lukasz69karolina 07.04.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 a ja slodyczy nie jem, ruszam sie, zdrowo odzywiam a wskazowka ani drgnie, GUPIA ps. widzialysie juz moja słodzinke?? [ATTACH=CONFIG]253406[/ATTACH] ojć... bidulinka mała jak jest cwana to wykorzysta ten czas na swoją korzyść prezenciki, noszenie itp hihihih U mnie waga pokazała dziś 60kg, no chyba się zaprzyjaznimy:D Nosszz.... jak pomyślę o tych 73 sprzed 1,5roku to mi słabo:bash: jak by moja pokazała 73 to bym ją wycałowała całą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 A mnie tam się ona podobała taka pełniejsza. Jakoś ostatnio lubię bardziej takich ludzkich i normalnych w showbiznesie, a nie tych wyżyłowanych Choć widać jej ciężką pracę i za to szacun jak najbardziej się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.04.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ja chyba pani nie znam. Ani ja.Co to jest Viva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.04.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 :lol2::lol2: a ja to bym powiedziala Y Viva Espana :D :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Kupiłam szparagi (no chyba nie zgadniecie gdzie ) Ktoś umie to obsłużyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.04.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 oooo szparagi..mmmm pycha... tylko mocz po nich mocno czuc p.s. w biedronce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 oooo szparagi..mmmm pycha... tylko mocz po nich mocno czuc Meeeli... p.s. w biedronce? No a jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Zapraszam do siebie na lampkę szampana tudzież lampkę denaturatu. Leżakowany of kors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Zielone Dawaj starego - niech radzi. Jest mi to winien, bo przecież zawsze go bronię przed Tobą - niedobrą Czekaj, maźnę se usta, poczochram fryz (nie to, żebym go chciała podrywać, ale takie niezobowiązujące pierwsze dobre wrażenie chcę zrobić...) Już. Jestem gotowa. Stary. Przemawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Może byc i stary Duśko... Słyszałam dziś fajny tekst... U mnie seks to popęd a u Ciebie to już sztuka... No to jak jest z szanownym Duskiem. Nie zebym chciała zbałamucić...Robię rozeznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jakos mi go nie żal Popicie ? Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Niech nie boi. Niech łyknie. Niech przegryzie. http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC_5497_zpsd73f5d70.jpg Niech oddychnie. I niech gado. Nie będzię bolało. I promissssss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.04.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Znajdzie sie tez jeden dla mnie. W zyciu dwoch rzeczy nie odmaiwiam, wodki i pacierza Wlasnie przetlumaczylem litanie na angielski wiec maly treacik by sie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.04.2014 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jędrula - bierz, bo Stary chyba speniał i nie chce w ogóle z nami gadać, więc pić pewnie też nie. Szkoda, żeby stało i się marnowało, ulatniało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.04.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Biedny Andrzejek...litanie po angielsku po nocach kazaja mu tlumaczyc zmykam spac..nie nadaje sie do picia... co innego brudzia;) moooze wtedy bym ulegla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 07.04.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jędrula - bierz, bo Stary chyba speniał i nie chce w ogóle z nami gadać, więc pić pewnie też nie. Szkoda, żeby stało i się marnowało, ulatniało... Asia w takim razie nic sie nie zmarnuje, nic sie nie ulotni jak ma sie ulatniac to chyba w wydychanym powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.04.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 szparagi najlatwiej najszybciej na parze i do tego posypka z bulki tartej (tylko trzeba odciac zdrewniale koncowki!!) albo szparagi poprzecinac na pol, zawinac w rozbita piers kurczakowa/poledwiczki wieprzowe, dodatkowo mozna jeszcze owinac jakas szynka parmenska, boczusiem na blache i do piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.04.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 No właśnie te przepisy mi się widzą najbardziej, bo już troszkę w necie poszperałam. Na to jakaś zalewka czy tak na sucho w tym piekarniku dadzą radę? Stary - mamy ze sobą na pieńku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ja przepisow na szparagi nie mam, bo mi podawano gotowe na talerzu Witam sie z moja pierwsza dzisiaj kawa pol godz temu dopiero do domu wrocilam... tjaaa jak ja kocham jezdzic po urzedach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts