Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

yyyy nie wiem...

urzadzania nie ma... ja nie mam weny do tego...probowalam mojego wczoraj namowic na zakup kolejnego sprzetu agd do domu :lol2:

zapytalam czy dolozy mi do kawiarki bo na jej wieksza polowe juz mam ze zwrotu podatku... :lol2: kazal mi sie uspokoic :rolleyes:

no to doblaaa doblaaa... faceci :rolleyes::cool:

Asia gotuje...

ja wcinam płatki...

Melcia pije kawusię...

co tu robić?

Też tak chcę:cry:

No właśnie. Nuda... :(

No teraz to już:cry::cry::cry:

Też chcę miec wolny czas, chcę się ponudzić:p

ja jestem matematyk z wykształcenia to mnie razi :p

Zakodowałam już dawno i przy Tobie nie liczę na palcach:p

...

Zakodowałam już dawno i przy Tobie nie liczę na palcach:p

hehehe

ale to żaden wstyd, trzeba sobie pomagać przecież jakoś - ja osobiście nie umiem liczyć w pamięci nic a nic :no: jak nie napiszę na kartce to nic nie widzę i uczeń się ze mnie nabija równo, bo on szybciej liczy niż ja :D

Ale ja wiem od dawna, ze nasza Karolina to matematikk jenta :D

Jak bedzie jej sie nudzic, to zawsze moge ją powkuwiac matematycznie :D:D:D :hug:

Chloe.. zaraz biore sie za nadrabianie,... niech no tylko skoncze gotowac..bo z doskoku to se mozna;) wejsc i wyjsc :lol2:

Owieczka... eeehh u mnie lazienka/ki to sama nie wiem jakie beda...tzn wiem...ale to sa pomysly mojego mezulka, z ktorym sie zgadzam.. a co si ebede glowkowac, skoro wiem, ze on dobrze planuje :lol2:

za plytkami sie nie rozgladamy bo to trzeba na zywo robic.. po zdjeciach to se mozna.... chyba palcem po glowie postukac :lol2:

tak wiec nuuda ..kurde.. trzeba cos wykombinowac..no bo jak to? bedziemy siedziec cicho? eeeee mysl mysl mysl :-?