Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

„To zbyt skomplikowane” :p

Tzn. facet jaki jest każdy widzi. Nawet ci naj.... są pod względem bałaganienia tacy sami.

Z jednym się rozwiodłam, a drugiego mam i stale temperuję. Z mizernym skutkiem o bardzo ograniczonych ramach czasowych. Gdzieś pisałam o latających butach – przez drzwi na trawnik, fruuu... pomaga na jakieś trzy dni.

Co faceta obchodzi, że w przedpokoju stoi 7 par jego butów, nawet jedne zimowe, a ja sobie pyszczydło przez nie rozbiję. „OMIŃ” ot komentarz.

Ostatnio zabrakło mu gatek, bo powiedziałam, że piorę tyko to co jest w koszu na brudną bieliznę. Ma ich więcej niż ja :lol2:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie dziś nędza kawowa:( czekam na sitko do kolby ekspresu, tymczasem kawa rozpuszczalska... Bryyy. Powiem, że cierpię.

Jak przygotowania do świąt? My gościmy się u rodziny, więc na dobrą sprawę wystarczy ogarnąć mieszkanie. Wygodne to nie powiem. Jak już będziemy mieć dom będziemy przyjmować gości w swięta i wtedy to... Aż ciężko mi to sobie wyobrazić. Niewprawiona jestem.

moj to tylko w kuchni luuubi sprzataaac...zawsze marudzi ze bajzel robie i blat brudny zostawiam - no pare okruchow czy cos...no jak sie gotuje to sie brudzi!! a kiedy ja to mam ogarnac na blysk jak 5 min po zjedzeniu obiadu trzodka wola ze na dwor chce? a zreszta po co mam sie gimnastykowac skoro wracmy na kolacje i znowu sie syf zrobi :) ale kurz na meblach, brudne okna i ciuchy na podlodze mu nie przeszkadzaja ;) hihi :)

U mnie przygotowań do świąt brak, jakoś nastroju brak i czegokolwiek, ale jesteśmy tylko we troje w domu więc szykowac wiele nie muszę bo i tak nie bedzie komu jeść. Dziś jade do filharmonii na koncert wielkanocny i mam nadzieję ze po koncercie jutro wstanę wyszoryję i wyczyszczę wszystko oraz zacznę coś jedzeniowego robić lub przynajmniej jakiś jedzeniowy plan zrobię ;)

My jedziemy do mojej córki, ale bez naprężeń. W domu tylko lodówkę i zamrażarkę wczoraj zapakowałam do granic, ale nic nie robię specjalnie świątecznego. Nie mam nastroju. Zawsze święta były u mojej mamy, chociaż ostatnio to ja pichciłam świątecznie. Teraz jak jej nie ma jakoś nie mam ochoty. To pierwsze święta bez niej. Wolałabym urobić sobie ręce po kokardę i wyżej w ogrodzie.

Reset świąteczny raz na jakiś czas być musi! Pestka :hug:

Skoro kulinarnie to ja zgodnie z obietnicą wrzucam to...

http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04810_zps272acdc0.jpg

Duśka - masz u mnie browara! Cały keg! Wypas. Dla porównania zrobiłam też z jagodami - już takich chyba nie tknę nigdy :sick:

A co do świąt to ja szaleję: pasztet już upiekłam, bigos w zasadzie też gotowy. Jeszcze sałatka i ze 2 - 3 ciasta. W niedzielę przykry obowiązek - jedziemy do szwagierki a w poniedziałek mam nadzieje cieszyć się ogrodem :D

Reset świąteczny raz na jakiś czas być musi! Pestka :hug:

Skoro kulinarnie to ja zgodnie z obietnicą wrzucam to...

http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC04810_zps272acdc0.jpg

Duśka - masz u mnie browara! Cały keg! Wypas. Dla porównania zrobiłam też z jagodami - już takich chyba nie tknę nigdy :sick:

A co do świąt to ja szaleję: pasztet już upiekłam, bigos w zasadzie też gotowy. Jeszcze sałatka i ze 2 - 3 ciasta. W niedzielę przykry obowiązek - jedziemy do szwagierki a w poniedziałek mam nadzieje cieszyć się ogrodem :D

Czesc Lejdis,

podroznik wrocil z zoltego kontynentu wiec sie witam :bye:

Aska jak tyk takie rzeczy robisz tu uwazaj zeby ci sie ktos niespodziewanie nie wparowal do kuchni :)

Boszzz nic nie lubię z tego zestawu :p

To może trzeba zrobić zestaw jaki się lubi:)

Jaka z majo, chrzanem i innymi kombinacjami, tzw. sos tatarski, trochę wędlin ale takich z mięsa :), lub rolady mięsne na zimno z nadzieniem, sałtka wiosenna... już mi ślina leci.

Ja jestem przeciwniczką robienia czegoś dla zasady, bo musi być, np. mazurki, wiele osób robi, a potem do kosza wrzuca, bo za słodkie.