Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wystarczy rozpuścić czekoladę wysmarowac 3 wartwami foremki silikonowe do lodów dodac nadzienie i zalać

http://miloscwbrzuchumam.blox.pl/tagi_b/4505/czekoladki.html

tylko ja zrobiłam nadzienie z serka mascarpone wiórków kokosowych i likieru kokosowego pycha

Spoko :lol2:

Migotko mazidło było w przepisie z linku. Swoje robiłam tak: śmietana niskoprocentowa (ewentualnie jogurt) + łyżeczka musztardy + trochę octu balsamicznego + suszone przyprawy - kompozycja dowolna + troszeczkę oliwy z oliwek (ja dodałam trochę tej z zalewy suszonych pomidorów). No generalnie co tam się nawinie, co tam się nazmyśla :p

pewnie, że dzieciowe :)

ja tylko im kupuję nałogowo :D a potem się dziwię że nie mam gdzie tego trzymać :D ale już kończę porządki w tych za małych egzemplarzach...

kupiłam właśnie w 5-10-15 netowym dla mojego przedszkolaka...

i migociu żadna to oszczędność, że mi ktoś sprzątnął z przed nosa - bo będę musiała kupić gdzie indziej i zapewne drożej :(

Ania a co z pokojem?? zmieniło się coś w nim??

a gdzie tam...jedynie co sie zmienilo to to ze panuje w nim jeszcze wiekszy bajzel niz zazwyczaj ;) maz mial od dluzszego czasu pierwszy wolny weekend, a nastepny szykuje sie chyba w polowie maja, a potem fruuu na niedlugie wakacje i znow powroci do tyry...no ale przed szkola starszego to juz MUSIMY sie wyrobic :mad: ;) no wiecie ze z plączacymi sie dziecmi pod nogami zadnych przemeblowanek i malowania nie da sie zrobic ;) :)