oryg ale chlop gada jak Chav wiec czasem nawet i mi ciezko wszystko zrozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.04.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No i co? Wszyscy oglądają Szerloka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.04.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Też się muszę w końcu zebrać i zabrać. Zabrać za Grey's Anatomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No i co? Wszyscy oglądają Szerloka? jaaa nieeeee u mnie bylo must be the... teraz leci w tle fun4tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 06.04.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ja tam obejrzalem co za poj.. odcinek. Czasem nie ogarniam tego filmu. Szerlock popelnil samobojstwo ale za tydzien bedzie kolejny odcinek pytanie gdzie byl kruczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.04.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Może to była "przykrywka" Nie oglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.04.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Andrzej.. to byl koniec drugiego sezonu, wiec za tydzien odcinek pierwszy sezonu trzeciego nie ogladalam i zaluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Cześć Stawiam słoneczną kawusię http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/Coffee05_zps967314b4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.04.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Cześć wszystkim:bye: Asiu, będziesz się ważyć, czy mierzyć obwody? U mnie za parę dni będzie miesiąc MŻ plus cwieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Czasu precyzyjnie nie odmierzam (zawsze można tutaj sprawdzić kiedy się ta rewolucja zaczęła), obwodów też (ło matko, ile z tym zachodu ). No ale dzisiaj zgodnie z zapowiedzią się zważyłam. byłam przekonana, że wynik mnie pozytywnie zaskoczy, a tu zonk! Mam - 4 kg od początku odchudzania. Jedynie - 1 od poprzedniego ważenia. To jest wprawdzie bardzo zdrowe tempo, ale ja się tutaj naprawdę ostro trzymam zakazów. Oprócz wyznaczonych dni (np. urodzinki Zuzi ) nie sięgam po słodycze W OGÓLE! Z ćwiczeniami wciąż na bakier, ale dzisiaj już będę miała warunki (goście byli ) to wieczorem coś postaram się z siebie wykrzesać No widocznie trzeba wziąć mocniej dupę w troki A u Ciebie jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.04.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 a ja slodyczy nie jem, ruszam sie, zdrowo odzywiam a wskazowka ani drgnie, GUPIA ps. widzialysie juz moja słodzinke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 O matusiu! Gdzie ta kózka tak fikała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.04.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 kaskaderski lot z 'Par Apetu' a teraz mykamy na spacer mimo malego kaszlu i kataru (to takie atrakcje w gratisie) no jakos musimy wypelnic te 3 tyg!! w zagipsowaniu ps. to 'tylko' kosc strzalkowa i piszczelowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 A jak "spadochroniarka" to znosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.04.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 - 4 to bardzo ładnie! Jak wrócę do domu, to wejdę na wagę ale obawiam się, że nic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.04.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Anka ale bida z tej twojej parapeciary niech dochodzi do siebie bo bida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 U mnie o dziwo fizycznie - delikatnie widać zmiany. Bo zwykle to waga leciała w dół, a po mnie i tak nic a nic widać nie było :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts