pestka56 17.04.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 „To zbyt skomplikowane” Tzn. facet jaki jest każdy widzi. Nawet ci naj.... są pod względem bałaganienia tacy sami. Z jednym się rozwiodłam, a drugiego mam i stale temperuję. Z mizernym skutkiem o bardzo ograniczonych ramach czasowych. Gdzieś pisałam o latających butach – przez drzwi na trawnik, fruuu... pomaga na jakieś trzy dni. Co faceta obchodzi, że w przedpokoju stoi 7 par jego butów, nawet jedne zimowe, a ja sobie pyszczydło przez nie rozbiję. „OMIŃ” ot komentarz. Ostatnio zabrakło mu gatek, bo powiedziałam, że piorę tyko to co jest w koszu na brudną bieliznę. Ma ich więcej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.04.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 U mnie dziś nędza kawowa:( czekam na sitko do kolby ekspresu, tymczasem kawa rozpuszczalska... Bryyy. Powiem, że cierpię. Jak przygotowania do świąt? My gościmy się u rodziny, więc na dobrą sprawę wystarczy ogarnąć mieszkanie. Wygodne to nie powiem. Jak już będziemy mieć dom będziemy przyjmować gości w swięta i wtedy to... Aż ciężko mi to sobie wyobrazić. Niewprawiona jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.04.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 moj to tylko w kuchni luuubi sprzataaac...zawsze marudzi ze bajzel robie i blat brudny zostawiam - no pare okruchow czy cos...no jak sie gotuje to sie brudzi!! a kiedy ja to mam ogarnac na blysk jak 5 min po zjedzeniu obiadu trzodka wola ze na dwor chce? a zreszta po co mam sie gimnastykowac skoro wracmy na kolacje i znowu sie syf zrobi ale kurz na meblach, brudne okna i ciuchy na podlodze mu nie przeszkadzaja hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.04.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 U mnie przygotowań do świąt brak, jakoś nastroju brak i czegokolwiek, ale jesteśmy tylko we troje w domu więc szykowac wiele nie muszę bo i tak nie bedzie komu jeść. Dziś jade do filharmonii na koncert wielkanocny i mam nadzieję ze po koncercie jutro wstanę wyszoryję i wyczyszczę wszystko oraz zacznę coś jedzeniowego robić lub przynajmniej jakiś jedzeniowy plan zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.04.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 My jedziemy do mojej córki, ale bez naprężeń. W domu tylko lodówkę i zamrażarkę wczoraj zapakowałam do granic, ale nic nie robię specjalnie świątecznego. Nie mam nastroju. Zawsze święta były u mojej mamy, chociaż ostatnio to ja pichciłam świątecznie. Teraz jak jej nie ma jakoś nie mam ochoty. To pierwsze święta bez niej. Wolałabym urobić sobie ręce po kokardę i wyżej w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.04.2014 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Reset świąteczny raz na jakiś czas być musi! Pestka Skoro kulinarnie to ja zgodnie z obietnicą wrzucam to... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04810_zps272acdc0.jpg Duśka - masz u mnie browara! Cały keg! Wypas. Dla porównania zrobiłam też z jagodami - już takich chyba nie tknę nigdy A co do świąt to ja szaleję: pasztet już upiekłam, bigos w zasadzie też gotowy. Jeszcze sałatka i ze 2 - 3 ciasta. W niedzielę przykry obowiązek - jedziemy do szwagierki a w poniedziałek mam nadzieje cieszyć się ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 17.04.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Reset świąteczny raz na jakiś czas być musi! Pestka Skoro kulinarnie to ja zgodnie z obietnicą wrzucam to... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04810_zps272acdc0.jpg Duśka - masz u mnie browara! Cały keg! Wypas. Dla porównania zrobiłam też z jagodami - już takich chyba nie tknę nigdy A co do świąt to ja szaleję: pasztet już upiekłam, bigos w zasadzie też gotowy. Jeszcze sałatka i ze 2 - 3 ciasta. W niedzielę przykry obowiązek - jedziemy do szwagierki a w poniedziałek mam nadzieje cieszyć się ogrodem Czesc Lejdis, podroznik wrocil z zoltego kontynentu wiec sie witam Aska jak tyk takie rzeczy robisz tu uwazaj zeby ci sie ktos niespodziewanie nie wparowal do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.04.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ... Aska jak tyk takie rzeczy robisz tu uwazaj zeby ci sie ktos niespodziewanie nie wparowal do kuchni You know what they say. Be my guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.04.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Co to za pierogi? Hmmm - dietetyczne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.04.2014 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Ani trochę dietetyczne Ale może jakby zrobić z jakiejś magicznej mąki i owoców nie cukrować to były by bardziej fit...? Z malinami - z polecenia Duśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.04.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Przepis był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.04.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Nie było tak jak z jagodami tyle, że z malinami. Chyba, że na ciasto pierogowe nie masz przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.04.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 No ale słodzić te maliny? Ciasto mam przetestowane. Kiedyś jadłam pyszne pierogi z borówkami amerykańskimi, ale nie umiałam powtórzyć niestety tego smaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.04.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ahhhhh pierożki mniamniuśne - nieważne czym napchane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.04.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 No ja osłodziłam - tak jak jagody je potraktowałam. Jak się nie da to zawsze można dosłodzić już później Z mrożonych fajnie się robi, bo się nie rozsypują, ciasto dobrze współpracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.04.2014 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Kutia na wielkanoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.04.2014 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Haha... Aha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaMM 18.04.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Boszzz nic nie lubię z tego zestawu To może trzeba zrobić zestaw jaki się lubi:) Jaka z majo, chrzanem i innymi kombinacjami, tzw. sos tatarski, trochę wędlin ale takich z mięsa , lub rolady mięsne na zimno z nadzieniem, sałtka wiosenna... już mi ślina leci. Ja jestem przeciwniczką robienia czegoś dla zasady, bo musi być, np. mazurki, wiele osób robi, a potem do kosza wrzuca, bo za słodkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.04.2014 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 No właśnie fenomenu mazurków też jakoś nie załapałam... Przecież tego się nie da jeść, takie to niesmaczne Albo keksy... następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.04.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 A ja nie lubie większości potraw Bożonarodzeniowych, choć my z tych co i tak przygotowujemy to co lubimy nie patrząc na innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts