Mmelisa 08.04.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Asia bawisz sie szparagami w garnku czy co innego robisz? Ale tutaj cisza od ktorej godziny zaczyna sie robic ruch ? to wtedy przyjde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.04.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Asia gotuje...ja wcinam płatki...Melcia pije kawusię... co tu robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.04.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 No właśnie. Nuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 yyyy nie wiem... urzadzania nie ma... ja nie mam weny do tego...probowalam mojego wczoraj namowic na zakup kolejnego sprzetu agd do domu zapytalam czy dolozy mi do kawiarki bo na jej wieksza polowe juz mam ze zwrotu podatku... kazal mi sie uspokoic no to doblaaa doblaaa... faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.04.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 kawy!!!!!!!!!!!!!!!o i kawiarka by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 nooo ja wlasnie poluje na siemensowa do zabudowy niech no tylko pieniazki wplyna wakacyjne to sobie kuzwa fundne ja sama.. tak jak reszte agd:rotfl: moj niech zalatwia sprawy pompy... na to mnie nie stac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Mam cos dla Was... Magdalena wkleila to na innym watku...wiec ja tutaj to tez zapodam, zebyscie sobie poczytaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.04.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 ...wieksza polowe ... POŁOWY TO SĄ RÓWNE nie ma mniejsza większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 POŁOWY TO SĄ RÓWNE nie ma mniejsza większa to jak ja mam to okreslic?? 3/4 nie... bo za duzo... moze 2,50/4tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.04.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 heheheh matematyku Ty :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 eee spoko luz... z matmy bylam dobra baaa mialam do matury podchodzic ale zmienilam na historie, do ktorej obrzydzenie mialam a ze teraz sobie wyliczenia robie na opak... to chyba nie razi az tak w oczy? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.04.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 ja jestem matematyk z wykształcenia to mnie razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 uppsss to poboli poboli i pusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.04.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Asia gotuje... ja wcinam płatki... Melcia pije kawusię... co tu robić? Też tak chcę No właśnie. Nuda... No teraz to już:cry: Też chcę miec wolny czas, chcę się ponudzić ja jestem matematyk z wykształcenia to mnie razi Zakodowałam już dawno i przy Tobie nie liczę na palcach:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.04.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 ... Zakodowałam już dawno i przy Tobie nie liczę na palcach:p hehehe ale to żaden wstyd, trzeba sobie pomagać przecież jakoś - ja osobiście nie umiem liczyć w pamięci nic a nic jak nie napiszę na kartce to nic nie widzę i uczeń się ze mnie nabija równo, bo on szybciej liczy niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.04.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 ... Zmieniłam koncepcje łazienki o 360 stopni... czyli nic nie zmieniłaś bo o 360o to powrót w to samo miejsce no ale koniec żartów to jak będzie? co to za krytykowana opcja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ale ja wiem od dawna, ze nasza Karolina to matematikk jenta Jak bedzie jej sie nudzic, to zawsze moge ją powkuwiac matematycznie :D:D Chloe.. zaraz biore sie za nadrabianie,... niech no tylko skoncze gotowac..bo z doskoku to se mozna;) wejsc i wyjsc Owieczka... eeehh u mnie lazienka/ki to sama nie wiem jakie beda...tzn wiem...ale to sa pomysly mojego mezulka, z ktorym sie zgadzam.. a co si ebede glowkowac, skoro wiem, ze on dobrze planuje za plytkami sie nie rozgladamy bo to trzeba na zywo robic.. po zdjeciach to se mozna.... chyba palcem po glowie postukac tak wiec nuuda ..kurde.. trzeba cos wykombinowac..no bo jak to? bedziemy siedziec cicho? eeeee mysl mysl mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 czyli nic nie zmieniłaś bo o 360o to powrót w to samo miejsce no ale koniec żartów to jak będzie? co to za krytykowana opcja?? tjaaa powinna napisac o 180, albo 90 stopni...albo tez o 275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.04.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 ... Jak bedzie jej sie nudzic, to zawsze moge ją powkuwiac matematycznie :D:D ... jad zamiast krwi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.04.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 jad zamiast krwi!! ugryzieni przez weza boa tak maja... ty tego nie masz?? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts