Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To w ramach nadrabiania...

Andrew, za te słowa...

http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/oscar_zpsab5f8c7b.png

I jeszcze :hug: :hug: :hug:

Dzieki Asiu :hug:

kawcia - jest

chlebuś - jest

to ja stawiam twarożek z rzeżuchą

http://static.zmiksowani.pl/image/photo/2012/07/18/143301_200.jpg

w związku z niedyspozycją lubego, na kolację ze znajomymi poszłam wczoraj sama. wróciłam jakoś po 1, po cichutku na paluszkach, ale zielony trup śpiący na kanapie się przebudził i jęczy "mysiu-pysiu, a zrobisz mi jajóweczkę?". zrobiłam. wróciłam do łask - mówi mi dziś "aniele złoty" :D

Dus ...:lol2::lol2::lol2:

nie chciej wiedziec jak moj do mnie powiedzial jak jemu zaproponowalam, czy zrobic mu jajoweczke :D

ale po tym musi ladnie do mnie mowic.. i pytam, jak bedziesz do mnie kotku mowil? A idz poczwaro jedna ....

bez komentarza ;) :lol2::lol2::lol2:

jajoweczki nie zrobilam bo nie uslyszalam np.aniele zloty :rotfl:

Duska, Mel wy jednak wariatki jestescie. Jajoweczka, Aniol Zloty - jak dla mnie to niewiele ma wspolnego z jajkiem od kury. Zreszta kto to widzial o pierwszej w nocy jesc jajecznice :lol2:;) o tej porze to co najwyzej 2 eggs and the sausage :rolleyes:

Czasu precyzyjnie nie odmierzam (zawsze można tutaj sprawdzić kiedy się ta rewolucja zaczęła), obwodów też (ło matko, ile z tym zachodu :rolleyes:). No ale dzisiaj zgodnie z zapowiedzią się zważyłam. byłam przekonana, że wynik mnie pozytywnie zaskoczy, a tu zonk! Mam - 4 kg od początku odchudzania. Jedynie - 1 od poprzedniego ważenia. To jest wprawdzie bardzo zdrowe tempo, ale ja się tutaj naprawdę ostro trzymam zakazów. Oprócz wyznaczonych dni (np. urodzinki Zuzi ;)) nie sięgam po słodycze W OGÓLE! Z ćwiczeniami wciąż na bakier, ale dzisiaj już będę miała warunki (goście byli :p) to wieczorem coś postaram się z siebie wykrzesać :yes: No widocznie trzeba wziąć mocniej dupę w troki ;)

A u Ciebie jak?